Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 512 beoordelingen
5 Stars
 
415
4 Stars
 
87
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Annemieke uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Dank je wel het was weer heel informatief!!

Fijn dat je nu ook een aparte ruimte heb waar je je je voor het maken van de foto’s helemaal tot rust kan komen.

Je blijft maar groeien.

Jeannette uit Oostvoorne
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Je wordt volledig op je gemak gesteld, Birgitte neemt de tijd voor je en heeft een luisterend oor en geeft goede adviezen.

Gerda uit Rhauderfehn
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Thermografie is een niet invasieve manier om de gezondheid van borstweefsel te monitoren.

Niet schadelijk voor de gezondheid en vrouwvriendelijk.

Verder vind ik de professionaliteit van Brigitte uitstekend en niet alleen op het gebied van Thermografie.

Ik vind haar adviezen zeer waardevol

Tineke uit Schoonhoven
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Al een aantal jaren ben ik hier voor controle.
Zeer tevreden over de begeleiding, adviezen en uitleg.

Fijne locatie en een vriendelijk ontvangst.

Toppie.

Petra uit Hilversum
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Wat prettige ervaring en vooral de speciale kamer waarin je de foto’s maakt is heel Fijn.
Kwam helemaal tot rust.
Mijn vriendin zat heel ongemakkelijk (bij iemand anders) in een kille kantoorruimte een kwartier met haar borsten ontbloot.
En heel blij met je heldere uitleg.

Het rapport had ik super snel al na 3 dagen!!

Zo  blij dat ik ook gelijk mijn vitamine D kon laten prikken ga ermee aan de slag.

Tot over drie maanden en ik ga mijn zusters ook naar je toe sturen.

Anoniem
Testimonials Thermografie Amsterdam
7 april 2019

Birgitte is erg aardig, en doet ontzettend haar best om je gerust te stellen.

Ria uit Enschede
Testimonials Thermografie Amsterdam
7 april 2019

Kom elk jaar na Amsterdam voor een onderzoek, super lieve vrouw en super kundig, ga er met plezier na toe.

Ingrid uit Laren
Testimonials Thermografie Amsterdam
7 april 2019

Een zeer professionele en pijnloze preventieve manier om vroegtijdig eventuele onwenselijke celgroei tijdig op te sporen en pas daarna stappen te ondernemen zoals een mammografie.

Dit laatste is voor mij uitermate pijnlijk en wil ik pas ondergaan als het echt nodig is.

Melinda | Boost your Health uit Barendrecht
Testimonials Thermografie Amsterdam
7 april 2019

Het is iedere keer weer ontzettend fijn om geholpen te worden zowel met de thermografie (waarin Birgitte zeer deskundig is) als alle andere vragen met betrekking tot gezondheid, suppletie en eventuele doorverwijzingen.

Echt een aanrader!

May uit Wijk bij Duurstede
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 april 2019

Zoals altijd weer een erg prettige ervaring om een thermogram te laten maken, ook omdat Birgitte alles rustig uitlegt en de tijd neemt.
(Gemakkelijk te bereiken, en je kunt altijd dichtbij parkeren.)

Marieke uit Stichtse Vecht
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 april 2019

Ik ervaar Birgitte altijd als deskundig en professioneel en heb vertrouwen in de zorgvuldigheid van haar en de artsen waarmee ze werkt, die de foto’s beoordelen.

Conny van Barneveld uit Hilversum
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 april 2019

Ik kom sinds mijn 50ste bij Birgitte.
Ik zie thermografie als een preventieve manier om mijn borstgezondheid in de gaten te houden. Het is een vrouwvriendelijke manier, veilig, pijnvrij en volgens mij betrouwbaar.
Thermografie kijkt naar de fysiologie van de borsten
Birgitte neemt de tijd, legt uit, geeft adviezen over verbetering van de borstgezondheid en evt.supplement gebruik, als je daar naar vraagt.

Rineke
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 april 2019

Door de goede uitleg die ik kreeg heb ik een duidelijk(er) beeld gekregen van borstonderzoek en alles wat daar mee samen hangt.
Het heeft veel bevestigd en me ook nieuwe zaken gegeven om over na te denken.

Want we mogen allemaal zelf denken en beslissen wat we willen met ons lijf!

Yvon uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 april 2019

Het is een prettige manier om meer te weten te komen over je lichaam.

Corrie uit Workum
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 april 2019

Bij mij was het duidelijk dat door mijn overgang er een verstoring in de
hormoonhuishouding was.
Aan de hand van aanvullende bloedtest ook gekeken wat ik zelf nog kan verbeteren in voeding en evt aanvullende voedingssuplementen.
Birgitte nam tijdens mijn afspraak de tijd, dit voelt erg vertrouwd.
Ik zou zeker andere vrouwen aanraden zich te gaan verdiepen in hun borstgezondheid,en zich daardoor ervan bewust te worden dat ze hierin zelf ook veel kunnen bereiken om die gezondheid te behouden.
Birgitte heeft hier veel kennis over en kan je hier heel goed in ondersteunen,en samen met jou kijken wat jij hier in nodig hebt.

 

Carla Reuvecamp uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 april 2019

Super behandeling, goede uitleg en begeleiding.

Ruime uitgebreide informatie

Jenny uit Emmeloord
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 april 2019

Thermografie is geen vervanging van de mammografie maar is wel een manier om op een vrouwvriendelijke manier de borsten extra te laten controleren.

Yvonne uit Leeuwarden
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 april 2019

Mijn eerste consult bij Birgitte was zeer verhelderend.

Ze vraagt op een prettige wijze door, probeert te doorgronden waar de schoen wringt en geeft vervolgens hele heldere richtingen aan.
Haar kennis van de hormoonhuishouding leidde tot een ander perspectief waar ik me zeer prettig bij voel.
De wijze waarop ze je bewust maakt van de werking van je lichaam en borstgezondheid is heel comfortabel.

Ik laat mijn dochter wel een goede start maken door vroeg te starten met die bewustwording.

Jannie uit Stavoren
Testimonials Thermografie Amsterdam
1 april 2019

Ina uit het Gooi
Testimonials Thermografie Amsterdam
25 maart 2019

Thermografie: een prettig, vrouwvriendelijk borstonderzoek waarbij je als je meerdere malen komt goed kunt laten uitzoeken of de situatie stabiel blijft of dat er sprake is van veranderingen in het borstweefsel die nader onderzocht dienen te worden.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]