Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 711 beoordelingen
5 Stars
 
581
4 Stars
 
119
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Corina
Steenbergen
20 juli 2017

Joke
Horn
19 juli 2017

Een aanbeveling.

Marlies
Amsterdam
17 juli 2017

Ik voel me op mijn gemak wanneer ik voor de afspraak kom, goed uitgelegd. De nieuwe locatie is heel prettig, warm, fijn. Ik heb meerdere keren in mijn omgeving thermografie aangeraden en het stuk uit Medisch Dossier van een aantal jaren laten lezen.

Natasza
Apeldoorn
16 juli 2017

Birgitte is heel attent en zij legt alles goed uit. Wel moet een vrouw openstaan voor een alternatieve methode.
De thermografische methode is pijnloos. De foto’s van borsten worden door een specialist bestudeerd en beoordeeld.
100 % garantie geeft geen enkel onderzoek. Alleen biopsie.

Ik ben blij dat ik de thermografie heb ontdekt!

Ellen
Delfgauw
16 juli 2017

Mooi, overzichtelijk en non invasief onderzoek met respect voor de borsten.

Liane
Enschede
15 juli 2017

Prettige benadering, duidelijke uitleg bij alles wat gedaan word, er word de tijd voor je genomen.

Nu op de nieuwe plek is er meer ruimte voor wachtenden en parkeerruimte voor de deur, prima!

Carla
Castricum
15 juli 2017

Bij een vervelende ervaring is thermografie een echte aanrader!

Martie
Zandvoort
14 juli 2017

Ik vind het zeker heel belangrijk. Er is nog weinig over bekend en het zou mooi zijn als vrouwen weten dat het bestaat. Een proces waar je zelf de hoofdpersoon bent en waar je volledig wordt begeleid.

Christa
Breda
12 juli 2017

Een vrouwvriendelijke manier van borstonderzoek.
Leuk om aanvullende testen te kunnen doen.

Gine
Rijswijk
12 juli 2017

Prettige holistische benadering met veel informatie die elders niet altijd even gangbaar is.

Wilma
RIJSWIJK NB
12 juli 2017

Bos. G
Schiedam
12 juli 2017

Nelleke
Doorn
12 juli 2017

Het geld zeker waard.

Willy
Schoonhoven
10 juli 2017

In een rustige sfeer wordt je ontvangen door Birgitte Brouwer. Er is tijd voor je. Een rustig gesprek en daarna worden de foto’s genomen. Totaal niet belastend. Geen straling door je heen.
Na 7 werkdagen volgt de uitslag. Een aanrader!

Bernadette
Nieuw Vennep
9 juli 2017

Aanrader.

Catja
Halfweg
8 juli 2017

Ik ben zeer tevreden over Thermografie Amsterdam.
Vriendelijke duidelijke begeleiding/uitleg. Meer dan een thermografie alleen!
Er wordt naar het algemene plaatje gekeken.
Extra adviezen.
En de mogelijkheid voor diverse extra onderzoeken/controles, erg fijn!

Helene
ROOSENDAAL
8 juli 2017

Aanrader!

Mariska
Waardenburg
8 juli 2017

Kundig advies op orthomoleculair gebied. Birgitte ziet het grote plaatje. Fijne rustige manier van praten en uitleggen. Bedankt, ik kan weer verder op mijn pad.

Amal
Hoofddorp
8 juli 2017

Marian
Purmerend
7 juli 2017

Vriendelijk, persoonlijk en niet-belastend consult. Er wordt goede informatie gegeven en er wordt tijd aan je besteed.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon