Wie heeft de GOUDEN tip

Weet jij misschien een ruimte in Friesland waar ik mijn praktijk kan runnen? Dan krijg je van mij een dikke afspraak als bedankje!

Beste vrienden, volgers en nieuwe vrienden,

Na de verkoop van mijn langdurige werkplek in Joure ben ik nu op zoek naar nieuwe locaties in dit gebied voor mijn praktijk.

Ik zoek een ruimte die goed bereikbaar is voor mensen uit alle windstreken. Het is belangrijk dat de temperatuur van de ruimte goed te beheren is, zelfs als het buiten 30 graden is. Een airconditioning zou dus erg fijn zijn!

Heb jij misschien een mooie ruimte beschikbaar voor mij? Dan zou ik je graag willen belonen met een afspraak!! Als je dit bericht zou willen delen, zou ik dat ook zeer waarderen.

Op mijn website www.thermografie-amsterdam.nl kun je meer informatie vinden over mij en mijn praktijk.

Ik kijk uit naar jullie reacties en bedank jullie alvast voor jullie hulp!

Met vriendelijke groet,

Birgitte

Angiogenese Artsen Asymmetrie Auto-immuunziekte Bloedsuikerspiegel Boobies Borstgezondheid borstkanker Darmen Detox Evaluatie Gal Gemotiveerd Hormoonverstoring Hotspots IJzer Jonge vrouwen Knobbel Koper Lever Lymfecongestie Lymfestelsel Oestrogeen Oestrogeendominantie Oligoscan (SO-check) Ontgifting Opgeblazen gevoel Oxidatieve stress Perimenopauze Presentatie Radiologen Risico op borstkanker Routebeschrijving Schildklier Stemmingswisselingen Stress Studies Sympathische zenuwstelsel Toxische belasting Verantwoordelijkheid Vitamine A Vitamine D Vitamine K2 Vroege detectie Zink


Meest gelezen

Thermografie Amsterdam

DOE EEN TERUGBELVERZOEK

Door de drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.
Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat.
Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter.
Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

© 2022 Thermografie Amsterdam