Een Eeuwenoud Middel voor Borstgezondheid: De Wonderen van Wonderolie

Castorolie: de magische borst-toverdrank (maar serieus, het werkt echt)

Een Eeuwenoud Middel voor Borstgezondheid: De Wonderen van Wonderolie

De veelzijdige castorolie, of wonderolie, heeft gedurende eeuwen zijn weg gevonden naar diverse gezondheidstoepassingen, variërend van huid- en spijsverteringsproblemen tot het verbeteren van de bloedcirculatie en het verlichten van borstpijn. Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen en de aanwezigheid van heilzame stoffen zoals ricinolzuur en quercetine, heeft de olie ook een positieve invloed op onze hormonale gezondheid. In dit artikel zoomen we in op de specifieke voordelen van castorolie voor de borsten.

GEZONDHEIDSVoordelen VAN WONDEROLIE (CASTOR OIL)

  1. Bevordert Lymfatische Afvoer: Stimuleert de drainage van lymfevocht, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.
  2. Verwijdt de Galwegen en Verdunt Gal: Wonderolie kan helpen de galwegen te verwijden en de gal vloeibaarder te maken, wat gunstig kan zijn voor de spijsvertering.
  3. Ondersteunt Lever, Nier & Darm Detoxificatie: Helpt bij het ontgiften en reinigen van deze essentiële organen.
  4. Verbetert Darmbeweging: Kan helpen bij het stimuleren van regelmatige darmbewegingen.
  5. Vermindert Pijn, Zwelling en Oedeem: Kan helpen bij het verminderen van pijn en zwelling in het lichaam, en kan nuttig zijn bij oedeem.
  6. Antimicrobieel en Ontstekingsremmend: Heeft eigenschappen die bacteriën en andere schadelijke micro-organismen kunnen bestrijden, en kan ook helpen ontstekingen te verminderen.
  7. Verbetert de Circulatie en Weefselzuurstofvoorziening: Kan de bloedcirculatie verbeteren, wat kan leiden tot een betere zuurstoftoevoer naar de weefsels.
  8. Ondersteunt Gezonde Immuunfunctie: Kan het immuunsysteem versterken en de algehele gezondheid bevorderen.

Opmerking: Wonderolie kan uitwendig worden aangebracht of oraal worden ingenomen. Uitwendig dringt het de huid binnen en komt het in de bloedbaan terecht, maar wanneer het oraal wordt ingenomen, werkt het voornamelijk als een laxeermiddel.

Waarom Castorolie Gebruiken voor de Borsten?

Castorolie is erkend voor zijn capaciteit om pijn en ongemak in de borsten te verminderen, met name gedurende de menstruatiecyclus. Bovendien kan het bijdragen aan de preventie van fibrocystische borstaandoening – een conditie die knobbels en pijn in de borsten veroorzaakt. Door middel van borstmassage met castorolie kan tevens de bloedcirculatie en lymfedrainage worden verbeterd, wat helpt om zwelling en ontsteking te minimaliseren.

Hoe Gebruik Je Castorolie voor de Borsten?

• Breng een kleine hoeveelheid olie aan en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen.
• Gebruik altijd een hoogwaardige castorolie die koudgeperst en hexaanvrij is, en bewaar deze in een donkere glazen fles om oxidatie te voorkomen.

Doe nog méér voor je borstgezondheid met dit recept: 📜

**3 Ingrediënten Borst Detox Recept ter Ondersteuning van Circulatie & Lymfestroom!** ⤵️

🚨 Bewaar dit bericht🚨

Wonderolie heeft de reputatie om de circulatie en lymfestroom naar de borsten te ondersteunen. Deze ondersteuning kan deels toegeschreven worden aan zijn ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen, alsmede aan de promotie van stikstofoxide en de rijke aanwezigheid van gezonde vetten en antioxidanten, waaronder vitamine E en polyfenolen. 😍

**Borst Detox Recept met Wonderolie** 👇

💙 In een klein glazen potje, giet je 1/4 kopje van je Biologische Wonderolie!
💙 Voeg geleidelijk kleine hoeveelheden baking soda toe en meng tot er een pasta ontstaat.
💙 Meng er 2-3 druppels biologische rozemarijn etherische olie doorheen.
💙 Masseer de pasta over de borsten en in de oksels.
💙 Laat het 1 uur of langer absorberen, en spoel het daarna af.

Terwijl je wacht, kun je ook een verse wonderoliepakking op je borsten dragen! Combineer dit recept met je nieuwe Wonderoliepakking voor de Borsten om de wellness van je borsten nog meer te ondersteunen.

Conclusie

Castorolie kan een natuurlijke en effectieve manier zijn om de borstgezondheid te bevorderen en om pijn en ongemak te verlichten, mits je gebruikmaakt van een hoogwaardige variant van de olie.

🪃Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!
‼️ Voer altijd eerst een patch-test uit op je arm om mogelijke allergische reacties uit te sluiten.

Op deze manier brengen we zowel de traditionele wijsheid als moderne toepassingen van castorolie samen in een informatieve blogpost, terwijl we de lezer ook aanmoedigen om op een veilige manier te experimenteren met dit eeuwenoude middel.

Note: De informatie in deze blogpost is niet bedoeld als medisch advies en het is belangrijk om persoonlijke gezondheidsbeslissingen te bespreken met een zorgprofessional.

Als je wilt ontdekken waar je castorolie nog meer voor kunt gebruiken, dan kun je een kijkje nemen op: https://queenofthethrones.com/blog-page/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11200362/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22615395/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/pmc6875144/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28162847/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814466/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24260265/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18080873/

Afspraak maken (3) AGES (2) Amsterdam (2) Auto-immuunziekte (4) Barneveld (2) Bijnieren (3) Blauw Licht (2) Bloedarmoede (4) Bloedonderzoek (2) Bloedsuikerspiegel (9) Borstgezondheid (7) borstkanker (7) Boxtel (2) Calcificatie (3) Calcium (3) Ceruloplasmine (2) Cholesterol (3) Circadiaans Ritme (2) Circadian ritme (3) Cortisol (3) Darmen (7) Detox (6) Diabetes (6) DNA (2) Echografie (4) Endocrine disrupters (5) energie (11) Energieproductie (3) Enzymen (2) Estrogeen dominantie (3) Fibrocystic breast (6) Fibrotisch borstweefsel (6) Fysiologie (2) Gal (3) HbAic (3) Heerenveen (2) Hoge bloedruk (2) Hormoonhuishouding (10) Hormoonverstoring (7) IJzer (9) IJzerrecycling (2) IJzersupplementen (2) Immuunsysteem (6) Insuline (3) Insulineresistentie (7) Jodium (4) Kalium (2) Knobbel (2) Koper (8) Laaggradige Ontsteking (4) Levensstijl (7) Lever (10) Lymfe (3) Lymfecongestie (6) Lymfestelsel (2) Maagzuur (4) Magnesium (5) Mammografie (5) Melatonine (2) Microcalcificaties (2) mineralen (6) Mondgezondheid (3) Morley Robbins (5) Oestrogeen (3) Oestrogeenbalans (2) Oestrogeendominantie (12) Oligoscan (SO-check) (17) Ontstekingen (6) Opgeblazen gevoel (3) Overgewicht (4) Oxidatieve stress (5) PCOS (2) Pijnlijke borsten (5) Prijslijst (2) Progesteron (2) Retinol (4) Risico op borstkanker (15) Routebeschrijving (6) Schildklier (15) Slaap (7) Spijsvertering (7) Stemmingswisselingen (4) Stofwisseling (4) Stress (17) Stressmanagement (10) Thermografie (18) Vita K (2) Vitamine (2) Vitamine A (4) Vitamine B (2) Vitamine C (2) Vitamine D (3) Vitamine K2 (3) Vitaminen (2) Vitamin K (2) Voeding (3) Vrije radicalen (2) Vroege detectie (4) Zink (3) Zwolle (2)


Meest gelezen

Thermografie Amsterdam

DOE EEN TERUGBELVERZOEK

Door de drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.
Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat.
Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter.
Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

© 2022 Thermografie Amsterdam