Thermografie Amsterrdam headertekst

Wat andere vrouwen zeggen over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.81
 op een totaal van 821 beoordelingen
5 Stars
 
674
4 Stars
 
136
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Janny Lenstra uit Wolvega
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 maart 2019

Fijn onderzoek zonder pijn.
Mooi dat je zelf de onderzoeken digitaal krijgt toegestuurd.
Je kunt ze vergelijken met eerdere gemaakte foto’s.

De Boer uit Tollebeek
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 maart 2019

Word duidelijke uitleg gegeven, op al je vragen duidelijk antwoord, ik raad het iedereen aan

Corrie Haagsma uit Garyp
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 maart 2019

Het is een prettig, vrouw– en lichaams vriendelijk onderzoek, het geeft mij een veilig gevoel dit elk jaar op deze manier na te laten kijken

Anne Marie Terpstra uit Tuk
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 maart 2019

Het geeft mij een gerust gevoel om te weten dat, naast dat ik zelf mijn lichaam goed in de gaten hou, thermografie een hele mooie aanvulling is om mijn borstgezondheid te monitoren.

Daarnaast is Birgitte erg deskundig, prettig in de omgang en verschaft ze veel informatie om te werken aan je (borst)gezondheid.

Ik ga elk jaar met veel plezier heen en ben altijd zeer tevreden en weer praktische informatie rijker als ik naar huis ga.

Dit keer was het heel bemoedigend om op de foto’s zelfs te zien dat de veranderingen in mijn levensstijl zijn vruchten afwerpen: een nóg rustiger beeld dan voorheen.

Annelies uit Roden
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 maart 2019

Thermografie is een relaxed onderzoek.

Birgitte neemt alle tijd voor je en legt alles duidelijk uit.

Het geeft mij altijd een gerust gevoel als ik het rapport binnenkrijg, waar je trouwens maar kort op hoeft te wachten en wat duidelijk en uitgebreid verwoord wat de bevindingen zijn.

Dineke Mulder uit Hoogeveen
Testimonials Thermografie Amsterdam
3 maart 2019

Heb geen goed gevoel bij mammografie!
Thermografie daar integen wel, het is een pijnloos onderzoek, geen schadelijke straling en ook nog een jaarlijkse controle, wat wil je als vrouw nog meer!..
En gratis leefstijladviezen.

Pien uit Gorredijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
28 februari 2019

Een check bij Thermografie Amsterdam geeft mij nu al enkele jaren achtereen het vertrouwen dat ik een juiste keuze heb gemaakt voor een goede controle.

Brigitte uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
28 februari 2019

Ik ben blij met deze methode, Thermografie.

Na een paar keer de foto te hebben laten nemen krijg ik zelf ook meer inzicht hoe het werkt.

Uiteraard door de kundige uitleg van zowel de artsen (op papier) maar vooral van Birgitte.
En haar tips en kennis die ze graag deelt.

Heel erg fijn.

Een aanrader voor iedereen die haar (of zijn) borstgezondheid serieus neemt.

Marja uit DORDRECHT
Testimonials Thermografie Amsterdam
28 februari 2019

Ik moet er ver voor reizen, maar het is het waard om de persoonlijke aandacht, adviezen en de foto’s zonder belasting.

Ook de informele ruimte met al die heerlijke kook- en leefstijlboeken is erg prettig, waardoor het niet zo erg is om even te moeten wachten.

Marianne uit Haarlem
Testimonials Thermografie Amsterdam
28 februari 2019

Thermografie is voor mij een prettige wijze om te onderzoeken hoe het met de binnenkant van mijn borsten gesteld is.

Ik heb vertrouwen in de wijze waarop dit plaats vindt en de informatie die ik hierdoor krijg.

Naast de foto krijg je een duidelijke toelichting van een arts.

Nike uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
28 februari 2019

Met thermografie is het mogelijk de verbinding te zien tussen eventuele ontstekingen van tanden en het ontstaan van borstkanker.

Hierdoor kon ik op tijd naar een biologische tandarts en die stuurde me door naar de kaakchirurg.

Bij de controle zag de borst er weer rustig uit.

Anne uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 februari 2019

Volledig pijnloos.
Laagdrempelig.
Je wordt als persoon gezien en niet als een nummer.

Birgitte neemt rustig de tijd om alles uit te leggen.

Voor mij persoonlijk bleek de Vita-K meting van groot belang te zijn.

Willeke uit Drenthe
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 februari 2019

Ik besloot een thermografisch onderzoek te doen, na een gesprek met mijn dochter en nadat bleek dat een vriendin borstkanker had.

Vooral omdat bij thermografie al in een vroeg stadium bijzonderheden kunnen worden ontdekt en de infrarood foto’s niet pijnlijk zijn en geen (röntgen) stralen bevatten.

Daarnaast een prettig gesprek over gezondheid, vitaminen, voeding en leefstijl.

Mochten er afwijkingen te zien zijn binnen 3 maanden dan zal een vervolgonderzoek in het ziekenhuis uiteraard alsnog nodig zijn (mammografie/röntgenfoto’s) maar ik ga voor preventief en laat dat jaarlijks doen.

Ik ben op de hoogte dat het geen alternatief is.

Tineke uit Ede
Testimonials Thermografie Amsterdam
21 februari 2019

Pijnloos onderzoek.
Reden dat ik dit doe is omdat ik denk dat röntgenstralen niet goed voor je zijn.

Gerda uit Houten
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 februari 2019

Een enorm vrouwvriendelijk onderzoek.

Toos uit Soest
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 februari 2019

Al een paar jaren laat ik m’n borsten op deze wijze controleren.
Dit gebeurt onder zeer deskundige leiding en heeft mijn volledige vertrouwen.
Geen gevaarlijke onderzoeken en pijnlijke borsten meer ..

Sonja Wisse uit Westdorpe
Testimonials Thermografie Amsterdam
18 februari 2019

Voor mij is Thermografie een goed preventief alternatief t.o.v. Mammografie.
Mammografie ervaar ik als zeer vrouwonvriendelijk en pijnlijk en ongezond.
Doordat ik volgens de statistieken m.b.t. borstkanker in een risicogroep val, voelt het voor mijn gemoedsrust goed om Thermografie als preventief onderzoek jaarlijks te laten doen.

Absoluut vrouwvriendelijk, geen pijn, alleen een paar warmte foto’s die door een ervaren team later bekeken en beoordeeld wordt.
Helaas wordt het door de ziektekosten verzekeraars niet (meer) vergoed.

Ik  ben op de hoogte dat het geen vervanging in voor de mammografie.

Astrid uit Holten
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 februari 2019

De thermografie is een prachtig, niet pijnlijk onderzoek, die na een aantal keren een goed beeld geeft van de stofwisseling van de eigen borsten en deskundig wordt begeleid door Birgitte!

Lizzie
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 februari 2019

Birgitte is/heeft een rustige, prettige persoonlijkheid.

Je voelt je bij haar op je gemak.

Krijgt ook goede uitleg.

Fijn dat ze op orthomoleculaire basis werkt.

Danielle uit Wormer
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon