Iris_640 cropped vierkant

Europese primeur: De Meditherm Iris 640 camera

De allernieuwste en enige Medische Thermografische camera bij Thermografie Amsterdam

Wij zijn zo blij met onze nieuwste aanwinst en zijn super enthousiast!
Het is de Meditherm iris 640.

Anders dan bij andere aanbieders van medische thermografie werkt Thermografie Amsterdam alleen met een medische camera en uitsluitend samen met holistische artsen van het ACCT voor de interpretatie van jou foto’s. 

Is onze camera speciaal ontworpen en geoptimaliseerd om de temperaturen van het lichaam in beeld te brengen om zo de gevoeligheid, stabiliteit en reproduceerbaarheid te garanderen (zie onderaan de specificities).

De Meditherm Iris 640

Met deze camera hebben wij het neusje van de zalm in huis. Wij zijn apetrots dat wij de eerste zijn(en nog steeds in 2021!) in Nederland die hem hebben en willen het wel van de daken schreeuwen en hem aan iedereen showen!

Wat is er anders aan deze camera?

Hij is geweldig!

De beelden zijn prachtig. Hij werkt gewoon top.

De vorige camera was al meer dan wat nodig is voor medische thermografie maar deze doet daar nog een schepje bovenop. Een hogere resolutie én een snellere frame rate!

  • Resolutie: Het aantal pixels. Dat maakt het beeld scherper.
  • Frame rate: Het aantal beelden per seconde. Dat zegt iets over de kracht van de processor en het gebruiksgemak.

Hij is kleiner, gebruikt minder energie, heeft minder stekkers en komt met nieuwere software.

Hieronder een vergelijking tussen twee van mijn eigen beelden. De informatie is in beide foto’s is meer dan voldoende voor de artsen thermologen. Naast mijn positieve thermische veranderingen (ook ik blijf work in proces;-) ziet het er net wat strakker en mooier uit.
Grappige he, hoe de grote lijnen hetzelfde blijven

Impressie van het verschil

De foto’s blijven allemaal nog steeds naar dezelfde artsen van het ACCT gaan ter interpretatie en blijven op één-honderdste graad per pixel nauwkeurig uitgemeten worden.

Ik was eerlijk gezegd een beetje klaar was met de aantijgingen van een concullega dat ik met een verouderd systeem zou werken.

Compleet Meditherm Iris 640-systeem

Wij hopen dat wij nog jarenlang plezier van deze camera hebben en dat wij hiermee laten zien dat Thermografie Amsterdam met de apparatuur van Meditherm, de artsen van het ACCT en het interpretatienetwerk van EMI-interp uniek is in Nederland

Van harte welkom!

Specificaties van de Iris 640:

[table id=8 /]