Archives: Testimonials

Gonnie

De persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Het voelt aangenaam dat er tijd genomen wordt om alles goed uit te leggen en toe te lichten.

Lees verder »

Lizzie

Prettige sfeer, Birgitte weet precies waar ze mee bezig is. Fijn dat het pijnloos is, ook ivm kleine borsten.

Lees verder »

Annemiek

Ik heb veel vertrouwen in de kundigheid van Birgitte van Thermografie Amsterdam. Ze neemt de tijd om uit te leggen.

Lees verder »

Patricia

Ik heb de afspraak voor Thermografie als heel prettig ervaren. De uitleg vond ik vriendelijk, duidelijk en persoonlijk. Ook werd er ruim de tijd genomen voor uitleg. Kortom; ik ben erg tevreden en een vervolgafspraak staat al geplant.

Lees verder »

Elisabeth

Deze onderzoek vorm heeft vele voordelen die niet bij de meeste mensen bekend zijn. Duidelijke voorlichting in bv gezondheids- blaadjes of vereniging voor homeopathie benaderen voor een artikel in hun blad Homeopathie Magazine. Met een waarschuwing voor beunhazen! Locatie is goed, aandacht is goed, uitleg over de manier van werken ook.

Lees verder »

Ingrid

Zo een warmtebeeld, dat fysiologische activiteit inbeeld brengt zegt mij als Bioloog heel veel.

Lees verder »

Karin Schluter

Er is Altijd een prettig gesprek met informatie over thermografie en voeding. Ook is het fijn om de foto’s van de vorige controle even te zien in vergelijking met de huidige controle foto. Birgitte werkt snel en professioneel. Ik ben blij dat ik deze mogelijkheid ook heb om mijn borsten te aten controleren.

Lees verder »

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

 

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon