Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 661 beoordelingen
5 Stars
 
543
4 Stars
 
107
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

M. uit Schiedam
Testimonial Thermografie Amsterdam
23 juli 2018

Ik ben zeer tevreden, het geeft me een fijn gevoel om door middel van het bezoek aan Thermografie Amsterdam meer te weten te komen over mijn hormoonhuishouding en daarmee mijn gezondheid.

Ook vind ik het een geruststellend idee te weten wat er allemaal gebeurt in mijn borsten.

Kerstin uit Egmond aan Zee
Testimonial Thermografie Amsterdam
20 juli 2018

In ieder geval is het de zachtere methode van mammografie.

Marlies uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
20 juli 2018

Wederom een fijne afspraak bij Thermografie Amsterdam.

Prettig en kundig advies over o.a. suplementen.

Elk jaar weer een fijne afspraak. .

Ik vind het fijn dat er buiten de Thermografie foto’s ook bloed kan worden geprikt en advies over o.a. vitamines wordt gegeven.

Dank je wel Birgitte.

Christa uit Vreeland
Testimonial Thermografie-Amsterdam
20 juli 2018

Goed onderzoek om al in een heel vroeg stadium te kunnen zien dat er een probleem is.

En dan kan het nog voorkomen worden dat het erger wordt.

Shanti uit Almere
Testimonial Thermografie-Amsterdam
20 juli 2018

Willy uit Schoonhoven
Testimonial Thermografie Amsterdam
20 juli 2018

Een thermografische foto van de borsten is een voor het lichaam niet belastende methode om er achter te komen of er sprake kan zijn van onrust of activiteit in de borsten.

Manda uit IJsselmuiden
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juli 2018

Het was een zeer fijn bezoek.

Tijdens dit bezoek ontving ik veel bruikbare informatie en werd ik heel vriendelijk geholpen.
Ik ben heel blij dat ik mijn full body scan bij Thermografie Amsterdam heb laten doen.

Karin uit Heerhugowaard
Testimonia Thermografie-Amsterdam
19 juli 2018

Wat ik als heel fijn ervaren heb is dat er tijd voor je is, dat je een duidelijke uitleg krijgt van wat je kan verwachten en wat er gaat gebeuren. Dit op het gebied van wat er op de foto’s te zien (kan) zijn en wat dit in kan houden maar ook welke tijdlijn er is en hoe je de resultaten krijgt. Heel vrouwvriendelijk en geen enkel moment ongemakkelijk.
Wat ik als heel fijn ervaren heb is dat er tijd voor je is, dat je een duidelijke uitleg krijgt van wat je kan verwachten en wat er gaat gebeuren.
Dit op het gebied van wat er op de foto’s te zien (kan) zijn en wat dit in kan houden maar ook welke tijdlijn er is en hoe je de resultaten krijgt.

Heel vrouwvriendelijk en geen enkel moment ongemakkelijk.

Carla uit Almere
Testimonials Thermografie Amsterdam
19 juli 2018

Birgitte is heel duidelijk begaan met haar werk.
Ze neemt de tijd en geeft veel informatie en duidelijke toelichting.

Ik kan haar zeker aanraden.

Jon uit Zaandam
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juli 2018

De thermografie als meetinstrument spreekt me aan.
De kennis en zorgvuldigheid in de praktijk zelf en de samenwerking met de artsen die er is maakt dat ik deze meting de moeite waard vind.
De extra testen en de tips maken een bezoek aan Brigitte compleet.

Anita uit Heemstede
19 juli 2018

Het was voor mij het derde jaar, ik ben altijd heel rustig omdat Birgitte, je volledig op je gemak maakt.
Ze luistert goed naar je als je een vraag stelt.
Ik zou het iedereen aanraden om naar Thermografie-n Amsterdam te gaan ipv het martelwerktuig je borsten helemaal plat te persen.
Ik had een week erna nog steeds pijn in mijn borsten.

IEN VAN DER HEIDE uit AMSTERDAM
Testimonials Thermografie Amsterdam
17 juli 2018

Heel vriendelijke ontvangst en zeer op mijn gemak.

Pascale uit Rosmalen
Testimonial Thermografie- Amsterdam
10 juli 2018

Een rustige omgeving, een fijne uitleg met aandacht, en een vrouwvriendelijke manier om je borsten te laten controleren.

Ria uit Purmerend
Testimonial Thermografie-Amsterdam
10 juli 2018

Het was voor mij de eerste keer dat ik een thermografisch onderzoek heb laten doen.
Een beetje gespannen ging ik naar binnen waar ik snel op mijn gemak werd gesteld.
Er werd mij uitleg gegeven over de thermografie, dit ging allemaal op een zeer relaxte manier (erg prettig).
Ik ben benieuwd naar de uitslag, dat duurt 7 dagen na de thermografie.
Deze moet eerst beoordeeld worden door een arts.

Franka uit Houten
Testimonial Thermografie- Amsterdam
9 juli 2018

Duidelijke uitleg mijn vitamine D was nu ok!

Nettie uit Steenbergen
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Door de deskundige begeleiding en de screening door artsen is deze thermografie voor mij een veilige en pijnloze manier om mijn borsten te controleren.

Susanne uit Krommenie
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 juli 2018

Ria Oudejans uit Amsterdam
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Thermografie is een extra methode om je waardevolle informatie te verschaffen over de ‘status’ van je borsten.

Naarmate de jaren vorderen wordt het beeld van hoe je borsten zich verhouden en gedragen duidelijker.
Deze vorm van monitoren is ook nog eens een heel prettige, non-invasieve.
Bij Thermografie Amsterdam wordt je geweldig vriendelijk en professioneel benaderd.
Een heel fijne aanvulling op de reguliere onderzoeken.

Karin uit Groningen
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Het onderzoek is een prettige ervaring.
Geen pletborsten met brandende pijnen. In tegendeel.
Door gerichte vragen komen er dingen aan de orde die van belang zijn voor het thermogragisch onderzoek.
De foto’s worden opgestuurd en beoordeeld waarna je door Birgit telefonisch van het resultaat op de hoogte wordt gesteld.
Met veel geduld legt ze dingen uit.
Mochten er afwijkingen worden geconstateerd van een normaal beeld wordt je doorgestuurd en zal de huisarts een extra onderzoek, eventueel mammografisch regelen.
Het fijne van een afspraak bij Birgit is ook dat je tips krijgt voor verzorging en massage en voor bijkomende lichamelijke klachten een gerichte aanpak wordt besproken middels voeding, beweging, supplementen.

Laurie uit Maasdam
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Mijn ervaring na 4 jaar is telkens weer veel duidelijkheid en uitleg wat Birgitte geeft.

Ze neemt de tijd voor je.

Geeft je snel een vertrouwd gevoel met zeker oog voor jou als vrouw.
Vakkundigheid is bij het centrum voor Thermografie top!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon