Intakeformulier borstthermografie2018-07-02T20:13:18+00:00

De eerste keer een account maken of opnieuw inloggen

Registreren voor intakeREGISTREER HIER VOOR TOEGANG TOT HET FORMULIER

LET OP! REGISTREREN IS ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN OF ALS UW EMAILADRES NIET (MEER) BEKEND IS.
Bent u een bestaande klant probeer dan eerst in te loggen met uw huidige emailadres als dat al bekend is.

(Niet verplicht)
Type email
Nogmaals uw email
verzin een uniek eenmalig wachtwoord
wachtwoord bevestigen

Alle gegeven informatie in de vragenlijst zal vertrouwelijk blijven en zal alleen openbaar worden gemaakt aan de thermoloog en verder alleen aan iedere andere behandelaar die u zelf bepaalt.

Bestaande gebruikers

U kunt inloggen met een enkele klik

Wij sturen u een linkje dat u in uw email ontvangt, na klikken op dit linkje bent u direct ingelogd, zonder gebruik van een wachtwoord.

De email die wij u sturen bevat een uniek element genaamd een token. Deze token wordt gegenereerd uit een combinatie van de huidige tijd, uw gebruikersnaam en nog een geheime variabele. Daarna wordt de token omgezet naar een unieke handtekening dmv een proces dat hashing heet. Het gevolg is dat de token onmogelijk door iemand anders te raden is.

Daar komt nog bij dat de token naar uw eigen emailadres wordt gestuurd waar als het goed is alleen uzelf toegang toe heeft. Dit is dus eigenlijk net zo veilig als het laten toezenden van een link om uw wachtwoord te laten resetten.

Als laatste maatregel is de token in de inloglink maar tien minuten geldig. In het geval dat iemand later ooit in uw mail komt en de link probeert te gebruiken dan werkt deze niet meer.