Loading...
Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen2018-03-30T21:34:21+00:00


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 338 beoordelingen
5 Stars
 
275
4 Stars
 
59
3 Stars
 
4
2 Stars
 
0
1 Star
 
0

Icoline uit Dreischor
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 augustus 2018

Geweldig ontspannen eerste afspraak gehad bij Birgitte.
Geen rare woorden en duidelijke korte uitleg.
Ook veel tips tussen neus en lippen door gekregen.

Monique uit Makkum
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 augustus 2018

Zeker een aanrader voor vrouwvriendelijk aanvullend borstonderzoek in een relaxte sfeer.

Erg vakkundig en duidelijke uitleg.

Jolande uit Hoogwoud
Testimonial Thermografie-Amsterdam
7 augustus 2018

Birgitte is een prettig persoon die je op je gemak stelt en oprecht geïnteresseerd is en veel kennis heeft.

Fijn om met haar te praten, ook over andere zaken dan mammografie.

Monique uit Grootschermer
Testimonial Thermografie Amsterdam
3 augustus 2018

Op zoek gegaan naar een alternatief waar ik mij prettig bij voel.
Volgende foto over 3 maanden en als alles rustig zoals de 1e keer
dan ga ik hier jaarlijks naar toe.
Ik weet dat dit geen vervanging is maar geeft mij een beter gevoel omdat ik denk dat je er altijd sneller bij bent, mocht er iets veranderen.

Linda uit Alphen aan den Rijn
Testimonial Thermografie-Amsterdam
25 juli 2018

Altijd fijn zoals Birgitte de thermografie uitvoert en uitlegt, heldere afspraken en goed afsprakensysteem met e-mail bevestiging en herinnering van komende afspraak.

Marja R. uit Blaricum
Testimonial Thermografie-Amsterdam
25 juli 2018

Voor mij is dit een perfect alternatief voor een mammografie.

Niemand die hard aan je borst zit te trekken om ze zover mogelijk tussen de glasplaten te krijgen om ze vervolgens pijnlijk plat te persen. Thermografie is voor mij DE pijnloze oplossing om controle te houden over mijn gezondheid.

De rapportage wordt professioneel begeleid en is duidelijk en uitgebreid.

Mieke uit Soest
Testimonial Thermografie-Amsterdam
25 juli 2018

Thermografie is voor mij een bewuste keuze.

Bij gevonden afwijkingen wordt je geadviseerd om je nader te laten onderzoeken, bijv. d.m.v. een echo.

Ik hoop dat zorgverzekeraars hier ook het nut van gaan inzien en het gaan vergoeden vanuit de aanvullende verzekering.

De Vries uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
25 juli 2018

Ja, er is goed persoonlijk contact en volop ruimte voor een kundige uitleg.
Zeer veel kennis over het gehele proces, maar ook over gezondheid en voeding.

Professionele, vriendelijke service.

Erg blij dat deze methode bestaat, pijnloos en zonder gevaar.

Een aanrader voor elke vrouw die haar gezondheid belangrijk vind...

Rody uit Rotterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
25 juli 2018

Ik ben erg blij dat ik op aanraden van mijn dochter bij Thermografie Amsterdam ben gekomen.

Fijn ook.

Altijd zo'n gesprek en de methode vind ik ook prettig!
Ben nu pas voor de controle afspraak geweest, ik blijf jaarlijks terug komen!!

M. uit Schiedam
Testimonial Thermografie Amsterdam
23 juli 2018

Ik ben zeer tevreden, het geeft me een fijn gevoel om door middel van het bezoek aan Thermografie Amsterdam meer te weten te komen over mijn hormoonhuishouding en daarmee mijn gezondheid.

Ook vind ik het een geruststellend idee te weten wat er allemaal gebeurt in mijn borsten.

Kerstin uit Egmond aan Zee
Testimonial Thermografie Amsterdam
20 juli 2018

In ieder geval is het de zachtere methode van mammografie.

Marlies uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
20 juli 2018

Wederom een fijne afspraak bij Thermografie Amsterdam.

Prettig en kundig advies over o.a. suplementen.

Elk jaar weer een fijne afspraak. .

Ik vind het fijn dat er buiten de Thermografie foto's ook bloed kan worden geprikt en advies over o.a. vitamines wordt gegeven.

Dank je wel Birgitte.

Christa uit Vreeland
Testimonial Thermografie-Amsterdam
20 juli 2018

Goed onderzoek om al in een heel vroeg stadium te kunnen zien dat er een probleem is.

En dan kan het nog voorkomen worden dat het erger wordt.

Shanti uit Almere
Testimonial Thermografie-Amsterdam
20 juli 2018

Willy uit Schoonhoven
Testimonial Thermografie Amsterdam
20 juli 2018

Een thermografische foto van de borsten is een voor het lichaam niet belastende methode om er achter te komen of er sprake kan zijn van onrust of activiteit in de borsten.

Manda uit IJsselmuiden
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juli 2018

Het was een zeer fijn bezoek.

Tijdens dit bezoek ontving ik veel bruikbare informatie en werd ik heel vriendelijk geholpen.
Ik ben heel blij dat ik mijn full body scan bij Thermografie Amsterdam heb laten doen.

Karin uit Heerhugowaard
Testimonia Thermografie-Amsterdam
19 juli 2018

Wat ik als heel fijn ervaren heb is dat er tijd voor je is, dat je een duidelijke uitleg krijgt van wat je kan verwachten en wat er gaat gebeuren. Dit op het gebied van wat er op de foto's te zien (kan) zijn en wat dit in kan houden maar ook welke tijdlijn er is en hoe je de resultaten krijgt. Heel vrouwvriendelijk en geen enkel moment ongemakkelijk.
Wat ik als heel fijn ervaren heb is dat er tijd voor je is, dat je een duidelijke uitleg krijgt van wat je kan verwachten en wat er gaat gebeuren.
Dit op het gebied van wat er op de foto's te zien (kan) zijn en wat dit in kan houden maar ook welke tijdlijn er is en hoe je de resultaten krijgt.

Heel vrouwvriendelijk en geen enkel moment ongemakkelijk.

Carla uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 juli 2018

Birgitte is heel duidelijk begaan met haar werk.
Ze neemt de tijd en geeft veel informatie en duidelijke toelichting.

Ik kan haar zeker aanraden.

Jon uit Zaandam
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juli 2018

De thermografie als meetinstrument spreekt me aan.
De kennis en zorgvuldigheid in de praktijk zelf en de samenwerking met de artsen die er is maakt dat ik deze meting de moeite waard vind.
De extra testen en de tips maken een bezoek aan Brigitte compleet.

Anita uit Heemstede
19 juli 2018

Het was voor mij het derde jaar, ik ben altijd heel rustig omdat Birgitte, je volledig op je gemak maakt.
Ze luistert goed naar je als je een vraag stelt.
Ik zou het iedereen aanraden om naar Thermografie-n Amsterdam te gaan ipv het martelwerktuig je borsten helemaal plat te persen.
Ik had een week erna nog steeds pijn in mijn borsten.