Oligoscan: Oxidatieve stress, zware metalen en mineralen

De Oligoscan

Met de Oligoscan hebben wij een test in huis waarmee het mogelijk is de aanwezigheid van oxidatieve stress, zware metalen en mineralen in het weefsel te meten.

De techniek van de OligoScan

De oligoscan is een spectrofotometer. Een spectrofotometer meet de concentratie van een bepaalde stof in een te analyseren monster door middel van de absorptie van zichtbaar licht. Achter deze link staat een youtube filmpje waarin dit principe wordt uitgelegd aan middelbare scholieren voor het vak Scheikunde.

De Oligoscan is een meetapparaat dat dmv fotospectrometrie de concentraties van metalen en mineralen kan meten. Omdat fotospectrometrie op het weefsel in de hand wordt toegepast is het niet nodig haren, urine of bloed te testen. Bijkomend voordeel is dat deze test heel snel is en de uitslag direct beschikbaar is.

Het rapport van een OligoScan

Het rapport van de OligoScan is verrassend uitgebreid. U krijgt een overzicht met daarin alle gemeten waarden afgezet tegen de gemiddelden.

Let op! Voor deze test is het nodig dat uw bloedgroep bekend is. Zonder uw bloedgroep kan de test niet worden uitgevoerd!

Een voorbeeldverslag staat hieronder:

De OligoScan op Youtube

Hier nog wat Youtube filmpjes die wij over de OligoScan hebben kunnen vinden:

Wilt u ook een OligoScan laten uitvoeren?

Dat kan altijd bij een afspraak voor thermografie. Er zijn geen speciale voorbereidingen of afspraken nodig anders dan deze: Voor deze test is het nodig dat uw bloedgroep bekend is. Zonder uw bloedgroep kan de test niet worden uitgevoerd!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon