Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen


Gemiddeld  4.83
 op een totaal van 1197 beoordelingen
5 Stars
 
1007
4 Stars
 
177
3 Stars
 
12
2 Stars
 
0
1 Star
 
1
  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.
Sandra
Eindhoven
16 september 2022
Esther v. Kessel
Arnhem
25 augustus 2022

Fijn om op zo’n vrouwvriendelijk manier dit onderzoek te kunnen ondergaan. Een verademing tov het reguliere borstonderzoek. Birgitte is zeer deskundig en heeft een holistische kijk. Dit sluit heel erg aan bij hoe ik naar gezondheid kijk. Ik kan het anders vrouwen absoluut aanraden.

Astrid
Hilversum
25 augustus 2022

Omdat voor mij mammografie te pijnlijk is ivm masthopathie en ik graag 1 x per jaar controle wil raadt ik thermografie aan bij Birgitte. Duidelijke uitleg en advies.

AngellaB
Amsterdam
25 augustus 2022

I am extremely pleased with my decision to use thermography and, although I know it is not meant to replace mammograms, I feel reassured of it as a legitimate (and pain-free) means of maintaining my health. I can recommend it to others without hesitation!

Fransien
Zuidoostbeemster
25 augustus 2022

Birgitte is een zo’n fijn mens. Ze stelt je op je gemak. Daardoor voel je je snel thuis in haar huiselijke praktijk.

Joyce visser
Bergen NH
25 augustus 2022

Mijn ervaring met thermografie is top. Ik kom al een aantal jaren bij Birgitte en ze doet haar werk zorgvuldig en met plezier. Ook altijd een luisterend oor als je wat te vragen hebt.

Marianne
Volendam
25 augustus 2022

Ik werd goed geïnformeerd en zeer vakkundig behandeld ik raad het iedereen aan.

Marian
Purmerend
15 augustus 2022

Prettige omgeving, die veilig aanvoelt. Birgitte is een ervaren en betrokken therapeut. Het onderzoek is absoluut niet belastend, wat ik persoonlijk erg prettig vind. De beste ervaring tot nu wat betreft borstonderzoek.

Trudy
Amsterdam
15 augustus 2022

Het is fijn om een keer per jaar even een check-up te laten doen van mijn borsten. Birgitte heeft vaak mooie adviezen en we delen een aantal zaken die we het afgelopen jaar hebben geleerd. Een prima routine.

Joke
Den Haag
15 augustus 2022

Vandaag weer mijn jaarlijkse preventieve thermografie gedaan. Birgitte is heel kundig en uiterst zorgvuldig ze kan je ook op allerlei andere vlakken van je gezondheid helpen. Een echte aanrader. Kom al een aantal jaren bij Birgitte en blijf zeker komen.

Hanneke
Zwanenburg
15 augustus 2022

Ik zou het iedere vrouw aanraden om een soort database van de borsten te laten maken.

Monique
Assendelft
15 augustus 2022

Werd snel en prima geholpen door Birgitte. Dame die weet waar ze het over heeft. De behandeling is zeer vrouwvriendelijk. Ik kom over een jaar weer graag terug om verloop dan weer samen te bekijken.

Thermografie is alleen een weerspiegeling van de borstfysiologie en is als zodanig geen vervanging voor mammografie.
Jaarlijks klinisch onderzoek van de borsten en periodieke evaluatie door andere objectieve tests wordt aanbevolen voor een uitgebreide screening op borstkanker en om de structurele component van borstweefsel te beoordelen.

Thermografie Amsterdam

Rijnsburgstraat 96, 1059 AZ Amsterdam
[email protected]
KVK: 73605344
IBAN: NL10 INGB 0006 1962 97
BTW: NL859598792B01

DOE EEN TERUGBELVERZOEK

Door de drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.
Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat.
Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter.
Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

© 2022 Thermografie Amsterdam