Thermografie Amsterrdam headertekst

Wat andere vrouwen zeggen over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.81
 op een totaal van 821 beoordelingen
5 Stars
 
674
4 Stars
 
136
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Marieke
Haarlem
28 april 2020

Thermografie door Birgitte is altijd professioneel, no-nonsense en op sympathieke en vrouwvriendelijke wijze.
Vooraf is duidelijk gecommuniceerd wat er verwacht wordt en waar je zelf rekening mee moet nemen een paar dagen voor en op de dag van thermografie zelf.
De uitslag volgt rap, vaak binnen een week.

Johanna
Driebergen
24 april 2020

Het onderzoek verloopt altijd vlot en goed georganiseerd.
Zeker ook in deze tijd van Corona!

Corrie wouters
Uithoorn
24 april 2020

Ik ben zeer tevreden.
Krijg veel uitleg.
Er word naar je geluisterd.

Tineke
Nootdorp
16 april 2020

Heel prettig om je borsten te laten controleren door middel van een vrouwvriendelijke en niet schadelijke manier.

10EKE
Schoonhoven
12 april 2020

Duidelijke uitleg.
Fijn dat er elk jaar een controle is om zo goed je borsten te monitoren.

Julia
Purmerend
12 april 2020

Om verwarring te voorkomen kan ik alleen maar aangeven dat thermografie voor mij een enorme oplossing was, twijfels en onzekerheden?
Ik kan en wil dit iedereen aanraden.

Sylvia
Amsterdam
9 april 2020

Een hele prettige ervaring want er worden alleen foto’s gemaakt.
Er is dus geen fysiek contact en het is dus echt pijnloos.
Je ontvangt al snel de analyse van de arts die ook helder uitgelegd wordt.

Gea
Meppel
8 april 2020

Deskundigheid, professionaliteit en gastvrijheid zijn de kernwoorden bij Thermografie onder begeleiding van Birgitte.

Carolina
8 april 2020

Ik vind thermografie een hele fijne onderzoeksmethode.
Ik voel mij er erg goed bij om jaarlijks mijn borsten op deze manier te laten controleren.
Birgitte is een hele fijne vrouw, ze werkt heel professioneel en je kunt op gezondheid gebied ook veel aan haar vragen.
Ze bezit veel kennis.

Loes
Dordrecht
7 april 2020

Wat een geweldig locatie in Amsterdam!
Zo makkelijk aan te rijden en parkeren voor 10 cent!
Goed dat het zo kan tijdens de corona.
Zo veel dank Birgitte.
Thermografie heeft me veel inzicht gegeven in de gezondheid van mijn borsten.
Vorig jaar zat ik in een nerveuze periode en dat was te zien.
Nu een jaar later is het geheel een stuk rustiger.
Goed dat dat dan ook te zien is.
Ik vind het geruststellend.

Ingrid Timman-Rivière
Laren
7 april 2020

Geweldige aanvullende preventieve pijnloze methode!
Pas een mammografie nodig als dit blijkt nodig te zijn, dat is wat iedereen vrouw wil, toch?!
Birgitte is zeer betrokken en kundig.

Michelle
Alphen
7 april 2020

Ik kom al een aantal jaren voor een (aanvullend) preventief onderzoek van mijn borsten, omdat ik voor die tijd nog niet de leeftijd had voor de oproep van een mammografie.
Deze methode was mij helemaal onbekend, maar ik heb er geen spijt van: Birgitte is een rustig en vakkundig persoon waar je je direct bij op je gemak voelt!
Prettig is het ook om direct te kunnen zien of er veranderingen op dat moment hebben plaatsgevonden.

Inge
Olst
7 april 2020

Thermografie is geen vervanging voor een mammografie (het ziet geen structuren), maar als je ieder jaar op controle gaat kan je wel de veranderingen in je borstgebied bijhouden.
Zodra er afwijkingen optreden kan je naar de huisarts of specialist gaan.
Voordeel van een thermografie is dat (fysiologische) veranderingen al in een vroeg stadium zichtbaar zijn.
Voor mij werkt het al een aantal jaren prima.
Geen zeer pijnlijke mammografie meer voor mij.

Monica
Haarlem
4 april 2020

Jolanda
Nieuwkoop
3 april 2020

Het is een hele vriendelijke manier om je borsten na te laten kijken en ik ben er erg blij mee.

Marian Rozendaal
Amsterdam
21 maart 2020

Ik verheug me altijd op de bezoekjes bij Birgit.
Ik kom hier al jaren en ik krijg altijd heel goede tips over de gezondheid van mijn borsten.
Mijn borsten zijn ook koeler geworden door deze aanpassingen en daar ben ik heel blij mee want ik had vaak pijnlijke borsten.
Verder weet Birgitte heel veel van supplementen en geeft zij voedingsadviezen wanneer ik een bloedtest heb laten doen en als de uitslag niet helemaal goed is.

Helga Nooij
Purmerend
20 maart 2020

Het geeft mij een veilig gevoel om jaarlijks mijn borsten te laten onderzoeken d.m.v. thermografie.
Daarnaast ben ik heel blij met de persoonlijke benadering en alle kennis die Birgitte deelt tijdens een consult.
Dank je wel Birgitte!

Carin
Kolhorn
19 maart 2020

Birgitte heeft een ruim inzicht in de samenhangen en het functioneren van het menselijk organisme.
Zij kan advies geven in de richting van een goede balans.

Coby
Wilp
19 maart 2020

Thermografie is voor mij een bewuste keuze.
Na het lezen van diverse reviews (binnen- en buitenland) heb ik hier een aantal jaren geleden voor gekozen.
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en het uitgebreide verslag.

Annemiek
Nieuwegein
19 maart 2020

Ik vind de aanpak heel persoonlijk en deskundig.
Er is genoeg tijd om vragen te stellen.
De uitslag kreeg ik al een dag later.
Wel jammer dat de uitslag helemaal in het Engels is.

Gelukkig is er wel een Nederlandse toelichting.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon