Castorolie: de magische borst-toverdrank (maar serieus, het werkt echt)

Castorolie is al eeuwenlang gebruikt voor verschillende gezondheidsproblemen, waaronder huid- en spijsverteringsproblemen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verlichten van borstpijn. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en bevat ricinolzuur en quercetine, die gunstig zijn voor onze hormonale gezondheid. Dit artikel zal zich concentreren op de voordelen van castorolie voor de borsten.

Castorolie kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak in de borsten, vooral tijdens de menstruatiecyclus. Het kan ook helpen bij het voorkomen van fibrocystische borstziekte, een aandoening die knobbeltjes en pijn in de borsten veroorzaakt. Bovendien kan castorolie worden gebruikt voor borstmassage om de bloedcirculatie en lymfedrainage te verbeteren en zwelling en ontsteking te verminderen.

Om castorolie te gebruiken voor de borsten, breng je een kleine hoeveelheid aan en masseer je zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Gebruik altijd hoogwaardige castorolie die koudgeperst en hexaanvrij is en wordt bewaard in een donkere glazen fles om oxidatie te voorkomen.

Conclusie, castorolie kan een natuurlijke en effectieve manier zijn om de gezondheid van de borsten te verbeteren en pijn en ongemak te verminderen. Het is wel belangrijk om hoogwaardige castorolie te gebruiken.

🪃Ik hoor graag jullie ervaringen

‼️ Test altijd eerst een klein druppeltje op je arm om allergische reacties te voorkomen.

Als je wilt ontdekken waar je castorolie nog meer voor kunt gebruiken, dan kun je een kijkje nemen op: https://queenofthethrones.com/blog-page/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11200362/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22615395/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/pmc6875144/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28162847/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814466/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24260265/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18080873/

Auto-immuunziekte Barneveld Bloedsuikerspiegel Borstgezondheid borstkanker Darmen Detox DNA Echografie energie epigenetica Gal Genexpressie HbAic Heerenveen Hormoonverstoring IJzer IJzersupplementen Insuline Koper Lever Lymfe Lymfecongestie Mammografie Methylering Mondgezondheid Oestrogeen Oestrogeendominantie Oligoscan (SO-check) Oxidatieve stress Presentatie Progesteron Risico op borstkanker Routebeschrijving Schildklier Schildkliertest Spijsvertering Studies Suiker Thermografie Vitamine A Vitamine D Vitamine K2 Vroege detectie Zink


Meest gelezen

Thermografie Amsterdam

DOE EEN TERUGBELVERZOEK

Door de drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.
Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat.
Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter.
Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

© 2022 Thermografie Amsterdam