Loading...
Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen2018-03-30T21:34:21+00:00


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 368 beoordelingen
5 Stars
 
300
4 Stars
 
64
3 Stars
 
4
2 Stars
 
0
1 Star
 
0

Sabine uit Hoorn
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Had de volgende dag al het rapport in de mail!!!

Thanks ūüôā

Sieta Bleeker uit Dongjum
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Ik laat al 4 jaar mijn borsten controleren middels thermografie.
prettige omgeving en pijnloze behandeling.
deze methode sluit perfect aan op mijn visie en wensen.

Michelle uit Rotterdam
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Ik vind deze vorm van controle veel vrouwvriendelijker dan de mammografie.

Het is geen vervanging maar kan mijn inziens wel dienen als preventieve opsporingsmethode vóór er eventueel gebruik gemaakt moet worden van de alom bekende mammografie.

Ellen Kok uit Wassenaar
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Borst thermografie is naast elk regulier onderzoek (bijv. Mammografie) een integrale /complementaire aanvulling op een gezonde leefstijl.

Monique uit Amsterdam
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Het is fijn om, naast controle met een echo en/of mammografie ook deze thermografie als informatie te hebben.

Mevr. Lakeman uit Nieuw Vennep
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Ik ben blij dat er niemand aan mij komt.

Het is geheel pijnloos en je word met respect behandeld.

Kortom voor mij niets anders.

Marja uit Zevenhoven
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Ik ben warm ontvangen bij de eerste afspraak door Birgitte.
Zij heeft erg goed uitgelegd wat Thermografie inhoud en hoe ze te werk gaat.
Ik kon al mijn vragen kwijt en kreeg daar ook antwoorden op.
Tijdens de behandeling gaat Birgitte fijn om met de privacy.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik mezelf erg vertrouwd voel en dat er echt tijd voor mij wordt genomen.

de Jong uit Amsterdam
Testimonial Thermografie-Amsterdam
21 september 2018

Thermografie Amsterdam wordt geleid door een een kundige dame, Birgitte Brouwer, die met veel aandacht en persoonlijke zorg het onderzoek doet.

Ze heeft een goede holistische kijk op het menselijk lichaam.

De gemaakte foto’s worden altijd beoordeeld door artsen in Amerika.
Je kunt tijdens het consult of daarna per telefoon of mail nog vragen stellen, daar wordt echt tijd voor genomen.
Ik zie Thermografie Amsterdam als een zeer welkome aanvulling van de overige borstonderzoeken.

Rahel uit Eindhoven
Testimonial Thermografie -Amsterdam
21 september 2018

Vriendelijk, betrokken, enorm informatief, persoonlijk, ge√ęngageerd, vanuit holistische kijk, kortom: uitstekend!

Bedankt, Birgitte!

Eva uit Leiden
Testimonial Thermografie-Amsterdam
15 september 2018

Een goede manier om de vinger aan de pols te houden m.b.t. eventuele problemen aan de borsten, zonder de agressieve mammografie.

Daarnaast wordt er meegedacht over gezondheidsvraagstukken in zijn algemeenheid.

Met name over voedingssupplementen, zonder dat dit wordt opgedrongen.

Prettig!

Nelleke Opdam uit Doorn
Testimonial Thermografie-Amsterdam
12 september 2018

Thermografie biedt mij duidelijkheid over de kwaliteit van mijn borsten.
Dat gevoel heb ik helaas niet als ze platgedrukt zijn bij een mammografie.

Winny uit Beverwijk
Testimonial Thermografie-Amsterdam
12 september 2018

In tegenstelling tot de mammografie is de behandeling pijnloos en 100% veilig.
Het is zeker geen vervanging van de mammografie.

Er worden temperatuurmetingen van de huid gedaan.

Gonne Klein uit Rolde
Testimonial Thermografie -Amsterdam
8 september 2018

Hoop op eerder tegenkomen van veranderingen en niet aan röntgenstralen blootgesteld hoeven worden...
¬ę¬†Benadering van Birgitte is persoonlijk en vriendelijk.

Ze neemt de tijd voor je en heeft een brede kennis van verder gezondheidszaken¬†¬Ľ

Melinda van Rossen – Boost your Health uit Barendrecht
Testimonial Thermografie -Amsterdam
7 september 2018

Mijn eerste ervaring met een thermografie was heel erg fijn.

Alles werd goed uitgelegd en ook kreeg ik handige tips om mijn gezondheid nog meer te verbeteren.

Ook tijdens de thermografie was Birgitte heel duidelijk en vriendelijk, waardoor ik meer tot rust kwam en ik niet meer zo zenuwachtig was.

Een aanrader voor iedere vrouw die haar gezondheid wilt optimaliseren.

Janet uit Hoogezand
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 september 2018

Ik kom inmiddels al een paar jaar voor controle in Gorredijk.

Ze nemen daar echt de tijd voor je.

Ik ben er heel tevreden over.

Hermien uit Espel
Testimonial Thermografie -Amsterdam
5 september 2018

Thermografie vind ik een mooie niet belastende methode om je borsten goed in de gaten te houden.

Sylvia uit DRACHTEN
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 september 2018

Het is jammer dat deze manier van borstonderzoek niet wordt vergoed door het ziekenfonds.
Er zijn meer vrouwen zoals ik die in het verleden bij het bevolkingsonderzoek in de borst bus zijn geweest en daar een zeer pijnlijke ervaring hebben gehad.
Vreemd dat er na al die jaren geen vergoede vrouwvriendelijke onderzoek is.

Philomène uit Landgraaf
Testimonials Thermografie Amsterdam
27 augustus 2018

Vriendelijke ontvangst, geen wachttijden, er wordt ook voldoende tijd genomen voor een duidelijke uitleg.

De bevindingen worden zeer snel doorgestuurd.

Anne-May Kloos uit Krimpen aan den IJssel
Testimonial Thermografie Amsterdam
26 augustus 2018

Blijft voor mij een verademing om op deze manier eventuele veranderingen te controleren en binnen enkele dagen de uitslag van de thermografie, bedankt voor je uitleg over mijn vragen mbt lymfeklieren.

Ga zo door Birgitte en tot volgend jaar.

Anoniem uit Alkmaar
Testimonial Thermografie-Amsterdam
26 augustus 2018

Ik ben enorm blij dat ik Thermografie ben gaan doen en vind Birgitte heel kundig en in verbinding met mijn vragen.
Ze heeft veel kennis over het hele metabolisme en kan goed uitleggen waar mijn disbalans is en wat ik er aan kan doen om met beter te voelen.