Marja
Dordrecht

De ontvangst was vriendelijk en informeel. Zo ook de wachtruimte en op het toilet brandden zelfs kaarsjes. Eerst kreeg ik uitgebreide uitleg over vitaminen en mineralen, waarbij een paar tips waarmee ik mijn voordeel kan doen.
De thermografie zelf bestond uit het nemen van een heleboel "opnames" (ik weet het juiste woord niet) vanuit diverse hoeken. Het hele bezoek aan het Centrum heb ik als zeer vrouwvriendelijk ervaren. Ook de website van het centrum vind ik heel informatief en gedetailleerd. O.a. de aanwijzingen voor de route en het parkeren.

Dordrecht
De ontvangst was vriendelijk en informeel. Zo ook de wachtruimte en op het toilet brandden zelfs kaarsjes. Eerst kreeg ik uitgebreide uitleg over vitaminen en mineralen, waarbij een paar tips waarmee ik mijn voordeel kan doen. De thermografie zelf bestond uit het nemen van een heleboel "opnames" (ik weet het juiste woord niet) vanuit diverse hoeken. Het hele bezoek aan het Centrum heb ik als zeer vrouwvriendelijk ervaren. Ook de website van het centrum vind ik heel informatief en gedetailleerd. O.a. de aanwijzingen voor de route en het parkeren.