Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen


Gemiddeld  4.83
 op een totaal van 1180 beoordelingen
5 Stars
 
990
4 Stars
 
177
3 Stars
 
12
2 Stars
 
0
1 Star
 
1
  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.
Karen McCusker
amsterdam
8 augustus 2022

De kennis die Birgitte vergaard heeft over zoveel jaren en nog steeds iedere dag betekent voor mij dat ik me kan ontspannen en haar aanbevelingen volgen.

Hilda
Leeuwarden
8 augustus 2022

Efficiënt, prettig en snel geholpen. Het maken van de foto’s is niet pijnlijk of onaangenaam. Voor mij al jaren een goede keuze om zo mijn borsten te laten controleren.

Joyce
Oudemirdum
8 augustus 2022

Ik vind thermografie wel een steun want ik doe het jaarlijks en dan weet ik of alles nog hetzelfde is als vorig jaar.

Betsy
Noordhorn
4 augustus 2022

Voor mij was dit een goeie keuze om thermografie te doen, ik heb moeite met mammografie omdat je borsten erg geplet worden wat heel slecht is.
Ik heb het als heel prettig ervaren, en heb hier een goed gevoel bij.

Alie
Leeuwarden
4 augustus 2022

Ik vind t lastig een review achter te laten omdat ik wel de thermografie doe als vervanging van de mammografie/borstkanker bevolkingsonderzoek.
Ik vind de mammografie ontzettend pijnlijk en wil wel m n borsten laten controleren, vandaar dus de thermografie.

Karinca Burg
Zevenaar
4 augustus 2022

Birgitte heeft altijd aandacht voor je en neemt de tijd voor de afspraak. Zeer deskundig!

Sietske
Burgum
4 augustus 2022

Ik vind dit een vrouwvriendelijk, preventief onderzoek om de vinger aan de polst te houden.
Ik ben erg tevreden, ook wat betreft het persoonlijke contact en de eerlijke adviezen, zelfs in het korte contact moment, ik waardeer dit erg.

Linda
Amsterdam
23 juli 2022

Deze keer kwam ik niet voor een thermografie maar voor RCP met metingen. Bij Thermografie lijf ik mij verbazen over de kennis welke met liefde gedeeld wordt.

Thea
Hensbroek
22 juli 2022

Als ik bij Thermografie Amsterdam kom, dan valt op de serene rust die er heerst. Een vakvrouw, die veel kan vertellen over gezondheid en natuurlijk je borsten. Ik kan het iedereen aanraden.

Houda
Amsterdam
22 juli 2022

Ik ben enorm blij met de inzichten die Birgitte met mij heeft gedeeld en de adviezen die ze mij heeft gegeven. De thermografie behandeling is heel erg vriendelijk en niet pijnlijk. Heel erg fijn dat ik de stap heb genomen om de hulp en advies van Birgitte in te schakelen. Fijne plek om te zijn! Aanrader.

Lia N.
Heemskerk
22 juli 2022

Dit onderzoek draagt m.i. goed bij om de gezondheid van mijn borsten te controleren. Met daarnaast de enorme orthomoleculaire kennis van Birgitte om je gezondheid in bredere zin te verbeteren geeft dit bezoek mij een goed gevoel.

Maria Grandia
Rotterdam
22 juli 2022

Fijne voorbespreking met een duidelijke uitleg.
Goede ambiance en voelde vertrouwd en er werd zeer deskundig uitgelegd welke foto’s er gemaakt werden tijdens de thermografie.
Ten zeerste aan te raden voor vrouwen die om hun gezondheid geven en graag zonder straling een beeld kunnen krijgen van hun gezondheidstoestand.

Thermografie is alleen een weerspiegeling van de borstfysiologie en is als zodanig geen vervanging voor mammografie.
Jaarlijks klinisch onderzoek van de borsten en periodieke evaluatie door andere objectieve tests wordt aanbevolen voor een uitgebreide screening op borstkanker en om de structurele component van borstweefsel te beoordelen.

Thermografie Amsterdam

Rijnsburgstraat 96, 1059 AZ Amsterdam
[email protected]
KVK: 73605344
IBAN: NL10 INGB 0006 1962 97
BTW: NL859598792B01

DOE EEN TERUGBELVERZOEK

Door de drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.
Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat.
Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter.
Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

© 2022 Thermografie Amsterdam