Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 600 beoordelingen
5 Stars
 
491
4 Stars
 
98
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Marga Lelystad
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 juni 2019

Ik heb het gesprek en de behandeling ervaren als relaxt en informatief.

Co uit Tollebeek
Testimonials Thermografie Amsterdam
5 juni 2019

Echt aan te raden, je word goed geholpen en alles word goed uitgelegd.

Gaf mij een geruststellend gevoel.

Marja Dallinga uit Appingedam
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 juni 2019

Thermografie is een vrouwvriendelijk onderzoek naar mogelijke opsporing van afwijkingen die kunnen duiden op borstkanker.
Er worden foto’s gemaakt dmv warmtebeelden.
Deze foto’s worden beoordeeld door een arts en daarna via de mail met mij gedeeld.
Het is voor mij op rij het derde jaar dat ik dit onderzoek laat doen en ik ben hier zeer tevreden over.

Rina vd Meulen uit Ureterp
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 juni 2019

Birgitte is kundig en heel aardig!
Alles verloopt soepel en je voelt je op je gemak.
Fijne manier om goed bezig te zijn.
Had het veel eerder moeten/willen doen.
Zo fijn dat het hier in Joure kan.

Monique uit Hilversum
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 juni 2019

Fijn om een extra controle te laten uitvoeren, zeker op zo’n vrouwvriendelijke manier.
Geen pijn of ongemak, even zitten en klaar.
Ik kan het iedereen aanbevelen.

J.H.Wams _ Valkenburg uit Ter Apelkanaal
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 juni 2019

Thermografie als jaarlijks onderzoek van de borsten bevalt mij erg goed.
Het is een duidelijke check up.
De betekenis van de beelden wordt goed uitgelegd.
Wanneer je ieder jaar gaat, kunnen de beelden goed worden vergeleken.
Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.
Desgewenst kun je ook adviezen omtrent gezondheid, voeding of supplementen vragen aan de deskundige therapeut.

Jenny Schipper-Boes uit Meppel
Testimonials Thermografie Amsterdam
30 mei 2019

Zelf beveel ik het aan als preventie, vroegtijdige onderkenning dat er misschien iets aan het ontwikkelen zou kunnen zijn met ruim de tijd om dan alsnog reguliere onderzoeken aan te spreken.

Franka uit Houten
Testimonials Thermografie Amsterdam
30 mei 2019

Dineke uit Swifterbant
Testimonials Thermografie Amsterdam
28 mei 2019

Ik ben nu twee keer geweest en beide keren goed bevallen.
Goede en duidelijke uitleg!
Ik ben zeker van plan om ieder jaar een checkup te gaan doen.
Heb inmiddels ook al een paar andere vrouwen ingelicht!!

Sandra uit Eindhoven
Testimonials Thermografie Amsterdam
26 mei 2019

Het geeft een fijn en goed gevoel je borstgezondheid eens te laten checken en te beoordelen n.a.v. een gemaakte thermografie.
Daarnaast krijg je van Birgitte op een proefborst de mogelijkheid het verschil te voelen tussen een cyste of een tumor.
Ook wordt er voorgedaan op de proefborst met welke techniek je je eigen borsten het beste kunt onderzoeken.
Met deze kennis kun je het thuis je borsten zelf onderzoeken.

Margret uit Volendam
Testimonials Thermografie Amsterdam
25 mei 2019

Yvonne uit Leiden
Testimonials Thermografie Amsterdam
25 mei 2019

Behalve dat via thermografie op een pijnloze manier een eventueel voorstadium van mogelijke borstkanker ontdekt kan worden, wordt uitgebreid stilgestaan bij allerlei gezondheidsaspecten en wordt nuttig en genuanceerd aanvullend advies gegeven.

Ineke uit Kamerik
Testimonials Thermografie Amsterdam
25 mei 2019

Fijn mens op de goede plek, zeer betrokken en super goede uitleg!
fijne methode, thermografie, blij dat dit er is

Marieke uit Purmerend
Testimonials Thermografie Amsterdam
25 mei 2019

Ik ben nog niet tevreden, miss komt dit nog.
Na de uitslag thermografie en bloedonderzoek!

Anna Vos uit Markelo
Testimonials Thermografie Amsterdam
25 mei 2019

Bij Thermografie Amsterdam (Birgitte Brouwer) word ik altijd op een heel prettige, respectvolle en empathische manier ontvangen en behandeld.

Ik voel me er veilig, gehoord en gezien.

Paulien uit Elst (Utr)
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Duidelijke instructie van te voren.
Prettige behandeling in een rustige omgeving en met kennis van zaken.

Jenny uit Wormer
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Thermografie is voor mij een goede (aanvullende) analysetool:
Een vast meetmoment (ieder jaar weer)
Pijnloze methode
Uitgebreide analyse
Snel inschakeling van aanvullende disciplines zoals echografie
Waardevol orthomoleculaire advies

Joanna uit Rotterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Birgitte heeft de tijd, geduld en de middelen om de werking van het lichaam uit te leggen en hoe dit onze borsten beïnvloedt.

Dat is super!

Dankzij haar advies ben ik bewust geworden van hoe belangrijk is om aandacht te geven aan mijn epigenetica.

Op basis daarvan heb ik maatregelen kunnen treffen die mijn situatie heeft helpen te veranderen.

Ben blij met de resultaten van afgelopen controle.

Ik ga alle rapporten uitprinten en als motivatie aan de muur hangen om door te gaan met mijn nieuwe leven.

Een leven waar mijn gezondheid in het middelpunt van alles staat en niet andersom.

Dank Birgitte!

Marlies uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
24 mei 2019

Dank je wel weer Birgitte voor het ontspannen en plezierige onderzoek.

De uitleg over de bloedonderzoeken, Vit K test, CPR test.

Ben erg blij dat ik dit bij jou kan laten doen.
Vind het ieder jaar weer heel prettig om het onderzoek bij Birgitte te laten plaatsvinden.

Geruststellend dat het borstonderzoek door artsen wordt beoordeeld.

Ik kan het iedereen van harte aanraden.

Dank je wel Birgitte, tot volgend jaar.

Erna uit Noordwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
17 mei 2019

Je voelt jezelf op je gemak en ze neemt echt de tijd voor je.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]