Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 600 beoordelingen
5 Stars
 
491
4 Stars
 
98
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

anoniem uit utrecht
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 juli 2019

Ik doe 1 keer per jaar een preventieve thermografie ter controle.
Ik geloof hier wel in en ben enorm tegen de pijnlijke pletmachine.

Pascale uit ‘s-Hertogenbosch
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 juli 2019

Op een vrouwvriendelijke manier zelf je borsten monitoren.
En het is erg plezierig hoe Birgitte je rustig ontvangt en eventuele vragen met je doorneemt zodat alles helder is.
Een waardevolle investering in je eigen gezondheid.

Anita Moritz uit Heemstede
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 juli 2019

Ik zou nooit anders willen.
Doordat ik ook altijd elk jaar kom is het vertrouwd.

Rineke
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 juli 2019

Prettige, laagdrempelige manier om je borstgezondheid bij te houden.

Christa Niessen uit Vreeland
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 juli 2019

Al meerdere keren geweest bij Birgitte.
Een prettige vrouw en leuke omgeving.
Ben echt blij dat ik de thermografie heb ontdekt.
Zoveel prettiger onderzoek en vrouw vriendelijk.
Dit zou elke vrouw moeten doen.

Dorien uit Heteren
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 juli 2019

Ellen uit Delfgauw
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 juli 2019

Fijne persoonlijke benadering.
Goede duidelijke uitleg.

Connie Berendsen uit Nijkerkerveen
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 juli 2019

Ik heb zowel onderzoek gehad in het ziekenhuis als bij deze praktijk in thermografie.
We horen veelal dat stress niet goed is.
In het ziekenhuis merkte ik veel stress op bij mij zelf, ik denk mede vanwege de ‘klinische’ manier van omgaan, van de ene naar de andere afdeling, de gesprekken, manier van onderzoek terwijl ik mij meer een ‘ding’ voelde dan een mens met gevoel.
Rondom de thermografie was er vooraf, tijdens en nadien contact en het gevoel hierbij was zonder meer ontspannend.
Een totaal andere ervaring waarbij de uitkomst van beiden onderzoekmethoden gelukkig ook hetzelfde uitvielen:-)

Astrid uit Hilversum
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 juli 2019

Prettige sfeer, goed en duidelijk advies, goed bereikbaar.. ik kan het iedereen aanraden om zelf op deze manier je borst gezondheid te checken.

Marianne uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 juli 2019

Op thermografische foto’s is heel erg veel te zien.
De jaarlijkse foto’s geven mij het beetje extra aandacht dat mijn lichaam/borsten verdienen!

Annet uit Britsum
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 juli 2019

Heel goed, dat er veel aandacht wordt besteed, aan zelf borstonderzoek!

Hanneke van der kolk uit Zuidlaren
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 juli 2019

Een mooie manier om te werken aan preventieve gezondheid.

Jannie uit Stavoren
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 juli 2019

Ik zie het toch wel als vervanging, doe due mamografie niet meer en daar betaal ik best een vette prijs voor

Anneke uit Blaricum
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 juni 2019

Irma uit HENGELO OV
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 juni 2019

Ik vind het altijd heel interessant om toch elk jaar weer nieuwe inspirerende ideëen uit te wisselen met Birgitte over gezondheid van de borsten.

Joke uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 juni 2019

Mijn 1e afspraak is goed bevallen.
Fijn ontvangst gehad.
Goede uitleg gekregen.
Relaxte sfeer.
Total bodyscan laten doen.
Wacht op de uitslag.
Ik hoop duidelijk te krijgen op de klachten die ik heb.

Alies uit Egmond-Binnen
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 juni 2019

Trudy uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 juni 2019

Ik weet dat thermografie niet bedoeld is als vervanging voor mammografie.
Mijn eerste en enige ervaring met mammografie was echter zo vreselijk dat ik dat onderzoek nooit meer wil meemaken.
Dat is mijn eigen persoonlijke keuze.
Ik wil goed zorgen voor mijn borsten en ik ben van mening dat beknelling en bestraling daar niet bij passen.
Om mijn algemene gezondheid en die van mijn borsten te monitoren investeer ik in een jaarlijks thermografie-bezoek, waarbij ik ook algemene gezondheidsadviezen krijg.
Gelukkig kan ik dat betalen.
Het zou wat mij betreft opgenomen moeten worden in het verzekeringspakket als preventieve zorg.

Caroline uit Hoofddorp
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 juni 2019

Zeer prettig contact, duidelijke uitleg vooral mbt. hoe onderzoek je de borsten.
Kon mijn verhaal goed kwijt en heb goede adviezen gekregen m.b.t. vitamines en mineralen.
Vond het een hele goede ervaring.

Paulien uit VOORBURG
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 juni 2019

Sinds 2014 kom ik elk half jaar voor een thermografie  meting bij Thermografie Amsterdam.
Ik doe dit elk half jaar nadat ik in 2013 gediagnosticeerd ben met borstkanker en besloten heb niet voor de reguliere behandeling te gaan.
Ik ben super tevreden over Thermografie Amsterdam en altijd blij met de adviezen die ik krijg voorafgaand aan de meting.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]