Voedselintolerantie: Doe de thuistest met de Food Detective!

Bent u benieuwd of u een voedselintolerantie heeft?

Mensen die lijden aan intolerantie voor voedingsmiddelen klagen dikwijls dat zij zich futloos of “beneveld” voelen en zich algemeen onprettig voelen.
Het is mogelijk om uzelf te testen op de reacties op 59 frequent gebruikte voedingsmiddelen.

Food-Detective-1

De Food Detective is een thuistest

U kunt deze test eenvoudig zelf uitvoeren. Hiervoor neemt u met een vingerprikker een kleine bloedproef af, verdunt deze en brengt deze op het FoodDetective™-testplateau aan, waarop zich kleine stippen met monsters van voedingsmiddelenproteïnen bevinden. Tijdens de volgende stappen wordt dan door gebruik van detectoren ontwikkelaaroplossingen de aanwezigheid van antistoffen tegen bepaalde voedingsmiddelen aangetoond, wanneer een of meer blauwe stippen op het tableau verschijnen. Met de verwijzingen naar het voedingsmiddelenrapport in de handleiding kunt u voedingsmiddelen identificeren waarop u mogelijk met een intolerantie reageert.

Verkrijgbaar bij Thermografie Amsterdam

De Food Detective thuistest is tegen een speciale meeneemprijs van €90 ipv €95 verkrijgbaar bij een bezoek aan Thermografie Amsterdam.

Let op! De voorraad is beperkt, laat aub voorafgaand aan uw bezoek weten of wij vrijblijvend een doosje moeten reserveren.

Vind je dit leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on whatsapp
Deel via Whatsapp
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin

Gerelateerde berichten

In de make-up

Met de billen bloot

 Ja de stap is gezet, of ik heb weer een ✅ gezet (zoals wij dit thuis zeggen,-). Het is al weer een tijdje geleden, mijn laatste bericht naar jullie. Ik heb weer zo veel te vertellen. Ik maak even een kleine inhoudsopgave: En ik zei altijd nee. Ja ik heb een presentatie gegeven Het grote voordeel van thermografie Conclusies uit het feedback-formulier. Een heel nieuw concept, en ik heb jullie hulp nodig!!! En ik zei altijd nee. Je hebt “geen idee” hoe vaak ik NEE heb gezegd tegen de krant, magazines….., journalisten die me belden om een mening te geven

wpChatIcon