Loading...

Voedselintolerantie, doe de thuistest!

Food-Detective doosje

Bent u benieuwd of u een voedselintolerantie heeft?

Mensen die lijden aan intolerantie voor voedingsmiddelen klagen dikwijls dat zij zich futloos of “beneveld” voelen en zich algemeen onprettig voelen.
Het is mogelijk om uzelf te testen op de reacties op 59 frequent gebruikte voedingsmiddelen.

prod_food

De Food Detective is een thuistest

U kunt deze test eenvoudig zelf uitvoeren. Hiervoor neemt u met een vingerprikker een kleine bloedproef af, verdunt deze en brengt deze op het FoodDetective™-testplateau aan, waarop zich kleine stippen met monsters van voedingsmiddelenproteïnen bevinden. Tijdens de volgende stappen wordt dan door gebruik van detectoren ontwikkelaaroplossingen de aanwezigheid van antistoffen tegen bepaalde voedingsmiddelen aangetoond, wanneer een of meer blauwe stippen op het tableau verschijnen. Met de verwijzingen naar het voedingsmiddelenrapport in de handleiding kunt u voedingsmiddelen identificeren waarop u mogelijk met een intolerantie reageert.

Verkrijgbaar bij Thermografie Amsterdam

De Food Detective thuistest is tegen een speciale meeneemprijs  van €90 ipv €95 verkrijgbaar bij een bezoek aan Thermografie Amsterdam.

Let op! De voorraad is beperkt, laat aub voorafgaand aan uw bezoek weten of wij vrijblijvend een doosje moeten reserveren.

fooddetective-brochure_wanneer-eten-ziek-maakt

2018-09-12T10:23:59+00:00Bloedtesten, Nieuws, Testen|