Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 661 beoordelingen
5 Stars
 
543
4 Stars
 
107
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Margreet uit Veenendaal
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 oktober 2019

Ik ben nu 3 jaar achter elkaar geweest voor een thermografie.
Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Ik voel me op mijn gemak.
Altijd fijne tips waar je wat aan hebt.
Niks wordt opgedrongen.

Ivonne uit Veghel
Testimonials Thermografie Amsterdam
22 oktober 2019

Bewust anders leren kijken naar gezondheid, lief zijn voor jezelf.
Dat is wat belangrijk is!

Linda van Briemen uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 oktober 2019

Bij Thermografie Amsterdam voel ik mij serieus genomen in mijn wensen en krijg ik goede adviezen, niet alleen over borstverzorging maar ook over voeding e.d.
Ik voel mij fijn wanneer ik ben geweest, bedankt!

Heidi uit Weteringbrug
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 oktober 2019

Ik laat ieder jaar een thermografie doen ter controle het geeft mij rust.

Evelien uit Castricum
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 oktober 2019

Voor mij is de thermografie een fijne manier om mijn borstgezondheid te laten monitoren.
Ik ben heel blij met deze keuze!

Angelique uit Volendam
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 oktober 2019

M. Kroon uit Volendam
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 oktober 2019

Naast de thermografie, ontzettend goed preventief advies ontvangen omtrent vitamines

Nelleke Opdam uit Doorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 oktober 2019

Ben erg tevreden over deze niet belastende methode en de heldere uitleg.

Olinda uit Amstelveen
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 oktober 2019

Na 5 jaar was ik “schoon verklaard” van borstkanker en dan wordt je losgelaten kwa medische controles.
Voor mij is de jaarlijkse thermo-scan van mijn borsten nu elke keer een speciaal moment.
Zeker ook omdat ik met Birgitte kan praten.
Ze is heel open en eerlijk over de scans en legt uit waar ik op dien te blijven letten.
Geen garanties worden mij beloofd, maar het voelt wel enorm fijn om enigszins zelf te kunnen bepalen of ik verdere medische controle nodig heb.

Sjana uit AMSTERDAM
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 oktober 2019

Thermografie vind ik een prettige methode.
Birgitte is een warme, deskundige vrouw met veel aandacht voor de cliënt.
Ik kan het iedereen aanraden bij haar een afspraak te maken.

Yvonne uit Zandvoort
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 oktober 2019

Fijn om zo mijn borsten te laten checken. Mocht er iets uit komen wat niet goed is word je meteen doorgestuurd voor verder onderzoek. Ik ga elk jaar voor een checkup.

Liane uit Enschede
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 oktober 2019

De voorgaande keren duidelijk uitleg gehad, dit keer was al veel duidelijk.

Marleen uit Sint Oedenrode
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 oktober 2019

Ik ben door de thermografie veel geruster over mijn onrustige borsten!!
Ben er super blij mee

Janneke uit Groningen
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 oktober 2019

Thermografie is een prettige manier om te zien wat er in je borsten gebeurd
Wat en waar er veranderingen zijn waar te nemen
Voor mij voelt het heel goed, zeker door de manier waarop het gedaan wordt!

Marguerite uit Friesland
Testimonials Thermografie Amsterdam
9 oktober 2019

Ken je lijf!
Met thermografie leer je je lijf ook van binnen kennen.
Jaarlijkse check geeft mij inzicht en rust.

Danielle
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 oktober 2019

Een veilige omgeving waarin ruimte is om vragen te stellen.
Eigenlijk wederom een heel ontspannen onderzoek

Yke uit Marrum
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 oktober 2019

De sfeer is open.
De uitleg tijdens het nemen van de foto’s is duidelijk en vriendelijk.
Dat maakt dat ik me op een prettige manier gezien voelde

Linda uit Enschede
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 oktober 2019

Het is een relaxed onderzoek.
Ik wil nooit geen mammografie meer ivm mijn implantaten.
Wat een pijnlijk onderzoek is.

Caroline uit Hoofddorp
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 september 2019

Ben blij met deze mogelijkheid en daarnaast is het prettig om ook over andere zaken qua gezondheid te spreken en advies te krijgen.

Annet uit Britsum
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 september 2019

Er wordt een hele duidelijke uitleg gegeven ook over zelf borstonderzoek.
Thermografie wordt alle tijd voor genomen en uitgelegd.
Ze staat open voor alle vragen en beantwoord ze kundig.
Prettige eerste ervaring.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon