Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 512 beoordelingen
5 Stars
 
415
4 Stars
 
87
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Simone uit Dordrecht
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 maart 2019

Voor de eerste keer thermografie laten doen.
Zeer kundige dame met duidelijke uitleg.
Over 3 maanden terug voor 2e afspraak om verschil met eerste keer te zien en dan jaarlijks.

Jantien uit Dokkum
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 maart 2019

Ik ben heel blij dat ik met thermografie in een vroeg stadium veranderingen in mijn lichaam kan signaleren.
En dat bij mij zichtbaar werd dat de spanning in mijn schouders/rug is afgenomen.

Naomi uit Zaandam
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 maart 2019

Was weer een fijne, rustige afspraak.
Birgitte heeft opnieuw veel uitgelegd, zowel over de foto’s als over andere zaken, zoals voeding en supplementen.

Het voelt veilig en vertrouwd.

Ik kijk alweer uit naar volgend jaar.

Alies uit Egmond Binnen
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 maart 2019

Duidelijke en heldere uitleg over de borst-thermografie gekregen.

Joke Geleijnse uit Den-Haag
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 maart 2019

Gryt uit Damwald
Testimonials Thermografie Amsterdam
22 maart 2019

R.Straatsma uit Lemmer
Testimonials Thermografie Amsterdam
22 maart 2019

Een makkelijke, aangename en pijnvrije manier om een duidelijke stand van zaken over borstgezondheid te verkrijgen.
Het mag dan niet een vervangend onderzoek zijn voor een mammografie, maar thermografie werkt voor mij zeker geruststellend.
Borstweefselbehandelingen hebben daarbij geholpen aan een goede borstgezondheid.

Caroline uit Voorhout
Testimonials Thermografie Amsterdam
22 maart 2019

Vind het een heel fijne manier van preventief borstonderzoek als aanvulling.

Karen uit amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
22 maart 2019

I have a total body scan every year and this is such a marvellous way to look ‘inside’ your body, as it were.
Where else can you find this?
Nowhere I know of.
You literally see everything and your body, organs and blood have a way to communicate to you….not necessarily to only let you know if anything is wrong, bur also to let you know when they are happy and that you are looking after them well.
A body scan and all the blood test are to me the most ideal way to keep tabs on your health in a most supportive way.

Carla uit Heemskerk
Testimonials Thermografie Amsterdam
22 maart 2019

Al een aantal jaren kom ik bij Birgitte voor een jaarlijkse controle.
Heel fijn dat dit onderzoek volkomen pijnloos is.
Buiten het feit om dat het mij gerust stelt dat veranderingen in een vroeg stadium worden gesignaleerd, voelt het bij Birgitte veilig en vertrouwd.
Ze neemt alle tijd voor je.
Legt alles duidelijk uit.
Geeft goede adviezen.
Super fijn!

Thea uit Heiloo
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 maart 2019

Het is een mooie manier om meer te weten te komen over hoe de handtekening van uw borsten is.

Ria uit Vianen
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 maart 2019

Onlangs ben ik voor de jaarlijkse controle geweest en het is altijd zo’n prettige sfeer.
Je wordt er bijzonder hartelijk ontvangen en perfect op je gemaakt gesteld.
De laatste keer was er zelfs een relaxcdtje opgezet om je vlak voor het onderzoek helemaal ZEN te krijgen.
Meteen na het onderzoek krijg je een uitleg over de foto’s .
Die week (gelukkig soms korter) wachten voordat het door de arts is beoordeeld vind ik altijd wel spannend.
Ik weet dat dit een totaal ander onderzoek is dan mammografie, maar de reden dat ik voor thermografie gekozen hebt is met name de manier van diagnostiek en de werkwijze van mammografie. Die bus waar in enkele seconden je borsten zonder enig gevoel van voorzichtigheid geplet worden en ik vaker blauwe plekken van kreeg onder mijn oksels, deed mij besluiten een alternatief te zoeken.
Natuurlijk moet je alert blijven, het is een totaal ander onderzoek maar ik voel me er goed bij.

Er zijn meer thermografiestudio’s in Nederland die zich de Groene Zusters noemen maar dat zijn malafide praktijken.
Hier in Amsterdam en in het noorden zijn de enige juiste adressen die samenwerken met gespecialiseerde artsen.

Ik ben er blij mee!

Caroline uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 maart 2019

De jaarlijkse check van een thermografie is voor mij een manier om preventief om te gaan met mijn gezondheid.
Het is een heel prettige manier van borstcontrole.
Samen met enkele andere testen (vit. D bijv) geeft het aan of je lichaam in balans is of op bepaalde vlakken misschien moet aanvullen.
Dat geeft mij houvast en rust.

Daniëlle uit Bloemendaal
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 maart 2019

Lyda uit Acquoy
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 maart 2019

Het is voor mij een hele geruststelling te weten dat eventuele veranderingen in een vroeg stadium gezien worden.

Ook dat er op wordt gewezen dat het mogelijk is een aanvullende echografie te laten maken bij de borstenpoli in Amstelveen.
Ook is voor mij belangrijk dat de onderzoeken pijnloos zijn.

Fijn om de echte persoonlijke aandacht te ervaren.

Mariska uit Portugal
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 maart 2019

Als je een pijnloze aanvullende methode zoekt voor borstonderzoek, dan is thermografie een prima methode.

Ik kom al jarenlang bij Birgitte voor controle en ben heel tevreden met de persoonlijke benadering en de adviezen.

Birgitte is heel kundig en neemt alle tijd voor je en legt alles heel goed uit.

Ook heb je heel snel de uitslag.

Joke
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 maart 2019

Thermografie vind ik een fijne (aanvullende) benadering om o.a. mijn borsten ieder jaar te laten monitoren.

Hierdoor zie je wel/niet veranderingen die je kunnen helpen dingen te voorkomen in de toekomst.

Het is een geheel pijnloos gebeuren.

Je krijgt een uitgebreid rapport gemaakt door een arts met daarin de bevindingen.

Yolanda uit Hilversum
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 maart 2019

Fijn dat Birgitte (orthomoleculair) advies geeft met uitleg over het hoe en waarom.
Ze neemt er de tijd voor om het uit te leggen.

Ook goed dat bepaalde middelen te koop zijn en je ze thuis direct kunt gebruiken.

Edith uit Gouda
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 maart 2019

Ik kwam voor een controleapparaat.
De thermografie is deze keer gemaakt met de nieuwe camera en zag er goed uit.
Heb advies gekregen om ook een echo te laten maken, wat ik zeker zal doen.

Ineke Okkerman uit Kamerik
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 maart 2019

Heel warme, gezellig, veilig, echt aandacht aan besteed om je op je gemak te voelen, zeer duidelijke uitleg incl fotomateriaal.

Is voelbaar en merkbaar dat Birgitte met hart en ziel dit werk doet en ik ging met een blij gevoel naar huis.

Fijn mens op de juiste plek!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]