Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 625 beoordelingen
5 Stars
 
513
4 Stars
 
101
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Marieke van Haarlem
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 augustus 2019

Birgitte is een heel fijn en bekwaam iemand die me het gevoel geeft mee te denken en te kijken.
Hoewel ik nog wacht op de uitslag, weet ik dat dit een mooie aanvulling kan zijn op de reguliere onderzoeken.

Marion uit Apeldoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 augustus 2019

Het voelt voor mij als een vrouwvriendelijk onderzoek.
Hoe ik het begrijp is dit een aanvulling waardoor vroegtijdig veranderingen te zien die dan in de tijd erna gemonitord kunnen worden.
Of doorverwijzing voor vervolgonderzoek.

Paula uit Mijnsheerenland
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 augustus 2019

In 2013 was ik aan de beurt borstkanker, best veel is gebeurd sinds dien, een van de weinig fijne ervaring die ik er aan kan koppelen is thermografie.
Artsen, is mijn ervaring willen er niet al te veel van weten….
Ik wel, ben 6 jaar verder en iedere jaar blijf ik terug komen, het is voor mij een onderdeel van het onderzoeken.
Net als jaarlijks MRI en nog altijd, oedeemtherapie.
Sinds kort ook laser behandeling voor littekens. Dat alles bespreek ik ook met Birgitte, die altijd de tijd neemt om te luisteren en adviseren.
Ik hecht er waard aan.
Ook fijne vind ik het uitleg van de uitslag, en dat alles naar mij toe wordt verstuurd.
Ben net geweest en mijn volgend afspraak is al gepland.
Dank je wel Birgitte

Monica uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 augustus 2019

Birgitte is kundig en sympathiek.
Ze denkt mee.
Als je net als ik niet tegen het platdrukken van je borsten kunt, dan is haar thermografie praktijk zeker een aanrader!

Christa Bos uit Alkmaar
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 augustus 2019

Ik ben er van op de hoogte dat mammografie officieel niet vervangen kan worden, maar ben zelf niet overtuigd van de eenzijdige lobby die daarachter zit en vooral het niet serieus meewegen van de Thermografie als serieuze onderzoeksmethode.
Doordat er bij Birgitte ook veel breder geluisterd wordt naar klachten (en zo nodig gemeten) kan zij aanvullende adviezen geven op het gebied van leefstijl en voeding die ik erg waardevol vind.

Angela uit Naarden
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 augustus 2019

De dienstverlening bij Thermografie Amsterdam vind ik erg goed en prettig.
Zeker aan te raden.

Annegre
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 augustus 2019

Lief ontvangen en duidelijke uitleg over de gang van zaken ter voorbereiding.

Rina uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 augustus 2019

Bijzonder fijn is de uitleg over het onderzoek en de vriendelijke rustige manier van behandelen.

Christina uit Volendam
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 augustus 2019

Prettig onderzoek en veel informatie met een hele lieve vrouw.

Anne-May Kloos uit Krimpen aan den IJssel
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 augustus 2019

Parkeren voor de deur.
Huiselijk ontvangst.
Bedankt Birgitte voor je uitleg en tips.
Thermografie is een zeer prettige manier om mijn borsten jaarlijks te laten controleren op eventuele veranderingen.
Tot volgend jaar.

Linda uit Heerhugowaard
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 augustus 2019

Thermografie met een holistische achtergrond sprak mij vooral aan.
Waar ik op gehoopt had klopte, ik kreeg op mijn eerste afspraak een thermografisch onderzoek (baseline) boordevol interessante informatie over het menselijke lichaam, over supplementen en gezonde voeding.
Echt een totaal plaatje van thermografie en het vrouwelijke lichaam.
Wat een kennis heeft die dame. 45 minuten  pure aandacht in een hele fijne rustige ambiance.
Een echte aanrader!

Jaren
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 augustus 2019

Ik ben zeer tevreden.

Jellie Huisman uit Wognum
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 augustus 2019

Ik ben heel tevreden over de behandeling, en dankbaar dat Birgitte zo de tijd neemt om alles uit te leggen, en op al mijn vragen antwoord en advies geeft.
Jammer dat in de reguliere geneeskunde er zo weinig tijd is, en men niet openstaat voor dit soort onderzoeken.
Daarom extra blij dat Birgitte er is en ik zou zeker de borstfoto’s op deze manier iedere vrouw aanraden.
Top Birgitte.

Marlies uit Voerendaal
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 augustus 2019

Sietske uit Burgum
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 augustus 2019

Ik ben erg tevreden, het is toch de vinger aan de pols houden, omdat ik mammografie te pijnlijk vind.

Linda uit Alphen aan den Rijn
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 augustus 2019

Francisca
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 augustus 2019

Er hangt een prettige sfeer en ik voel me bij haar op mijn gemak.
Ze geeft aanvullende tips en ook bij andere klachten.
Ik vind het heel waardevol om jaarlijks thermografie te laten doen.
Zeker de moeite waard.

Philomène uit Landgraaf
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 augustus 2019

Ik heb veel vertrouwen in dit onderzoek.
Daarnaast is het pijnloos en niet belastend voor het lichaam.

Nelly uit Heerlen
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 augustus 2019

Een “bezoekje” bij Birgitte is een fijne manier om voortijdig een “probleem” op te sporen..

Inge uit Harmelen
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 augustus 2019

Birgitte neemt rustig de tijd voor je.
Een warme, professionele en kundige vrouw.
Voelt goed om zo mijn borsten te monitoren.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon