Loading...
Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen2018-03-30T21:34:21+00:00


Gemiddeld  4.82
 op een totaal van 412 beoordelingen
5 Stars
 
340
4 Stars
 
68
3 Stars
 
4
2 Stars
 
0
1 Star
 
0

Gabriela uit Apeldoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 december 2018

Thermografie is een vrouwvriendelijk onderzoeksmethode om de gezondheid van je borsten in beeld te brengen.

Het is aan elke vrouw het aan te raden.

Carolina uit Soest
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 december 2018

Dit is nu het 2e jaar dat ik bij thermografie Amsterdam geweest ben.

Birgitte neemt de tijd voor je om uit te leggen en je vragen te beantwoorden.

Daarnaast kun je hier ook terecht voor verschillende andere testen om je gezondheid te monitoren.

Birgitte heeft veel kennis van voeding, vitamines en mineralen etc.

Gea uit Tytsjerk
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Zelf heb ik heel bewust gekozen voor thermografie en er nog geen seconde spijt van gehad.
Deze keuze ook zeer bewust gemaakt na mijn operatie en bestralingen van borstkanker en de mammo’s voor controle.

Geen één onderzoek kan 100% garantie geven.
Daarom maak ik liever de keuze voor mijzelf waar ik mij goed bij voel dan dat ik mij iets laat opdringen waar ik mijn vraagtekens bij zet.

Het is namelijk mijn lichaam waar ik nog heel veel jaren met plezier van ga genieten en dus ook mijn eigen verantwoording voor neem en niemand anders.

Irene uit Drachten
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Voor mij is de thermografie een goede en prettige manier om de gezondheid van mijn borsten in de gaten te houden!

Mijn wens is dat deze methode ook door de zorgverzekeraar vergoed gaat worden.

Monique Grootschermer
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Heel prettig om een beeld te krijgen van je borsten zonder pijn of vervelende ervaring.
Daarbij duidelijke uitleg van de beelden en evt. extra aandachtspunten.

Jolanda Deelen uit Ede
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Ik kom nu al heel wat jaren bij thermografie Amsterdam en na een wat verontrustend begin is mijn baseline al jaren stabiel.

Met allerlei vragen kan je bij Birgitte terecht en ze heeft ook veel kennis van voeding, vitamines etc.

Ook het informele karakter van de praktijk vind ik prettig.

Anja uit Oosterhout
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

De persoonlijke en hartelijke ontvangst van Birgitte geeft je een welkom gevoel.
Haar tijd en aandacht voor mij als persoon is belangrijk, samen met haar kennis en kunde, een zeer plezierige ervaring.
Het gevoel bij haar in goede handen te zijn, geeft vertrouwen en haar tips en aanmoediging sterkt het doorzettingsvermogen.

Zo wordt controle een uitje, in plaats van een verplicht nummer.
Heel veel dank Birgitte.

Nicoline van tol uit Dreischor
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Deze week de opvolgende afspraak gehad.
Alles verliep super en op het eerste oog kon je al een mooie verbetering zien in de borsten.
Wij hopen deze lijn vast te houden !
Ik ben erg blij dat deze methode er is.

Sara uit Leiden
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Een fantastische manier om te zien wat er in je lichaam gebeurt.

Jeannette uit Hendrik Ido Ambacht
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Ik ervaar de thermografie als een prettige manier om de borsten te controleren.
Alles gebeurt in een prettige sfeer en het is fijn dat er ook andere onderzoeken mogelijk zijn.
Ook de tips en adviezen van Birgitte vind ik een pluspunt.
Ik kan hier alleen maar positief over zijn!!

Eefje uit Castricum
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Reviews geven vindt ik moeilijk, maar ik zou zeker iedereen in overweging geven om verder te kijken dat de 2 jaarlijkse mammografie.

Dat voelt bij niemand goed en toch besluiten we steeds weer gehoor te geven aan de oproepen.

Uit angst.

Het blijft een lastige overweging.

We willen allemaal gezond zijn/blijven.

Juist daarom heb ik het gevoel dat het goed is om eens in de zoveel tijd heel goed te informeren hoe je gezondheid er uit ziet.

In de eerste plaats door naar je lichaam te luisteren en te kijken, maar in de tweede plaats door vooral lief te zijn voor je lichaam en te kijken wat er nodig is.

Thermografie geeft (nieuwe) inzichten en Birgitte geeft

Joanne Mulder uit Doetinchem
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Ontspannen en pijnloos een thermografie te ondergaan is heel prettig.
Ik weet dat ik in goede handen ben.
Fijn om te weten wat je nog meer kunt doen om gezond te blijven.

Dieke uit Nijkerk
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

.
Ik had al een paar keer over thermografie gelezen, ik wilde eigenlijk niet meer een mamo laten doen maar helemaal niets doen was ook geen optie.
Ik heb uiteindelijk een afspraak gemaakt en ik weet dat het de mamo niet vervangt maar het geeft mij een goed gevoel dat ik toch wat heb gedaan.
Het wordt allemaal heel goed uitgelegd en zeer vriendelijk ontvangen.

Elske uit Hoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Na een minder fijne ervaring gehad te hebben met thermografie ben ik zo blij dat ik bij Birgitte terecht ben gekomen.

Wat een verademing.

Ik ben blij.

Jany Ridder uit Heemstede
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 november 2018

Thermografie is een zachte en prettige manier om het borstweefsel te controleren.

Daarbij geeft BIRgitte ook adviezen ten aanzien van voeding en supplement gebruik, en gaat zij in op vragen.

Het geeft mij een rustig gevoel om een keer per jaar deze afspraak te hebben.

Donna van der Loo uit Brazilië
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 november 2018

Thermografie Amsterdam is een prettige praktijk waar ik me direct op m'n gemak voelde.

Handig dat mw. Brouwer veel weet over supplementen, zodat er ruimte is tijdens het consult om wat vragen te stellen over wat je zelf zoal had besloten in te nemen.
Interessante extra gezondheidstestjes mogelijk.
Ik vind het de moeite waard om naar Amsterdam te reizen hiervoor.

Marianne uit Haarlem
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 november 2018

Vorige week voor het eerst een thermografie laten maken.

De afspraak maken op internet was al met veel duidelijke informatie.

Ook het gesprek vooraf helder en 'to the point'.

De foto's zelf waren zo gepiept, al zit je wel even in je blote bassie (ws om overtollige warmte kwijt te raken, ben ik vergeten te vragen.)

De foto's werden ook even oppervlakkig besproken.

Het echte werk wordt door een arts gedaan.
Al 4 dagen later had ik uitslag binnen!!!

Marja uit Ankevee
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 november 2018

Zeer uitgebreid en deskundig onderzoek
Voelt veilig en vertrouwd
Zeer laagdrempelig

Anneke uit Joure
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 november 2018

Wat ontzettend lief dat je ondanks dat je het zo druk hebt naar Gorredijk blijft komen.

Je hebt echt hart voor je werk.

 

Nike Landman
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 november 2018

Dankzij de thermografie ben ik naar de tandarts gegaan en heeft hij een wortelkanaal gevonden waar nog een rest ontsteking in zat ( Hans de Liefde) .
Nu alles wat rustiger is geworden wil ik je hartelijk bedanken voor het goede werk wat je doet.
Eigenlijk zou je altijd de tanden mee moeten nemen.
Zo zie je maar.
Ik ben heel blij met je.
Lieve groet, Nike Landman