Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 544 beoordelingen
5 Stars
 
442
4 Stars
 
92
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Paulien uit Elst (Utr)
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Duidelijke instructie van te voren.
Prettige behandeling in een rustige omgeving en met kennis van zaken.

Jenny uit Wormer
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Thermografie is voor mij een goede (aanvullende) analysetool:
Een vast meetmoment (ieder jaar weer)
Pijnloze methode
Uitgebreide analyse
Snel inschakeling van aanvullende disciplines zoals echografie
Waardevol orthomoleculaire advies

Joanna uit Rotterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Birgitte heeft de tijd, geduld en de middelen om de werking van het lichaam uit te leggen en hoe dit onze borsten beïnvloedt.

Dat is super!

Dankzij haar advies ben ik bewust geworden van hoe belangrijk is om aandacht te geven aan mijn epigenetica.

Op basis daarvan heb ik maatregelen kunnen treffen die mijn situatie heeft helpen te veranderen.

Ben blij met de resultaten van afgelopen controle.

Ik ga alle rapporten uitprinten en als motivatie aan de muur hangen om door te gaan met mijn nieuwe leven.

Een leven waar mijn gezondheid in het middelpunt van alles staat en niet andersom.

Dank Birgitte!

Marlies uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Dank je wel weer Birgitte voor het ontspannen en plezierige onderzoek.

De uitleg over de bloedonderzoeken, Vit K test, CPR test.

Ben erg blij dat ik dit bij jou kan laten doen.
Vind het ieder jaar weer heel prettig om het onderzoek bij Birgitte te laten plaatsvinden.

Geruststellend dat het borstonderzoek door artsen wordt beoordeeld.

Ik kan het iedereen van harte aanraden.

Dank je wel Birgitte, tot volgend jaar.

Erna uit Noordwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
17 mei 2019

Je voelt jezelf op je gemak en ze neemt echt de tijd voor je.

Anneke
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 mei 2019

Ben heel enthousiast over thermografie.
Het geeft een goed beeld van de borsten.
En het verloop in de loop der jaren

Rina Durville- de Wit uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 mei 2019

Een goede uitleg wat het verschil is tussen thermografie en mammografie.

Een prettige aanpak en fijne rustige omgeving.

laura uit Akersloot
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 mei 2019

goede en professionele controle met een goede uitleg.

zeker een aanrader om geen mammografie te hoeven doen, je kan eventueel nog zelf een echo laten maken voor extra controle.

Alexandra uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 mei 2019

Ik ben zeer tevreden over thermografie als een stralingsvrij en ongevaarlijk alternatief voor controle bij borstkanker.
Deze methode kan ik iedere vrouw aanraden voor preventie en ook voor (zoals in mijn geval) verdere controle bij het (genezings-)proces bij borstkanker.

In mijn geval is juist een zeer pijnlijke mammografie hoogstwaarschijnlijk de oorzaak geweest dat een goed ingekapselde tumor zich manifesteerde, gelukkig kan dit bij een thermografie nooit gebeuren.

MAUD DE JAGER uit DEN HAAG
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 mei 2019

HET THERMOGRAFISCH ONDERZOEK ERVAAR IK ALS NON-INVASIEF.

HET GEEFT MIJ EEN FIJN GEVOEL OM OP DEZE WIJZE MIJN BORSTEN TE LATEN ONDERZOEKEN EN IK HEB BEGREPEN, DAT DIT EEN ZORGVULDIGE WIJZE IS OM EVENTUELE AFWIJKINGEN IN EEN VROEG STADIUM TE KUNNEN ONTDEKKEN (INDIEN NODIG IN COMBINATIE MET EEN ECHOGRAFIE)
TEVENS ZIJN DE MOGELIJKHEDEN DIE BIRGITTE ONS AANREIKT OM MIDDELS DE AANWEZIGE APPARATUUR ANDERE GEZONDHEIDS-TESTEN TE LATEN UITVOEREN EEN EXTRA PLUSPUNT.

Ellen uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 mei 2019

Vier jaar geleden ben ik aan borstkanker geopereerd en heb hier een behoorlijk litteken aan over gehouden.

Een mammografie zie ik daarom niet zitten, omdat dan ook het littekenweefsel wordt platgedrukt.
Wanneer men niet is geopereerd is thermografie een prachtige aanvulling op de mammografie.

Loekie uit Leeuwarden
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 mei 2019

Thermografie is een vrouwvriendelijke manier om je borsten te laten controleren.
De begeleiding hierbij is erg fijn en je voelt je gehoord en gezien.

Alle vragen omtrent je borsten worden beantwoord en zo nodig toegelicht.

Ines uit De Meern
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 mei 2019

Ik vind het nog wat te vroeg voor en review.
Ik vond het eerste bezoek in elk geval heel laagdrempelig en prettig.
ik voelde mij thuis. En had het idee dat ik aan tafel zat met een deskundige en niet met een “kruidenvrouwtje”.
Niet vervelend bedoeld, maar het kan natuurlijk snel de wollige/alternatieve kant op gaan, maar dat gevoel heb ik geen seconde gehad.

Gea uit Meppel
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 mei 2019

Het is een prettig, pijnvrij, onderzoek.

Na het onderzoek een duidelijke toelichting op de foto’s, verschillen ten opzichte van de vorige keer.

Marian Nijhof uit Zunderdorp
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 mei 2019

Op advies van mijn tandarts(!)

Heb ik een scan laten maken van mijn borsten.
Op de dag van de afspraak moest ik onverwacht naar een belangrijke begrafenis.
Birgitte had begrip voor mijn situatie en was zo vriendelijk het tijdstip te vervroegen waardoor ik én naar de begrafenis kon én toch de scan niet hoefde uit te stellen, want ik maakte mij zorgen. Heldere informatie en uitleg, alle tijd om vragen te stellen, een luisterend oor, een fijne behandelruimte (+ rustgevende muziek!), adviezen en warme betrokkenheid.
Ik kon opgelucht mijn dag vervolgen.

Tot mijn verbazing had ik de volgende dag al een verslag van het onderzoek.

Ik ga thermografie-amsterdam zéker aanraden bij mijn broer, zus, vrienden en collega’s!

anoniem uit Naarden
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 mei 2019

Waardevolle screening en brede insteek, zorgvuldig en snelle reactie bij vragen, kortom: aan te bevelen aan iedereen!

Corrie uit Weesp
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 mei 2019

Vriendelijke ontvangst, goede informatie.

Ans uit Amerfoort
Testimonials Thermografie Amsterdam
30 april 2019

Gelukkig heb ik mijn vertrouwen in thermografie bij jou herwonnen.

Je uitleg en begrip van het lichaam is zo helder.

Monique uit Amersfoort
Testimonials Thermografie Amsterdam
28 april 2019

Duidelijke uitleg over de uitslag van de thermografie.
Goed inzicht geven over orthomoleculaire ondersteuning

Anouk uit Noordwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
26 april 2019

Ik persoonlijk ben erg blij dat ik voor een thermografie heb gekozen.
Ik wil graag weten wat er allemaal in mijn lichaam gebeurd.
De methode bevalt mij goed omdat er op een vriendelijke maar tevens doeltreffende manier naar je lichaam gekeken wordt.
De plekken waar zwakheden e.d. zitten komen goed naar voren.
Dit geeft inzicht waardoor je actie kunt nemen om je gezondheid verder te verbeteren.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]