Thermografie Amsterrdam headertekst

Wat andere vrouwen zeggen over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.81
 op een totaal van 821 beoordelingen
5 Stars
 
674
4 Stars
 
136
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Ria uit Vianen
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 maart 2019

Onlangs ben ik voor de jaarlijkse controle geweest en het is altijd zo’n prettige sfeer.
Je wordt er bijzonder hartelijk ontvangen en perfect op je gemaakt gesteld.
De laatste keer was er zelfs een relaxcdtje opgezet om je vlak voor het onderzoek helemaal ZEN te krijgen.
Meteen na het onderzoek krijg je een uitleg over de foto’s .
Die week (gelukkig soms korter) wachten voordat het door de arts is beoordeeld vind ik altijd wel spannend.
Ik weet dat dit een totaal ander onderzoek is dan mammografie, maar de reden dat ik voor thermografie gekozen hebt is met name de manier van diagnostiek en de werkwijze van mammografie. Die bus waar in enkele seconden je borsten zonder enig gevoel van voorzichtigheid geplet worden en ik vaker blauwe plekken van kreeg onder mijn oksels, deed mij besluiten een alternatief te zoeken.
Natuurlijk moet je alert blijven, het is een totaal ander onderzoek maar ik voel me er goed bij.

Er zijn meer thermografiestudio’s in Nederland die zich de Groene Zusters noemen maar dat zijn malafide praktijken.
Hier in Amsterdam en in het noorden zijn de enige juiste adressen die samenwerken met gespecialiseerde artsen.

Ik ben er blij mee!

Caroline uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 maart 2019

De jaarlijkse check van een thermografie is voor mij een manier om preventief om te gaan met mijn gezondheid.
Het is een heel prettige manier van borstcontrole.
Samen met enkele andere testen (vit. D bijv) geeft het aan of je lichaam in balans is of op bepaalde vlakken misschien moet aanvullen.
Dat geeft mij houvast en rust.

Daniëlle uit Bloemendaal
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 maart 2019

Lyda uit Acquoy
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 maart 2019

Het is voor mij een hele geruststelling te weten dat eventuele veranderingen in een vroeg stadium gezien worden.

Ook dat er op wordt gewezen dat het mogelijk is een aanvullende echografie te laten maken bij de borstenpoli in Amstelveen.
Ook is voor mij belangrijk dat de onderzoeken pijnloos zijn.

Fijn om de echte persoonlijke aandacht te ervaren.

Mariska uit Portugal
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 maart 2019

Als je een pijnloze aanvullende methode zoekt voor borstonderzoek, dan is thermografie een prima methode.

Ik kom al jarenlang bij Birgitte voor controle en ben heel tevreden met de persoonlijke benadering en de adviezen.

Birgitte is heel kundig en neemt alle tijd voor je en legt alles heel goed uit.

Ook heb je heel snel de uitslag.

Joke
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 maart 2019

Thermografie vind ik een fijne (aanvullende) benadering om o.a. mijn borsten ieder jaar te laten monitoren.

Hierdoor zie je wel/niet veranderingen die je kunnen helpen dingen te voorkomen in de toekomst.

Het is een geheel pijnloos gebeuren.

Je krijgt een uitgebreid rapport gemaakt door een arts met daarin de bevindingen.

Yolanda uit Hilversum
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 maart 2019

Fijn dat Birgitte (orthomoleculair) advies geeft met uitleg over het hoe en waarom.
Ze neemt er de tijd voor om het uit te leggen.

Ook goed dat bepaalde middelen te koop zijn en je ze thuis direct kunt gebruiken.

Edith uit Gouda
Testimonials Thermografie Amsterdam
15 maart 2019

Ik kwam voor een controleapparaat.
De thermografie is deze keer gemaakt met de nieuwe camera en zag er goed uit.
Heb advies gekregen om ook een echo te laten maken, wat ik zeker zal doen.

Ineke Okkerman uit Kamerik
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 maart 2019

Heel warme, gezellig, veilig, echt aandacht aan besteed om je op je gemak te voelen, zeer duidelijke uitleg incl fotomateriaal.

Is voelbaar en merkbaar dat Birgitte met hart en ziel dit werk doet en ik ging met een blij gevoel naar huis.

Fijn mens op de juiste plek!

Connie Berendsen uit Nijkerkerveen
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 maart 2019

We waren vrijwel direct welkom in de praktijk ruimte.

Na de doorverwijzing van de huisarts naar het ziekenhuis en de daarna verrichte onderzoeken en bijbehorende stress en spanning was het voor mij een verademing om bij uw praktijk te komen. Daar kreeg ik van div onderzoeken vooral ook terug wat wel goed functioneerde.

De spanning rondom en inhoudelijk mbt de borsten maakte plaats voor meer vertrouwen, ontspanning en weer meer vertrouwen in mijn lichaam en dat kon ik goed gebruiken.

Trudian uit Nieuw Vennep
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 maart 2019

Heel positief.

Marianne uit Driehuis
Testimonials Thermografie Amsterdam
10 maart 2019

Sinds 2015 laat ik thermografische opnames van mijn borsten maken.

Wat ik als heel fijn ervaar is dat Birgitte mij heeft bijgebracht dat “gezonde”borsten met veel meer dan elk jaar een controle uit te laten voeren van doen heeft.

Door mijn gesprekken met haar (waarvoor de tijd wordt genomen) ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het hoe en waarom omtrent het functioneren van mijn hele lijf, mijn hormoonhuishouding, het omgaan met stress ,-van binnenuit en buitenaf, mijn voeding.

Dit heeft zoveel meer rust in mij gebracht, dat ik met vol vertrouwen naar haar toe ga voor mijn jaarlijkse controleafspraken .

Oda uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
9 maart 2019

Paula uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
9 maart 2019

Onderzoek VOOR een behandelkeuze heeft mij een betere keuze doen maken.
Veel informatie zorgt voor betere en persoonlijke keuzes.

Saskia uit Heemskerk
Testimonials Thermografie Amsterdam
9 maart 2019

Thermografie is voor mij een zeer prettig alternatief (weet dat het geen vervanging is), ik heb vertrouwen in deze methode en zal er zeker mee blijven doorgaan.

Anke uit Alkmaar
Testimonials Thermografie Amsterdam
9 maart 2019

Thermografie bekijkt preventief hoe het met je gezondheid gesteld is.

Petra Bosman uit Delft
Testimonials Thermografie Amsterdam
9 maart 2019

Een zeer prettige, vrouwvriendelijke manier van (preventief) met je gezondheid bezig zijn.

Jacqueline uit Huizen
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 maart 2019

Ik weet dat thermografie geen vervanging is voor mammografie, maar het is zeker
prettig om elk jaar op deze manier gecontroleerd te worden, naast de controle die je zelf doet.

Coby uit Utrecht
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 maart 2019

Chris uit Utrecht
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 maart 2019

Ben blij dat ik deze vorm van borstcontrole ontdekt heb.

Het is voor mij een mooie aanvulling om jaarlijks mijn borsten op deze manier te monitoren, naast de reguliere borstcontrole.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon