Abbyn

I feel very fortunate to have found thermography and the services it offers. After many years doing research for my own personal health I have found this to be extremely useful. The all-round attention and focus is something I have always missed in the normal medical...

jane

Er wordt tijd voor de cliënt genomen rondom de thermografie. Vragen worden uitgebreid beantwoord. Fijne manier om je borsten te leren kennen en ad hand van de foto’s inzicht te krijgen in wat er allemaal plaatsvindt in het weefsel en de klieren! Was me daar totaal...

Esther

Heel plezierig vrouwvriendelijk onderzoek. Birgitte doet het op een prettige en rustige manier. Absolute aanrader. Fijn ook dat je kan combineren met andere onderzoekjes.

Bianca

Goede ontvangst en uitleg. Raadzaam om op jonge leeftijd al te screenen d.m.v. thermografie om eerder veranderingen te ontdekken en om de eventuele ernstige zaken eerder te kunnen behandelen.

Lianne

Dit was mijn vervolg afspraak, ik vindt het mooi om de feedback te krijgen die je bij een mammografie niet krijgt. Zo kom je nog eens wat over jezelf te weten.