Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 661 beoordelingen
5 Stars
 
543
4 Stars
 
107
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Marit
Hoevelaken
13 augustus 2017

Aanrader voor andere vrouwen.

Marenka
Limburg
12 augustus 2017

De Thermografie is een pijnloos preventief onderzoek in een mooie omgeving. Vriendelijke benadering van personeel. Goede adviezen

Simone
Schagen
12 augustus 2017

Birgitte neemt de tijd voor je, geeft goed advies, in een relaxte sfeer.

Marja
Ankeveen
12 augustus 2017

Ik zou andere vrouwen thermografie zeker aanraden.

Alejandra
Roosendaal
11 augustus 2017

Professioneel geluisterd en ook professioneel behandel, ik kwam thuis met een rustig en vertrouw gevoel.

Melissa
Utrecht
11 augustus 2017

Alles is goed geregeld.
Aanrader!

Brechthild
Wolvega
9 augustus 2017

Zeker een aanrader!

Yke
Valthe
8 augustus 2017

Er werken vriendelijke betrokken mensen, je wordt op een plezierige manier op je gemak gesteld zonder betutteling. Je krijgt een gedegen en duidelijke uitleg, ook over de verschillen tussen thermografie en mammografie.

Berty
Ruinerwold
8 augustus 2017

Ik zou andere vrouwen thermografie zeker aanraden.

Wilma
Berlicum
7 augustus 2017

Tip. Bij de basischeck ook even de bloeddruk meenemen.

Mijn man heeft een uur op mij gewacht in de wachtkamer en miste het aanbod van een kop koffie.

Maria
Hellevoetsluis
6 augustus 2017

Ik vond het een prettige sfeer en fijn om zo rustig en duidelijk uitleg te krijgen.
ook was er voldoende tijd en ruimte voor mijn eigen vragen en ik kreeg ook diverse tips over nog gezonder eten/drinken/leven. Praktische tips waarmee ik meteen aan de slag ben gegaan. Heel nuttig en eigenlijk zou iedere vrouw dit zichzelf moeten gunnen….. onze auto’s gaan wel elk jaar naar de garage voor controle en een beurt. Wij vrouwen zouden ook elk jaar een check moeten laten doen. en daarnaast weer goede info ter verbetering van onze leefstijl.

Marleen
Grootebroek
5 augustus 2017

Ik ging voor de eerste keer heen voor de thermografie en kon eerder doordat ik mij had aangemeld voor de last minutelijst. Ik kreeg zelfs nog een sms bericht of ik wist dat ze met werkzaamheden de A10 bezig waren. Heel attent van ze. Na de thermografie, die heel ontspannend was, had ik me aangemeld voor aanvullende onderzoeken. Deze vond ik ook heel waardevol. Weet nu ook waar ik op moet letten om mij nog beter te voelen!
Vond het al heel duidelijk en voelde me goed op mijn gemak.

Janny
Broek op Langedijk
4 augustus 2017

Ik of wij voelde ons meteen op ons gemak. Het was indrukwekkend de foto’s te zien. Ook de spierspanning in mijn nek en schouders was voor mij een openbaring. Ik heb daar bijna altijd last van en de foto heeft mij een goed overzicht gegeven. Heel blij dat ik geweest ben.

Cindy
Düsseldorf
4 augustus 2017

Mijn ritje vanuit Düsseldorf was mijn bezoek aan Thermografie Amsterdam zeker waard. Van het moment dat de deur werd geopend, tot het moment dat ik ging was alles warm en hartelijk.
Bij Birgitte voel je je ook meteen op je gemak. Voor mij een prettige ervaring en zeker aan te raden.

Christel
Oeken
31 juli 2017

Aanrader voor andere vrouwen.

Vivian
Bergschenhoek
31 juli 2017

Ik heb mijn eerste afspraak achter de rug. Heel prettig gesprek over meer dan alleen detectie borstkanker gehad, de aanpak is holistisch, zoals het in mijn optiek zou moeten zijn wat gezondheidszorg betreft. Het onderzoek is prettig, totaal niet belastend. Ik ben nog in afwachting van de uitslag, indien nodig word ik doorverwezen.

Jolanda
Etten-Leur
31 juli 2017

Aanrader!

Pascale
Rosmalen
30 juli 2017

Absolute aanrader!

Johanna
Sint Maartensbrug
29 juli 2017

Aanrader!

Jessica
Utrecht
29 juli 2017

De locatie is erg fijn.
Goed te bereiken qua ov en hartelijk ontvangst.
Het onderzoek was ook erg prettig. Ik krijg het gevoel serieus genomen te worden.
Naast onderzoek krijg je ook aanvullende tips mee, op het gebied van voeding en suppletie.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon