Gemiddeld  4.83
 op een totaal van 1160 beoordelingen
5 Sterren
 
975
4 Sterren
 
172
3 Sterren
 
12
2 Sterren
 
0
1 Star
 
1

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.

Wat andere vrouwen over ons zeggen

Anna

Altijd een fijne ervaring: Birgitte gaat goed in op je vragen en legt alles prima uit.
Geeft toch geruststelling en het voelt voor mij veel beter dan een mammografie.
Je zou b.v. 1x voor de mammo kunnen gaan als je wordt opgeroepen, en verder de thermografie kunnen gebruiken als controle.
Zelf had ik echt genoeg van het pletten van de zere borsten en straling iedere keer.
Ik blijf dus graag hier onder controle, kan inmiddels kiezen tussen een aantal steden.
Heb je andere vragen over gezondheid of hormonen b.v. vraag dan een langer consult, dat is zeker de moeite waard!

Jose

Ik ben erg tevreden over de afspraken in Amsterdam. Ik heb mijn eerste flitsafspraak gehad en deze was voor mij prima.

Ada

Voor mij is de thermografie een waardige aanvulling op zelfonderzoek en geeft mij voldoende vertrouwen dat ik op de goede weg zit.

Dimitra Peponis

Ik ben voor een orthomoleculair consult geweest en een SO-check. Veel goede informatie gekregen en gelijk de uitslag besproken. Birgitte is een vrouw met heel veel kennis en je voelt je op je gemak en gehoord bij haar. Ik ben blij dat mijn vriendin Birgitte heeft geadviseerd.

Marian Nijman

…vriendelijk ontvangst zoals altijd, alle vragen die je hebt worden zeer kundig en duidelijke beantwoord.
Ik vind dit aanvullend onderzoek een aanrader voor alle vrouwen…

Christel

Hele prettige, professionele manier om mijn borsten jaarlijks te controleren. Ook heel goed betaalbaar.

Ria

Het enige wat een beetje oncomfortabel is, is dat je vrij lang met je armen omhoog moet zitten maar ivm met mammografie veel prettiger en niet pijnlijk. Birgitte legt goed uit wat het onderzoek inhoudt

Marie

Ik vond het heel prettig dat het gesprek medisch gezien ging over je lichaam als geheel, waarbij uitleg werd gegeven aan mogelijke verbanden tussen diverse symptomen. Er werd echt de tijd genomen om inzicht te krijgen.

Rina

Ik vind het een prettige methode om mijn jaarlijkse borst controle te laten doen.
De praktijk maakt een rustgevende indruk en je wordt vriendelijk behandelt.
Alles wordt goed uitgelegd en is duidelijk.

Riek Scheltens

Ik voel mij gezien en gehoord, discreet behandeld Birgitte heeft veel kennis van zaken en ik voel mij in goede handen. Alles ziet er verzorgd uit. Wachtkamer is gezellig.

Alice

Ik vond het een fijne ervaring!
Ik voelde me op mijn gemak!
Birgitte een lieve aardige mevrouw stelde me gerust.
Echt een aanrader…

marlon

Het is altijd prettig om naar “thermografie” te gaan. Ik kom er al heel wat jaar en vind het altijd leuk om Birgitte te zien, Ze is handig, vriendelijk, heeft gevoel voor humor en vooral, zij is terzake deskundig! Belangrijk punt!!!!

Carolien

Ik heb mijn eerste bezoek als een fijne eerste kennismaking ervaren. Geen fratsen, helder verhaal. Verder heb ik nog geen idee over het vervolg.
De benadering vond ik prettig en warm, het is fijn om te merken dat iemand met ziel & passie haar werk doet.

Janine Tuinman

Het gaat om de borst gezondheid, als de borsten gezond zijn, heb je minder kans op problemen. Het gaat om zorg, aandacht, preventie.

Esther

Birgitte blijft zich ontwikkelen en is niet commercieel gericht in de verkoop van supplementen. Erg fijn in de omgang en kundig

Maria

Birgitte legt heel goed uit hoe het lichaam werkt als het in de stress modes komt door wat je hebt mee gemaakt in je leven en welke processen zich afspelen in je lijf. Je zult je wel aan moeten passen en je lichaam de kans geven om te helen, goed voor jezelf gaan zorgen, niet doorgaan op de oude voet maar meer in balans komen met jezelf. Je krijgt echte aandacht.

Anoniem

Ik heb een afspraak gemaakt om zowel mijn borsten als mijn hoofd/bovenlijf preventief in kaart te brengen. Ik ben heel blij dat ik ben geweest. Ik heb concrete en bruikbare tips gekregen om nog wat meer zorg te dragen voor mijn fysieke gezondheid en ik heb een concreet beeld bij mijn huidige gezondheidssituatie. Ik ben gerustgesteld en ik ga over 3 maanden voor een 2e borstfoto.

Marlies

Ik vind mama-thermografie een vriendelijke methode om jaarlijks mijn borsten te laten bekijken. Ook de persoonlijke adviezen van Birgitte zijn erg waardevol!

Aurora

I really liked speaking to Birgitte. She seemed honest and knowledgeable, and gave great health recommendations. During the thermography I felt comfortable and calm.

Caroline

Super fijn aanvullend borstonderzoek.

Ingrid

Birgitte zorgt meteen dat je op je gemak bent. Ze neemt de tijd en is heel vrolijk en vriendelijk en weet waar ze over praat, heel kundig. Daarnaast geeft ze ook bruikbare adviezen. Daarom raad ik Birgitte ook zeker aan als je van plan bent thermografische onderzoek te doen of bijvoorbeeld een orthomoleculair consult.

Irma

Heel vrouwvriendelijk en respectvol onderzoek. Goed om je lichaam te monitoren en daarbij hoort ook een gezonde leefstijl. Ik denk dat het heel belangrijk is dat vrouwen hun borsten echt leren kennen en verzorgen. De thermografie (Amsterdam) draagt hieraan bij.

Aīda Regeer

Ik ben gewoon tevreden met de informatie, die ik krijg,

Dominique

Heel fijn dat ik de thermografie nu ook in de buurt van mijn woonplaats (Boxtel) kan laten doen. Is weer laagdrempeliger. Het maken van een afspraak ging makkelijk. De uitleg van de thermografie was duidelijk. Ik ben ontvangen door een vriendelijke dame en na een klein gesprekje al snel op mijn gemak. De thermografie is zeer vrouwvriendelijk en ervaar hierdoor geen stress.

nee liever geen naam

Omdat ik mastopathie heb vind ik het erg lastig bij mezelf een maandelijkse check te doen, want ik kan uiteraard niet het verschil voelen tussen al dan niet gevaarlijke knobbeltjes en knobbeltjes die gevuld zijn met onschuldig vocht. Een jaarlijkse check bij Thermografie geeft me erg veel geestelijke rust omdat er los van de jaarlijkse controle ook een lange termijn beeld van de ontwikkeling van mijn borsten wordt geregistreerd.

Martie

The thermography and additional options give you a wide view on where you are right now. There is always time for explanation! So much help for the coming year.

Inge

Ik heb ieder jaar een controle afspraak (flits) van een kwartier. Bevalt prima.

Anne

Ik kom al jaren bij Birgitte en behalve dat ze heel aardig is, is ze ook zeer kundig en heeft enorm veel aanvullende kennis paraat!


Meer lezen? Druk op “Vorige Pagina”

Thermografie is alleen een weerspiegeling van de borstfysiologie en is als zodanig geen vervanging voor mammografie.
Jaarlijks klinisch onderzoek van de borsten en periodieke evaluatie door andere objectieve tests wordt aanbevolen voor een uitgebreide screening op borstkanker en om de structurele component van borstweefsel te beoordelen.

WIJ ZIJN VOLOP IN BEWEGING!

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN
DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN EN AANBIEDINGEN?

wij zullen jouw emailadres met niemand delen
en je kunt zelf makkeiijk weer afmelden

MELD JE AAN VOOR DE UPDATES!

Gelukt! Een welkomstmailtje is onderweg.
Heb je deze over een minuutje nog niet? Kijk dan ook eens in de spamfolder.