Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 625 beoordelingen
5 Stars
 
513
4 Stars
 
101
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Carla
Castricum
15 juli 2017

Bij een vervelende ervaring is thermografie een echte aanrader!

Martie
Zandvoort
14 juli 2017

Ik vind het zeker heel belangrijk. Er is nog weinig over bekend en het zou mooi zijn als vrouwen weten dat het bestaat. Een proces waar je zelf de hoofdpersoon bent en waar je volledig wordt begeleid.

Christa
Breda
12 juli 2017

Een vrouwvriendelijke manier van borstonderzoek.
Leuk om aanvullende testen te kunnen doen.

Gine
Rijswijk
12 juli 2017

Prettige holistische benadering met veel informatie die elders niet altijd even gangbaar is.

Wilma
RIJSWIJK NB
12 juli 2017

Bos. G
Schiedam
12 juli 2017

Nelleke
Doorn
12 juli 2017

Het geld zeker waard.

Willy
Schoonhoven
10 juli 2017

In een rustige sfeer wordt je ontvangen door Birgitte Brouwer. Er is tijd voor je. Een rustig gesprek en daarna worden de foto’s genomen. Totaal niet belastend. Geen straling door je heen.
Na 7 werkdagen volgt de uitslag. Een aanrader!

Bernadette
Nieuw Vennep
9 juli 2017

Aanrader.

Catja
Halfweg
8 juli 2017

Ik ben zeer tevreden over Thermografie Amsterdam.
Vriendelijke duidelijke begeleiding/uitleg. Meer dan een thermografie alleen!
Er wordt naar het algemene plaatje gekeken.
Extra adviezen.
En de mogelijkheid voor diverse extra onderzoeken/controles, erg fijn!

Helene
ROOSENDAAL
8 juli 2017

Aanrader!

Mariska
Waardenburg
8 juli 2017

Kundig advies op orthomoleculair gebied. Birgitte ziet het grote plaatje. Fijne rustige manier van praten en uitleggen. Bedankt, ik kan weer verder op mijn pad.

Amal
Hoofddorp
8 juli 2017

Marian
Purmerend
7 juli 2017

Vriendelijk, persoonlijk en niet-belastend consult. Er wordt goede informatie gegeven en er wordt tijd aan je besteed.

Ina
Zandvoort
7 juli 2017

Winni
Harlingen
5 juli 2017

Nicole
Nederweert
1 juli 2017

Saskia
Den Bosch
28 juni 2017

Zojuist weer bij Birgitte geweest voor de jaarlijkse controle. Altijd weer veel persoonlijke aandacht. Veel nuttige informatie die Birgitte je meegeeft. Echt een aanrader.

Annemieke
Roerade
28 juni 2017

Fijne afspraak gehad met veel informatie.

Irene
Drachten
8 juni 2017

Fijn dat er tips en adviezen worden gegeven betreffende gezondheid I.v.m borstgezondheid!
Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om jaarlijks een thermografie te laten doen. Het geeft mij het gevoel dat ik zelf de verantwoording voor mijn lichaam voor een deel kan nemen en dat is fijn!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon