Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 544 beoordelingen
5 Stars
 
442
4 Stars
 
92
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Martine uit Aalsmeer
Testimonials Thermografie Amsterdam
26 april 2019

Thermografie is een fijne methode (zonder pijn van pletten en schadelijke stralingen van de reguliere mammografie) om je borstgezondheid in de gaten te houden, erg blij mee!

Ike uit Ouderkerk aan de Amstel
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 april 2019

In een efficiënte en duidelijke meting kreeg ik een goede indruk van de conditie van borsten..

Josephine uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 april 2019

Niet belastend aanvullend onderzoek
Zorgvuldige benadering
Veilige omgeving.

Nelly uit Made
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 april 2019

Ik heb meer vertrouwen in thermografie dan mammografie

Kim uit Volendam
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 april 2019

Ik ben opzich tevreden, maar heb de uitslag nog niet.

Marieke uit Haarlem
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 april 2019

Thermografie is een uitstekende methode om borsten te controleren en zou ik iedere vrouw willen aanbevelen.

Het is vrouwvriendelijk, snel en geeft een duidelijk overzicht.

Ook is het fijn dat het mogelijk is om gelijktijdig orthomoleculaire checks en advies te krijgen.

Rieneke uit Groningen
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 april 2019

Het BESTE ADRES voor je borstgezondheid.

Haar kennis is oneindig!!

Het was mijn reis meer dan waard.

Je locatie is TOP voor mensen buiten de stad.

Julia Baas uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 april 2019

Het was een fijn contact met duidelijke uitleg, ook het feit dat wordt uitgelegd dat dit niet ter vervanging van mammografie, maar als ondersteuning daarvan kan dienen is prettig om te weten.

Amélie uit Amstelveen
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 april 2019

Ik ben heel tevreden over mijn eerste afspraak bij thermografie Amsterdam.

Birgitte is heel vriendelijk en stelde me meteen op m’n gemak.

Ze nam haar tijd en gaf me duidelijke uitleg.

G.R.
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 april 2019

Sinds ik hier kom, is alles zoveel meer in balans met mijn borstgezondheid…..

Lucy uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 april 2019

Het is niet alleen voor je borsten, maar je krijgt een duidelijk beeld van wat er eventueel is veranderd in een jaar tijd in je lijf

Arjanne uit Vijfhuizen
Testimonials Thermografie Amsterdam
17 april 2019

Ik vind persoonlijk een mammografie een belastend onderzoek.

Een thermografie is dat in het geheel niet.

Fijne ervaring deze eerste keer.

Annemieke uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Dank je wel het was weer heel informatief!!

Fijn dat je nu ook een aparte ruimte heb waar je je je voor het maken van de foto’s helemaal tot rust kan komen.

Je blijft maar groeien.

Jeannette uit Oostvoorne
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Je wordt volledig op je gemak gesteld, Birgitte neemt de tijd voor je en heeft een luisterend oor en geeft goede adviezen.

Gerda uit Rhauderfehn
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Thermografie is een niet invasieve manier om de gezondheid van borstweefsel te monitoren.

Niet schadelijk voor de gezondheid en vrouwvriendelijk.

Verder vind ik de professionaliteit van Brigitte uitstekend en niet alleen op het gebied van Thermografie.

Ik vind haar adviezen zeer waardevol

Tineke uit Schoonhoven
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Al een aantal jaren ben ik hier voor controle.
Zeer tevreden over de begeleiding, adviezen en uitleg.

Fijne locatie en een vriendelijk ontvangst.

Toppie.

Petra uit Hilversum
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 april 2019

Wat prettige ervaring en vooral de speciale kamer waarin je de foto’s maakt is heel Fijn.
Kwam helemaal tot rust.
Mijn vriendin zat heel ongemakkelijk (bij iemand anders) in een kille kantoorruimte een kwartier met haar borsten ontbloot.
En heel blij met je heldere uitleg.

Het rapport had ik super snel al na 3 dagen!!

Zo  blij dat ik ook gelijk mijn vitamine D kon laten prikken ga ermee aan de slag.

Tot over drie maanden en ik ga mijn zusters ook naar je toe sturen.

Anoniem
Testimonials Thermografie Amsterdam
7 april 2019

Birgitte is erg aardig, en doet ontzettend haar best om je gerust te stellen.

Ria uit Enschede
Testimonials Thermografie Amsterdam
7 april 2019

Kom elk jaar na Amsterdam voor een onderzoek, super lieve vrouw en super kundig, ga er met plezier na toe.

Ingrid uit Laren
Testimonials Thermografie Amsterdam
7 april 2019

Een zeer professionele en pijnloze preventieve manier om vroegtijdig eventuele onwenselijke celgroei tijdig op te sporen en pas daarna stappen te ondernemen zoals een mammografie.

Dit laatste is voor mij uitermate pijnlijk en wil ik pas ondergaan als het echt nodig is.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]