Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 431 beoordelingen
5 Stars
 
352
4 Stars
 
73
3 Stars
 
5
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Ilona uit Uithoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 February 2019

Wat een prettige praktijk!!!

Alles TOP

Tania uit Egmond
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 February 2019

In de verwarrende wereld van borst onderzoeken is het heel fijn om ook een thermografie te kunnen doen en daarbij op een holistische manier naar de situatie te kijken.
Het is fijn om het van meerdere kanten te bekijken.

Judith uit Zuid Scharwoude
Testimonials Thermografie Joure
12 February 2019

De borstcontrole is pijnloos en redelijk snel.

Het is fijn dat er ook de mogelijkheid is om extra testen te laten uitvoeren op het gebied van vitaminen en mineralen.

Sandy uit Yerseke
Testimonials Thermografie Joure
12 February 2019

Thermografie is voor mij een geruststellende aanvullend onderzoek.

Hele prettige sfeer, er wordt tijd voor je genomen en er altijd ruimte om zelf vragen te stellen.
Ik laat al jaren thermografische foto’s maken en kan iedereen het aanraden.

Anita uit Alkmaar
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 February 2019

Ik ga al een aantal jaren naar Brigitte voor een thermoscan.
Ze heeft alle tijd voor je en geeft ook waardevolle adviezen op gebied van voeding en leefstijl.

Inge uit Beverwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 February 2019

Thermografie Amsterdam is voor mij een goede methode om te monitoren wat er zich afspeelt in mijn lichaam en mijn borstweefsel en daarop actie te kunnen ondernemen met bv voeding en/of supplementen

Joke uit Delft
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 February 2019

Ik ben tevreden over de uitleg en de controle die de praktijk mij bied.

Merelin uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 February 2019

Wat ik fijn vind is dat wanneer er spoed bij is wordt er ruimte gemaakt.

En de bloed uitslagen helpen enorm!
En zo handig al die uitleg en waardoor bepaalde stoffen in je lichaam komen.

Monique uit Velserbroek
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 February 2019

Het is altijd heerlijk ontspannen waardoor je je helemaal op je gemak voelt.

Ontzettend betrokken en een duidelijke uitgebreide uitleg met daarnaast ook advies en ondersteuning omtrent voeding en supplementen.

Thermografie is een aanvulling en geeft een geruststelling.

Brenda uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 February 2019

Brigitte is eigenlijk veel te goedkoop.
Voor een Baseline elders betaal je 150 euro meer!!

En dan krijg je er nog bijna een orthomoleculair consult bij! Ze is eerlijk en heel integer.

Ook legde ze me uit dat de camera die ze gebruikt, anders dan flir camera’s haar camera kan namelijk automatisch kalibreren. Wat wil zeggen dat deze zich aanpast aan de omgevingstemperaturen.. wat me wel belangrijk lijkt. En nog meer belangrijke verschillen (maar dat weet ik niet meer pressies), deze camera is namelijk speciaal gemaakt voor medisch gebruik en dus veel duurder in aanschaf.

Maar waar ik echt van schrok is dat de rapporten elders niet altijd naar artsen worden geïnterpreteerd!

Dames let dus goed op. Soms lijkt het mooier dan het is.

Als je veel geld in marketing stopt.. en handig bent in netwerken..wie spreekt je tegen 😉

Nanda uit Bovenkarspel
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 February 2019

Persoonlijk, integer en vertrouwd.

Birgitte combineert haar enorme orthomoluculaire kennis met een vrouwvriendelijke controle van je borsten én totale gezondheid.

Ik ga ieder jaar om zowel mijn bloedwaarden als borsten te laten controleren.

Daarnaast stemmen we m’n vitaminen en mineralen af op m’n behoefte en wat er misschien verbetert kan n.a.v. de uitslag van de bloedtest.

En mocht ik later nog vragen hebben of vitaminen nodig hebben, kan ik altijd terecht.

Dineke uit Swifterbant
Testimonials Thermografie Joure
8 February 2019

Alles helder en duidelijk uitgelegd en genoeg ruimte om vragen te stellen.

Liesbeth uit Tietjerk
Testimonials Thermografie Joure
8 February 2019

Er zijn vrouwen met slechte ervaringen die zijn heel blij dat de mogelijkheid bestaat in Friesland een preventief onderzoek te kunt laten doen.

Gabriela uit Apeldoorn
Testimonial Thermografie Amsterdam
21 January 2019

Thermografie is een vrouwvriendelijk onderzoeksmethode om de gezondheid van je borsten in beeld te brengen.

Het is aan elke vrouw het aan te raden.

Daniëlle uit Bloemendaal
Testimonial Thermografie Amsterdam
21 January 2019

Ik heb mijn eerste afspraak gehad en ben zeer tevreden.

Birgitte neemt alle tijd, legt alles duidelijk en zorgvuldig uit.

Ik heb aanvullend waardevolle informatie gekregen over leefstijl en supplementen.

Birgitte komt op mij over als: betrokken, invoelend, deskundig en vriendelijk.

Kortom: ik ben heel blij dat ik Birgitte ‘gevonden’ heb.

Jolanda van der Wal uit Badhoevedorp
Testimonial Thermografie Amsterdam
21 January 2019

Fijne, rustige benadering met aandacht voor de cliënt.

Er wordt de tijd voor je genomen.

Martje uit Olst
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 January 2019

Thermografie is voor mij een integere en prettige manier om ieder jaar op de hoogte te blijven van mijn gezondheid.

An uit Noordwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 January 2019

Pijnloze extra controle

Annekie Kiers uit Staphorst
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 January 2019

Voor mij een fijne, pijnloze en vooral zonder straling manier om mijn borsten te laten controleren op onvolkomenheden.

Dit met de wetenschap, dat mochten er bijzonderheden of veranderingen ten opzichte van het vorige onderzoek zijn dit gemeld wordt en het advies gegeven wordt dit verder, via reguliere wegen te laten controleren.

Iris uit Alphen aan den rijn
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 January 2019

Mijn man en ik hebben ons bezoek als heel prettig ervaren hoewel we het altijd superspannend vinden en zenuwachtig zijn ivm de uitslag.

Prettige sfeer, vriendelijke behandeling.

Birgitte neemt de tijd om je extra informatie te geven over voeding, lifestyle en supplementen als je dit wilt.

Ik ging gemotiveerd naar huis.

Heel fijn dat de foto even kort werd laten zien.

Verder vind ik de website + links bijzonder interessant en leerzaam

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]