Microcalcificaties

Microcalcificaties

Preventieve Gezondheidsstrategieën door Dr. Carolyn Dean

Dr. Carolyn Dean, MD ND, biedt een overzicht van preventieve strategieën, waarbij ze de invloed van emotionele factoren bespreekt. Ze legt uit hoe een tekort aan magnesium kan bijdragen aan borstkalkafzettingen, wat kan leiden tot een diagnose van DCIS (dat géén kanker is) en cysten. Daarnaast bespreekt ze de risico’s van mammogrammen en de voordelen van thermogrammen.

Dr. Dean is een bestsellerauteur van haar baanbrekende werk over magnesiumsuppletie, *The Magnesium Miracle®*.

Er wordt niets besproken dat suggereert een ziekte te genezen. Raadpleeg altijd een professionele zorgverlener voor uw unieke behoeften.

Voor meer informatie: DrCarolynDean.com.

Dr. Carolyn Dean ontwikkelde haar brede medische kennis door onderzoek naar voedingsstoffen, homeopathie en andere alternatieve therapieën bijna vijf decennia geleden toen ze studeerde om arts te worden aan de Dalhousie Medical School in Halifax, Nova Scotia. Na haar afstuderen begon Dr. Dean alternatieve therapieën te integreren met traditionele allopathische geneeskunde en werd ze een van de eerste functionele geneeskundedokters in Canada. Haar kwalificaties omvatten training als gecertificeerde diëtist-voedingsdeskundige, natuurgeneeskundige en Chinese geneeskunde kruidenarts. Ze gebruikte deze modaliteiten in haar privépraktijk en haar werk in Canada, de Verenigde Staten en internationale gemeenschappen waar ze werkte en diende.

In 2004 werd Dr. Dean bestsellerauteur van haar baanbrekende werk over magnesiumsuppletie, *The Magnesium Miracle®*. Uitgegeven door Random House en herzien in 2017, is *The Magnesium Miracle®* een van de meest geciteerde publicaties over magnesium door zowel zorgverleners als consumenten. Het biedt inzicht in de rol van magnesium in de gezondheid en de aanpak van magnesiumtekorten door middel van suppletie.

lees ook https://thermografie-amsterdam.nl/magnesium/

Gerelateerde berichten


Thermografie Amsterdam

DOE EEN TERUGBELVERZOEK

Door de drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.
Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat.
Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter.
Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

© 2022 Thermografie Amsterdam