Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 625 beoordelingen
5 Stars
 
513
4 Stars
 
101
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Alies uit Egmond-Binnen
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 juni 2019

Trudy uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 juni 2019

Ik weet dat thermografie niet bedoeld is als vervanging voor mammografie.
Mijn eerste en enige ervaring met mammografie was echter zo vreselijk dat ik dat onderzoek nooit meer wil meemaken.
Dat is mijn eigen persoonlijke keuze.
Ik wil goed zorgen voor mijn borsten en ik ben van mening dat beknelling en bestraling daar niet bij passen.
Om mijn algemene gezondheid en die van mijn borsten te monitoren investeer ik in een jaarlijks thermografie-bezoek, waarbij ik ook algemene gezondheidsadviezen krijg.
Gelukkig kan ik dat betalen.
Het zou wat mij betreft opgenomen moeten worden in het verzekeringspakket als preventieve zorg.

Caroline uit Hoofddorp
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 juni 2019

Zeer prettig contact, duidelijke uitleg vooral mbt. hoe onderzoek je de borsten.
Kon mijn verhaal goed kwijt en heb goede adviezen gekregen m.b.t. vitamines en mineralen.
Vond het een hele goede ervaring.

Paulien uit VOORBURG
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 juni 2019

Sinds 2014 kom ik elk half jaar voor een thermografie  meting bij Thermografie Amsterdam.
Ik doe dit elk half jaar nadat ik in 2013 gediagnosticeerd ben met borstkanker en besloten heb niet voor de reguliere behandeling te gaan.
Ik ben super tevreden over Thermografie Amsterdam en altijd blij met de adviezen die ik krijg voorafgaand aan de meting.

Ingrid uit Rolde
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 juni 2019

Duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt.
Erg veel kennis over de processen in het lichaam!!

Mariska uit Hauwert
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 juni 2019

Met thermografie kan ik goed de ontwikkelingen in mijn borstweefsel in de gaten houden.
In mijn situatie is het extra belangrijk om alert te zijn en dit geeft jaarlijks een goed beeld.

Nathalie uit Enschede
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 juni 2019

Aangezien er in mijn omgeving bij veel vrouwen met borstkanker zijn geconstateerd, vindt ik het voor mijzelf erg belangrijk om elk jaar een thermografie te laten doen.

Marion Schouten uit Haarlem
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 juni 2019

De oefenen siliconen borst om voor mijn eigen borstonderzoek vond ik heel handig.
Verder raad ik iedereen Thermografie aan als aanvullend onderzoek.

Aleida
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 juni 2019

Naast mijn maandelijkse zelfcontrole van mijn borsten, vind ik het prettig om jaarlijks thermografie te doen, omdat het pijnloos is en als er iets is het vroegtijdig te zien is.
Ook het advies van Birgitte is prettig.

Agnes uit Zwolle
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 juni 2019

Altijd een prettige ontvangst, Birgitte neemt de tijd voor je en het is geheel pijnloos.

Tonny uit Medemblik
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 juni 2019

Er wordt duidelijk uitleg gegeven over de Thermografie.
Tevens uitleg hoe je zelf het beste borstonderzoek kan doen.
Er heerst een rustige sfeer waarbij er aandacht en tijd is voor de cliënt.

Ja uit Veenendaal
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 juni 2019

Het is prettig om de situatie rond mijn borsten en lymfeklieren in beeld te krijgen, zodat afwijkingen tijdig bekend zijn.
Wat ook fijn is de instructie over het zelfonderzoek van borsten, hoe dat nu het beste te doen valt.
In de afgelopen jaren heb ik adviezen gehad om mijn algehele spierspanning wat naar beneden te brengen en krampen in mijn kuiten te verminderen.
Daarvoor ben ik magnesium gaan slikken.
Met mooi resultaat!
Geen krampen meer in mijn kuiten en uit de thermografie is gaandeweg de verlaging van de spierspanning in beeld gebracht.
Ik heb een AGE test gedaan een paar jaar geleden en toen bleek dat het veelvuldig eten van geroosterd brood geen goed idee is, daar ben ik mee gestopt.
Dus Birgitte heeft veelzijdige kwaliteiten, erg prettig die holistische kijk.
Ik ga binnenkort een echografie laten maken als vervanging voor de pijnlijke mammografie.
Dat tesamen met de thermografie geeft mij zekerheid over de status quo van mijn borstweefsel.

Angelina uit Noordwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 juni 2019

Prettig naast andere beelvormende onderzoeken een totaalbeeld te krijgen

Paula uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 juni 2019

Naast de mammografie is dit zo belangrijk ook te doen, vertelt vroege processen vaak, en meerdere delen van het lichaam die veel samenhang hebben kan essentieel zijn om te weten voordat je je weloverwogen methode kiest.
Gewoon doen.

Marlies uit Alkmaar
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 juni 2019

Een mooie aanvulling voor het onderzoek van de gezondheid van je borsten.
Birgitte legt alles duidelijk uit en geeft nog veel meer informatie waar ik wat aan heb en dus heel bruikbaar is.

Stans van der Rest uit Uitwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 juni 2019

Het is zo’n kleine moeite om 1x in het jaar een paar foto’s te laten maken.
Het geeft mij een heel goed gevoel dat er op de foto’s evt. al veel eerder dan bij een mammografie, iets gesignaleerd kan worden, waarop je aktie kunt/ moet ondernemen.

yvonne uit LIMMEN
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 juni 2019

Heel fijn om deze methode naast de mammografie te gebruiken omdat toch vaak op een mammografie iets gemist wordt, geeft het om beide methode’s te doen een rustiger gevoel.

Anita uit Sprang-Capelle
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 juni 2019

Ik ben al een aantal maal bij Birgitte geweest en het voelt net of ik op visite ga.
Ik kijk dan ook altijd uit naar mijn afspraak vooral ook omdat ik natuurlijk wil weten hoe het met mijn gezondheid is en dat vertelt Birgitte gelijk, althans daar praat je gelijk over want Birgitte heeft ook een luisterend oor.
Ik ga er met een heel goed gevoel vandaan.

Karin uit Groningen
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 juni 2019

Ik vind het belangrijk om mijn borsten via de methode thermografie te laten controleren.
Het is een uiterst prettige ervaring, iedere keer weer.
Alles gebeurt zeer zorgvuldig.
In de voorbereiding als ook tijdens de bijeenkomst.
In een prettige rustige sfeer kun je al je vragen kwijt aan Birgit en je krijgt altijd antwoord, tot dat je het goed begrijpt.
Fijn zijn ook de adviezen op gebied van voeding en gezondheid.
Nooit dwingend, altijd adviserend.

anoniem
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 juni 2019

Ervaar het als prettig onderzoek, heb dit liever dan mammografie

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon