Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 739 beoordelingen
5 Stars
 
606
4 Stars
 
122
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Marjon
Zwanenburg
23 december 2019

Petra
Edam
16 december 2019

Voor alle vrouwen raad ik het aan.

Jessica Young
Utrecht
15 december 2019

Het onderzoek is erg vriendelijk en ik voel me prettig in de ruimte waar het onderzoek plaatsvindt.
Er is altijd ruimte voor vragen en je krijgt ook altijd wat tips mee naar huis.

Annemieke
Hoofddorp
15 december 2019

Voor de derde keer mijn jaarlijkse thermografie laten maken.
Het geeft mij een veilig gevoel dat deze check elk jaar plaatsvindt.
Niet in de laatste plaats omdat er een heldere en professionele toelichting bij gegeven wordt.
Het is voor mij geen vaag, hip ding of een statement tegen de traditionele gezondheidszorg.
Ik weet dat het geen vervanging in voor de mammografie.

Pien
Amsterdam
14 december 2019

Deskundig luistert en neemt de tijd.

Joanne Mulder
Doetinchem
14 december 2019

Warm, deskundig en belangstellend ontvangen.
Goede tips gegeven over voeding en supplementen.

Deanne
Enschede
12 december 2019

Ik zou iedereen thermografie kunnen aanraden.
Het is een zeer vrouwvriendelijk en naar mijn mening zeer betrouwbaar onderzoek.
Ben heel blij dat ik hier jaarlijks naar toe kan en dat ik op een bijzonder hartelijke en deskundige wijze door Birgitte word geholpen.
Het is de reis heen en terug naar Amsterdam absoluut waard!

Semiah
Rotterdam
12 december 2019

Ik vind thermografie altijd heel fijn om te doen. en het helpt om onnodige mammografie te voorkomen.
Had het al bij andere plekken gedaan maar dit jaar door op de internet te zoeken kwam ik zo thermografie Amsterdam tegen en zodoende al twee keer voor thermografie geweest !
Bij mevrouw Brouwer is het sfeer prettig aangenaam en rustig gevend.
Maar ik vind ik dat er meer tijd geven kan worden aan de patiënt.
Iedereen is anders en heeft zijn eigen verhaal en belevenissen .
Tijdens mijn eerste bezoek vond ik dat er meer aandacht voor mijn klachten was dan de tweede keer
Dat ging heel snel, je komt niet zonder een reden zomaar een thermografie maken dus meer aandacht aan de mens is ook belangrijk voor mij ik had wel aangegeven vita k meting willen doen maar het werd niet gedaan dit keer en ik wilde ook niet moeilijk doen om te vragen of het nog kon.
Ik vind thermografie Amsterdam wel goed en zou het ook zeker aan anderen aan bevelen.

Gabriela
Apeldoorn
11 december 2019

Ik raad Thermografie-Amsterdam aan als een vrouwvriendelijke methode om de gezondheid van je borsten regelmatig te controleren.

Nelleke
Gelderland
11 december 2019

Je wordt snel en vriendelijk geholpen en er wordt een goede uitleg gegeven over de foto’s.
Tevens kan je een goed en eerlijk antwoord verwachten op eventuele vragen die je hebt.

Charlotte
Den Haag
11 december 2019

Fijne wachtkamer met de mogelijkheid om wat water te drinken.
Vriendelijk geholpen en ik ben gemiddeld 40 min bezig.
Parkeren kan voor de deur.

Marja
OUDERKERK AAN DE AMSTEL
11 december 2019

Ik vind thermografie een fijne screening methode, absoluut niet belastend.
Birgitte geeft zinvol advies en ze is betrokken.

Ik zie er nooit tegen op om naar een controleafspraak te gaan.

Lia
Hillegom
8 december 2019

Zekerheid heb je nooit maar jaarlijks een thermografie laten doen geeft mij een goed gevoel.

Renate
7 december 2019

Om mijn borsten preventief te laten checken heb ik voor thermografie gekozen.
In het verleden heb ik nare ervaringen gehad met mammografie.
Ik wil me niet meer laten pijnigen en al die straling is niet goed voor een mens.
Het was voor mij de eerste keer.
Ik kreeg goede uitleg, en de thermografie was pijnloos en snel klaar.

Anoniem
6 december 2019

Janine Tuinman
Hooghalen
6 december 2019

Deze consulten zijn meer dan alleen een scan op eventuele ongewenste knobbels, bobbels en tumoren.
Het gaat om de gezondheid van de hele borst, en dat is een positieve insteek.
Borsten zijn het waard om eens de volle aandacht te krijgen.
Ik ben ook blij met de holistische kijk en de inzet van vriendelijke en natuurlijke methoden, zoals massage, gezonde voeding of vitamines.

Carolina
Soest
6 december 2019

Ik vind het prettig om jaarlijks deze preventieve controle en andere testen te laten doen.
Ik ben blij met de adviezen van Birgitte en ik kan iedereen Thermografie Amsterdam aanraden.

Ineke
Noord Holland
4 december 2019

Een ontspannen, niet pijnlijke manier om borstonderzoek te doen.
Het mooie is dat je de foto’s thuis gestuurd krijgt zodat je kunt zien of de borstgezondheid verbeterd is, gelijk gebleven of minder is geworden.
Hier kun je dan gelijk op inspelen.

Thea
Assen
4 december 2019

Thermografie is een hele prettige en goede manier om inzicht te krijgen in de gezondheid van je borsten.
Daarbij krijg je informatie hoe je met je leefstijl je borsten zo gezond mogelijk kunt houden.
Ik weet dat het geen vervanging is van mammografie maar ik heb zo wel het gevoel dat ik in ieder geval mijn best doe om borstkanker te voorkomen.

Anoniem
3 december 2019

Het is zo fijn dat het geen pijnlijk onderzoek is.
Wordt goed begeleid.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon