Archives: Testimonials

Gabriela

Ik raad Thermografie-Amsterdam aan als een vrouwvriendelijke methode om de gezondheid van je borsten regelmatig te controleren.

Lees verder »

Nelleke

Je wordt snel en vriendelijk geholpen en er wordt een goede uitleg gegeven over de foto’s. Tevens kan je een goed en eerlijk antwoord verwachten op eventuele vragen die je hebt.

Lees verder »

Charlotte

Fijne wachtkamer met de mogelijkheid om wat water te drinken. Vriendelijk geholpen en ik ben gemiddeld 40 min bezig. Parkeren kan voor de deur.

Lees verder »

Marja

Ik vind thermografie een fijne screening methode, absoluut niet belastend. Birgitte geeft zinvol advies en ze is betrokken. Ik zie er nooit tegen op om naar een controleafspraak te gaan.

Lees verder »

Lia

Zekerheid heb je nooit maar jaarlijks een thermografie laten doen geeft mij een goed gevoel.

Lees verder »

Renate

Om mijn borsten preventief te laten checken heb ik voor thermografie gekozen. In het verleden heb ik nare ervaringen gehad met mammografie. Ik wil me niet meer laten pijnigen en al die straling is niet goed voor een mens. Het was voor mij de eerste keer. Ik kreeg goede uitleg, en de thermografie was pijnloos

Lees verder »

Janine Tuinman

Deze consulten zijn meer dan alleen een scan op eventuele ongewenste knobbels, bobbels en tumoren. Het gaat om de gezondheid van de hele borst, en dat is een positieve insteek. Borsten zijn het waard om eens de volle aandacht te krijgen. Ik ben ook blij met de holistische kijk en de inzet van vriendelijke en

Lees verder »

Carolina

Ik vind het prettig om jaarlijks deze preventieve controle en andere testen te laten doen. Ik ben blij met de adviezen van Birgitte en ik kan iedereen Thermografie Amsterdam aanraden.

Lees verder »

Ineke

Een ontspannen, niet pijnlijke manier om borstonderzoek te doen. Het mooie is dat je de foto’s thuis gestuurd krijgt zodat je kunt zien of de borstgezondheid verbeterd is, gelijk gebleven of minder is geworden. Hier kun je dan gelijk op inspelen.

Lees verder »

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon