Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 804 beoordelingen
5 Stars
 
659
4 Stars
 
134
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Carin
Kolhorn
19 maart 2020

Birgitte heeft een ruim inzicht in de samenhangen en het functioneren van het menselijk organisme.
Zij kan advies geven in de richting van een goede balans.

Coby
Wilp
19 maart 2020

Thermografie is voor mij een bewuste keuze.
Na het lezen van diverse reviews (binnen- en buitenland) heb ik hier een aantal jaren geleden voor gekozen.
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en het uitgebreide verslag.

Janny
Wolvega
15 maart 2020

Edith
Gouda
15 maart 2020

Ben weer geweest voor jaarlijkse controle van de thermografie.
In het kort met Birgit besproken wat zij zag en advies gekregen op welke punten ik moet letten.
Altijd goed om te weten hoe het verder met gaat, in zoverre dat te zien is.
Nieuwe afspraak gemaakt en mogelijk in de tussentijd een echografie maken en misschien weer eens een mammografie.

Barbara
Amsterdam
15 maart 2020

Ik zou adviseren om thermografie onderzoek te doen i.p.v. mammografie.
Veel nauwkeuriger, volledig zonder pijn en gezond voor het lichaam.

Jolanda
14 maart 2020

Joke
Den Haag
14 maart 2020

De professionele benadering van Birgitte vind ik altijd er fijn.
Ze zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s en ook daarna.
Ook kun je een aantal aanvullende testen laten uitvoeren.
Die vind ik zeer nuttig.
Ze geeft je ook tips mee.
Alles vind plaats in een ontspannen en fijne sfeer.
Ik kom weer volgend jaar.

Yolanda
Hilversum
14 maart 2020

Birgitte is een kundige vrouw die persoonlijk advies geeft en daarnaast goed uitlegt waarom sommige middelen je kunnen helpen en wat evt de interactie in je lijf is.

Marleen
13 maart 2020

Sandra
Mijdrecht
13 maart 2020

Goede aanrijroute vanaf de snelweg.
Vriendelijke ontvangst.
Fijn gesprek waarin veel informatie wordt gegeven en er ruimte is om vragen te stellen.
Ontspannen sfeer.

Fran
Nederhorst den Berg
11 maart 2020

Ik laat al jaren een thermografie maken en ben er zeer tevreden over.
Het is niet zo invasief als een mammografie en daardoor een goed stressloos medium om preventief te checken hoe het ervoor staat.

Jacqueline
Huizen
10 maart 2020

Ik vind het erg prettig dat ik elk jaar mijn borsten kan laten controleren op eventuele veranderingen.
Dat vind ik een geruststelling.

Saskia
Heemskerk
10 maart 2020

Voor iemand zoals ik die beslist geen mammografie laat maken:
dit onderzoek geeft mij voldoende vertrouwen en inzicht in de gezondheid van mijn borsten, ik zal er daarom zolang als nodig mee door blijven gaan.

Caroline
Voorhout
7 maart 2020

Fijne plek om te komen voor thermografie.
Kundig en je voelt je gehoord.

Marianne
Driehuis
7 maart 2020

Al meer dan 4 jaar laat ik jaarlijks een thermografie van mijn borsten maken bij Birgitte.
De rust die zij uitstraalt, de prettige praktijkomgeving plus haar welkome extra adviezen op gebied van gezondheid op in -en uitwendig vlak, maken dat ik mij ieder jaar weer echt op mijn gemak voel!

Coby
Utrecht
6 maart 2020

Ik vind dit een prettige manier om toch mijn borsten te laten controleren, mocht er wat zijn ben ik er toch op tijd bij en hier kijk ik niet tegenop omdat je er niks van voelt

Annelies
Roden
4 maart 2020

Iedere afspraak is relaxed en informatief.
Het is een totaal niet pijnlijk omdat er alleen foto’s gemaakt worden.
Het uiteindelijke rapport is zeer uitgebreid en duidelijk.
De behandeling is persoonlijk en er wordt tijd voor je genomen.

Fokje
Drogeham
4 maart 2020

Riana
Wolvega
4 maart 2020

Voor mij is dit een fijne controle om te weten of er veranderingen in mijn borsten zichtbaar zijn geworden.
Respectvol en pijnloos!
Direct vergelijkt Birgitte de foto’s met de vorige controle dus je weet meteen al een beetje hoe het er voor staat.
Ook de aanvullende info over voeding en voedings- supplementen vind ik erg waardevol!
Wel jammer dat het uitgebreide bloedonderzoek niet meer mogelijk is in Joure.

Anneke
3 maart 2020

Een goeie controle voor je borsten met veel advies.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon