Voedselintolerantie: Doe de thuistest met de Food Detective!

Bent u benieuwd of u een voedselintolerantie heeft?

Mensen die lijden aan intolerantie voor voedingsmiddelen klagen dikwijls dat zij zich futloos of “beneveld” voelen en zich algemeen onprettig voelen.
Het is mogelijk om uzelf te testen op de reacties op 59 frequent gebruikte voedingsmiddelen.

Food-Detective-1

De Food Detective is een thuistest

U kunt deze test eenvoudig zelf uitvoeren. Hiervoor neemt u met een vingerprikker een kleine bloedproef af, verdunt deze en brengt deze op het FoodDetective™-testplateau aan, waarop zich kleine stippen met monsters van voedingsmiddelenproteïnen bevinden. Tijdens de volgende stappen wordt dan door gebruik van detectoren ontwikkelaaroplossingen de aanwezigheid van antistoffen tegen bepaalde voedingsmiddelen aangetoond, wanneer een of meer blauwe stippen op het tableau verschijnen. Met de verwijzingen naar het voedingsmiddelenrapport in de handleiding kunt u voedingsmiddelen identificeren waarop u mogelijk met een intolerantie reageert.

Verkrijgbaar bij Thermografie Amsterdam

De Food Detective thuistest is tegen een speciale meeneemprijs van €90 ipv €95 verkrijgbaar bij een bezoek aan Thermografie Amsterdam.

Let op! De voorraad is beperkt, laat aub voorafgaand aan uw bezoek weten of wij vrijblijvend een doosje moeten reserveren.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon