Archives: Testimonials

Marieke van Haarlem

Birgitte is een heel fijn en bekwaam iemand die me het gevoel geeft mee te denken en te kijken. Hoewel ik nog wacht op de uitslag, weet ik dat dit een mooie aanvulling kan zijn op de reguliere onderzoeken.

Lees verder »

Marion uit Apeldoorn

Het voelt voor mij als een vrouwvriendelijk onderzoek. Hoe ik het begrijp is dit een aanvulling waardoor vroegtijdig veranderingen te zien die dan in de tijd erna gemonitord kunnen worden. Of doorverwijzing voor vervolgonderzoek.

Lees verder »

Paula uit Mijnsheerenland

In 2013 was ik aan de beurt borstkanker, best veel is gebeurd sinds dien, een van de weinig fijne ervaring die ik er aan kan koppelen is thermografie. Artsen, is mijn ervaring willen er niet al te veel van weten…. Ik wel, ben 6 jaar verder en iedere jaar blijf ik terug komen, het is

Lees verder »

Monica uit Almere

Birgitte is kundig en sympathiek. Ze denkt mee. Als je net als ik niet tegen het platdrukken van je borsten kunt, dan is haar thermografie praktijk zeker een aanrader!

Lees verder »

Christa Bos uit Alkmaar

Ik ben er van op de hoogte dat mammografie officieel niet vervangen kan worden, maar ben zelf niet overtuigd van de eenzijdige lobby die daarachter zit en vooral het niet serieus meewegen van de Thermografie als serieuze onderzoeksmethode. Doordat er bij Birgitte ook veel breder geluisterd wordt naar klachten (en zo nodig gemeten) kan zij

Lees verder »

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon