Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 739 beoordelingen
5 Stars
 
606
4 Stars
 
122
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Fran
Amsterdam
15 januari 2020

Een meer holistische benadering van de vrouw, als individu, en niet als potentiële patiënt, persoonlijk uitgelezen door de thermografie en de uitstekende informatie ervoor en erna.
Goeie tips over leefstijl, volgend op de uitslagen.

Iedere zichzelf serieus nemende vrouw zou het zichzelf cadeau moeten kunnen doen.

Dim
Breda
15 januari 2020

Heldere uitleg en zo nodig advies, zeer veel kennis, prettige ‘behandeling’ met evt. extra uitleg over verantwoord eten, bewegen en leven, prima locatie en heel makkelijk te bereiken…kortom een feestje om weer af te spreken voor een volgende controle

An
Noordwijk
15 januari 2020

Altijd fijn om weer na een jaar naar Birgit te gaan voor controle van mijn borsten.
Het geeft mij een extra bevestiging dat het goed blijft gaan.

Martie Gerus
ZANDVOORT
15 januari 2020

Thermografisch borst onderzoek is bijzonder aan te bevelen.
Behalve dat je ook echt ziet wat er speelt is er ook een bijzondere interactie met de therapeut.
Ze weet heel veel en kan alles op een goede manier uitleggen.
Geeft je advies, specifiek voor jou zelf.
Een absolute aanrader!

Lies
Breda
15 januari 2020

Anne
Den Haag
14 januari 2020

De perfecte locatie in Amsterdam parkeren voor 10 cent waar kan dit nog!!

Perfecte uitleg en ik had het rapport al de volgende dag!

 

J. van der Wal
Badhoevedorp
12 januari 2020

Op een vriendelijke en altijd rustige manier probeert Birgitte je vragen te beantwoorden en te adviseren.
Ze stelt je op je gemak en meestal krijg je na circa een week al de uitgebreide onderzoeksresultaten van haar doorgestuurd.

Petra
Delft
11 januari 2020

Ik vond het fijn dat er goed op tijd gewerkt werd.
De uitleg was prima en er was een gevoel van vertrouwen.
Ook goed dat er naast de thermografische foto, een echo werd geadviseerd voor het complete plaatje.
Ik kom zeker terug.

Marleen
Assen
10 januari 2020

Blij met de kennis die je me hebt gegeven Birgitte.

Tessa
Utrecht
10 januari 2020

Kom al 8 jaar bij Birgitte!!!

Annemiek paardekooper
Zandvoort
10 januari 2020

Ik vind het een hele prettige en aangename manier om je borsten laten onderzoeken!

Ka
Amsterdam
8 januari 2020

Fijn hoe er altijd de tijd wordt genomen om dingen uit te leggen.
Je voelt je serieus genomen en er is altijd een advies waarmee ik verder kan.
Prettige, warme sfeer!
Brigitte is een fijn mens.

Marret
Haarlem
8 januari 2020

Zie mijn review van vorig jaar!

Rene
Heerenveen
8 januari 2020

Duidelijk uitleg over de verschillen van de verschillende borstonderzoeken. Ook heel duidelijk dat het geen vervanging in voor de mammografie.
Blij mee!

Ankie
8 januari 2020

De thermografie vindt ik een prettig onderzoek en je krijgt een fijne begeleiding.
Indien gewenst kan je meer onderzoeken laten doen.
Fijn dat het ook in het Noorden beschikbaar is.

Ankie Sterk
Harlingen
7 januari 2020

Tijdens mijn 1e keer voor de thermografie werd ik rustig, en hartelijk ontvangen.
Brigitte gaf mij rijkelijke informatie zowel over de thermografie als over de bloedonderzoeken, en ook ruimte om mijn eigen ding te delen.
Ik kreeg de tijd om bij te komen, na mijn zoektocht om het adres te vinden, er was nl geen nr 2.
Het was een warme persoonlijke benadering, precies zoals ik het zou willen.

Emmy Nicola
Steenwijk
7 januari 2020

Voor mij persoonlijk, als ex-borstkankerpatiënt, een pijnloos en vertrouwd onderzoek!
Het geeft mij rust…..

Irene
Drachten
7 januari 2020

Ik ben heel blij met de mogelijkheid van thermografie, een prettige methode om de gezondheid van je borsten in de gaten te houden.
De aanvullende adviezen en diverse testen helpen mij ook om mijn gezondheid zelf positief te beïnvloeden.

Marjolein
Finsterwolde
7 januari 2020

Het is duidelijk dat Birgitte het beste met mijn borsten en algemene gezondheid voorheeft!
Ze heeft veel kennis over (borst)gezondheid, ze helpt me bewuster om te gaan met dingen die we tegenwoordig vanzelfsprekend vinden, zoals beha’s, deodorant en voeding.

Astrid
Langezwaag
7 januari 2020

De persoonlijke aandacht bij het consult voor een thermografie vind ik erg fijn.
Ook de ontwikkeling van de borsten en de lymfeklieren te zien op de foto’s stimuleert mij erg om het juiste leefpatroon toe te passen.
De preventie hiervan vind ik erg belangrijk.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon