Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 661 beoordelingen
5 Stars
 
543
4 Stars
 
107
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Mieke uit Rotterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 september 2019

Birgitte neemt de tijd en heeft een brede kennis op gebied van gezondheid (voor de vrouw in het bijzonder).
Ze denkt mee hoe je zonder al te veel moeite je leven gezonder kan maken en daardoor de kans op kanker te vermijden.

Ingrid uit Eindhoven
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 september 2019

Birgitte vind ik een warme spontane vrouw…waarbij ik me op mijn gemak voel.. die kennis van zaken heeft.. de tijd neemt.. een aanrader voor wie besluit thermografisch onderzoek te doen.

Suus uit Den Helder
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 september 2019

Als verantwoording naar mezelf heb ik deze thermografie laten maken.
Het was mijn eerste keer.

Alles wordt duidelijk en helder uitgelegd, fijne sfeer waarin je jezelf op je gemak voelt.
De foto’s zijn zo gemaakt, de globale uitleg volgt mondeling.
Na korte tijd krijg je de deskundige beoordeling gemaild.
Bij vragen kun je altijd bellen/mailen.

Ik word hier heel blij van, ik houd van kort,helder en duidelijk en dat is wat het is.
Volgend jaar weer!

Annemiek uit Zandvoort
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 september 2019

Deelde de zeer goede ervaring al met zus en beste vriendin.

Lenie uit Velp
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 september 2019

Birgitte is een dame die weet waar ze het over heeft, ze beschikt over een enorme hoeveelheid kennis.
Daarnaast neemt ze alle tijd en denkt ze met je mee als er zaken spelen op het gebied van gezondheid.
Aanrader als je bewuster met je (borst)gezondheid om wilt gaan.

Johanna uit Eindhoven
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 september 2019

Birgit is een rustige en een zeer aangename vriendelijke vrouw die je gerust stelt.

Ik was er voor de 2- e controle en dan is het fijn dat de genomen foto’s van vorig jaar er naast gelegd kunnen worden en jezelf kunt zien met haar uitleg wat er eventueel verandert is.

Gonne Klein uit Rolde
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 september 2019

Prettige veelzijdige benadering, zeer welkom gevoel.

Paulien
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 september 2019

Ik ben geadviseerd door een vriendin hier te komen, en ben zo blij ermee.
Heb al 2x een onderzoek gedaan en weet nu waar ik aan moet werken, waar ik op moet letten en ook fijn om te horen dat heel veel gewoon goed was, Geeft je een hoop rust.
Over een jaar ga ik weer.

Claudine uit Purmerend
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 september 2019

Ik vindt de Thermografie een prettige manier voor mijn borstcontrole.

Het is vrouw vriendelijke manier om je borst gezondheid te laten checken.

Arjanne uit Vijfhuizen
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 september 2019

Na jaren met tegenzin naar de borstenbus te zijn geweest – en ja ik weet dat thermografie geen vervanging is – ben ik zo blij dat ik eindelijk de stap naar Birgitte heb gezet!
Relaxed, een helder verhaal, afspraken worden nagekomen.
Een aanrader!

Margriet uit Badhoevedorp
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 september 2019

Door thermografie zie je tijdig eventuele veranderingen in je borsten.
Doordat er temperatuur (thermo) verschillen kunnen optreden ben je er tijdig bij om verdere actie te ondernemen.

Sandra Slym uit Hengelo
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 september 2019

Fran uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
25 augustus 2019

Thermografie Amsterdam geeft heldere informatie over wat er wel en niet de bedoeling is, met betrekking tot wel/geen mammografie.
Samen met de persoonlijke benadering en de uitstekende aanvullende informatie, voel ik me sterker staan in het maken van keuzes ten aanzien van mijn integrale gezondheid.

Sandra uit Zeist
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 augustus 2019

Ervaren en vakkundig advies in een vertrouwde omgeving!
Dit maakt het toegankelijk en laagdrempelig.

Annemarie
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 augustus 2019

Ik vind het erg prettig dat wordt ingegaan op de persoonlijke situatie.
Daar is aandacht voor naast de professionele benadering.

Marieke van Haarlem
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 augustus 2019

Birgitte is een heel fijn en bekwaam iemand die me het gevoel geeft mee te denken en te kijken.
Hoewel ik nog wacht op de uitslag, weet ik dat dit een mooie aanvulling kan zijn op de reguliere onderzoeken.

Marion uit Apeldoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 augustus 2019

Het voelt voor mij als een vrouwvriendelijk onderzoek.
Hoe ik het begrijp is dit een aanvulling waardoor vroegtijdig veranderingen te zien die dan in de tijd erna gemonitord kunnen worden.
Of doorverwijzing voor vervolgonderzoek.

Paula uit Mijnsheerenland
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 augustus 2019

In 2013 was ik aan de beurt borstkanker, best veel is gebeurd sinds dien, een van de weinig fijne ervaring die ik er aan kan koppelen is thermografie.
Artsen, is mijn ervaring willen er niet al te veel van weten….
Ik wel, ben 6 jaar verder en iedere jaar blijf ik terug komen, het is voor mij een onderdeel van het onderzoeken.
Net als jaarlijks MRI en nog altijd, oedeemtherapie.
Sinds kort ook laser behandeling voor littekens. Dat alles bespreek ik ook met Birgitte, die altijd de tijd neemt om te luisteren en adviseren.
Ik hecht er waard aan.
Ook fijne vind ik het uitleg van de uitslag, en dat alles naar mij toe wordt verstuurd.
Ben net geweest en mijn volgend afspraak is al gepland.
Dank je wel Birgitte

Nicole uit Gouda
Testimonials Thermografie Amsterdam
22 augustus 2019

Birgitte is rustig en ontspannen, luistert naar wat je zeggen wil, beantwoordt je vragen en neemt de tijd.
Je wordt ontvangen in een prettige sfeer.
Zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.
Ik combineer mijn afspraken altijd met een dagje Amsterdam.
Lekker dagje weg waar ik naar uit kan kijken dus!

Monica uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 augustus 2019

Birgitte is kundig en sympathiek.
Ze denkt mee.
Als je net als ik niet tegen het platdrukken van je borsten kunt, dan is haar thermografie praktijk zeker een aanrader!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon