Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 431 beoordelingen
5 Stars
 
352
4 Stars
 
73
3 Stars
 
5
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Anoniem
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 January 2019

Dit vind ik erg lastig, omdat ik het wel gebruik als een veel gezonder alternatief voor mammografie.

Pas als ik klachten heb, zou ik eventueel een mammografie laten doen.

Je hebt dus niet veel aan deze review helaas.

Ellen uit Emmen
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 January 2019

De info op de site is duidelijk,
Een goede uitleg van de borst foto’s na die tijd.

Iva uit Weesp
Testimonial Thermografie Amsterdam
14 December 2018

Fijne manier om de borsten te laten controleren op onregelmatigheden, vaak ontvang ik ook nog handige tips qua vitaminegebruik en voeding

Anna
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 December 2018

Pijnloze screening.

J van Dijk uit Den oever
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 December 2018

Thermografie is een menswaardig onderzoek voor mijn borsten en wordt deskundig uitgevoerd.

Mary uit Leerdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 December 2018

Het voelt voor mij goed om hier jaarlijks mijn borstonderzoek te laten uitvoeren en niet door het reguliere borstonderzoek.

Dit is voor mij persoonlijk na enige verdieping in de verschillende mogelijkheden van borstonderzoek .

Petra uit Putten
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 December 2018

Goede tip was om echo te laten maken.

Om een algeheel beeld te krijgen.
Ik vind het een relaxte manier van controle.

Gabriela uit Apeldoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 December 2018

Thermografie is een vrouwvriendelijk onderzoeksmethode om de gezondheid van je borsten in beeld te brengen.

Het is aan elke vrouw het aan te raden.

Carolina uit Soest
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 December 2018

Dit is nu het 2e jaar dat ik bij thermografie Amsterdam geweest ben.

Birgitte neemt de tijd voor je om uit te leggen en je vragen te beantwoorden.

Daarnaast kun je hier ook terecht voor verschillende andere testen om je gezondheid te monitoren.

Birgitte heeft veel kennis van voeding, vitamines en mineralen etc.

Saskia
Testimonial Thermografie Gorredijk
11 December 2018

Ik heb het bezoek vooral door de accommodatie (Gorredijk) als erg groezelig ervaren.
De uitleg over de thermografie was duidelijk.
Tegenover de deur zitten is niet wenselijk voelt onveilig.
Voor wat betreft de foto’s
Kan professioneler .
Ik moest lang met Mn handen op Mn hoofd zitten,
Ondertussen werd er veel gepraat terwijl ik behoefte had aan rust, foto’s maken in diverse posities.
Bovendien duurde het daardoor best lang om deze houding vol te houden.

Gea uit Tytsjerk
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Zelf heb ik heel bewust gekozen voor thermografie en er nog geen seconde spijt van gehad.
Deze keuze ook zeer bewust gemaakt na mijn operatie en bestralingen van borstkanker en de mammo’s voor controle.

Geen één onderzoek kan 100% garantie geven.
Daarom maak ik liever de keuze voor mijzelf waar ik mij goed bij voel dan dat ik mij iets laat opdringen waar ik mijn vraagtekens bij zet.

Het is namelijk mijn lichaam waar ik nog heel veel jaren met plezier van ga genieten en dus ook mijn eigen verantwoording voor neem en niemand anders.

Irene uit Drachten
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Voor mij is de thermografie een goede en prettige manier om de gezondheid van mijn borsten in de gaten te houden!

Mijn wens is dat deze methode ook door de zorgverzekeraar vergoed gaat worden.

Monique Grootschermer
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Heel prettig om een beeld te krijgen van je borsten zonder pijn of vervelende ervaring.
Daarbij duidelijke uitleg van de beelden en evt. extra aandachtspunten.

Jolanda Deelen uit Ede
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Ik kom nu al heel wat jaren bij thermografie Amsterdam en na een wat verontrustend begin is mijn baseline al jaren stabiel.

Met allerlei vragen kan je bij Birgitte terecht en ze heeft ook veel kennis van voeding, vitamines etc.

Ook het informele karakter van de praktijk vind ik prettig.

Anja uit Oosterhout
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

De persoonlijke en hartelijke ontvangst van Birgitte geeft je een welkom gevoel.
Haar tijd en aandacht voor mij als persoon is belangrijk, samen met haar kennis en kunde, een zeer plezierige ervaring.
Het gevoel bij haar in goede handen te zijn, geeft vertrouwen en haar tips en aanmoediging sterkt het doorzettingsvermogen.

Zo wordt controle een uitje, in plaats van een verplicht nummer.
Heel veel dank Birgitte.

Nicoline van tol uit Dreischor
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Deze week de opvolgende afspraak gehad.
Alles verliep super en op het eerste oog kon je al een mooie verbetering zien in de borsten.
Wij hopen deze lijn vast te houden !
Ik ben erg blij dat deze methode er is.

Sara uit Leiden
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Een fantastische manier om te zien wat er in je lichaam gebeurt.

Jeannette uit Hendrik Ido Ambacht
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Ik ervaar de thermografie als een prettige manier om de borsten te controleren.
Alles gebeurt in een prettige sfeer en het is fijn dat er ook andere onderzoeken mogelijk zijn.
Ook de tips en adviezen van Birgitte vind ik een pluspunt.
Ik kan hier alleen maar positief over zijn!!

Eefje uit Castricum
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Reviews geven vindt ik moeilijk, maar ik zou zeker iedereen in overweging geven om verder te kijken dat de 2 jaarlijkse mammografie.

Dat voelt bij niemand goed en toch besluiten we steeds weer gehoor te geven aan de oproepen.

Uit angst.

Het blijft een lastige overweging.

We willen allemaal gezond zijn/blijven.

Juist daarom heb ik het gevoel dat het goed is om eens in de zoveel tijd heel goed te informeren hoe je gezondheid er uit ziet.

In de eerste plaats door naar je lichaam te luisteren en te kijken, maar in de tweede plaats door vooral lief te zijn voor je lichaam en te kijken wat er nodig is.

Thermografie geeft (nieuwe) inzichten en Birgitte geeft

Joanne Mulder uit Doetinchem
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 November 2018

Ontspannen en pijnloos een thermografie te ondergaan is heel prettig.
Ik weet dat ik in goede handen ben.
Fijn om te weten wat je nog meer kunt doen om gezond te blijven.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]