Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 661 beoordelingen
5 Stars
 
543
4 Stars
 
107
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Chris uit Breda
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Ik ben blij met deze vrouwvriendelijke methode.

Evelien
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Heel prettig en vrouwvriendelijk onderzoek.

Klantvriendelijke en gelijkwaardige benadering.
Ik kreeg naast thermografie ook advies over leefstijl/voeding/supplementen.

Marjan uit ZUIDOOSTBEEMSTER
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Bezoek in alle rust…neemt de tijd voor je…geeft mij een goed gevoel…

Anja Kiel uit Culemborg
Testimonial Thermografie-Amsterdam
9 juli 2018

Al enkele jaren kom ik bij Birgitte Brouwer voor het laten maken van een thermografie.
Het bevalt me goed, het is pijnloos en Birgitte heeft veel kennis van zaken.
Het thermogram wordt altijd door een arts bekeken voor de uitslag naar mij toe wordt gestuurd.
Mocht er iets verdachts te zien zijn op de foto geeft Birgitte dat aan en zo nodig adviseert ze dan om een aanvullende echografie te laten maken of een mammografie.
Zo’n jaarlijkse check vind ik heel prettig.

Dineke
Testimonial Thermografie-Amsterdam
3 juli 2018

Ik heb het als heel prettig en bekrachtigend ervaren om zelf op een overzichtelijke manier meer inzicht in mijn eigen gezondheid te krijgen. Met daarnaast veel waardevolle adviezen.
Ik heb het als heel prettig en bekrachtigend ervaren om zelf op een overzichtelijke manier meer inzicht in mijn eigen gezondheid te krijgen.
Met daarnaast veel waardevolle adviezen.

Nathalie uit Enschede
Testimonial Thermografie-Amsterdam
2 juli 2018

Borstonderzoek zonder radioactieve straling en een groter gebied dat zichtbaar is om afwijkingen beter op te sporen

Willeke uit Putten
Testimonial Thermografie-Amsterdam
20 juni 2018

Deskundig advies, betrokken en bevlogen.
Omdat ik geen goed gevoel bij de mammografie heb wilde ik toch ‘iets’ ter controle.
Dit is volledig pijnloos en ik ben blij dat ik het gedaan heb.
Prima uitleg.

Yvonne uit Castricum
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juni 2018

Het is voor mij een dubbele bevestiging dat alles onder controle is, terwijl ik altijd in mijn achterhoofd houd dat een ingekapselde tumor niet zo gauw zichtbaar is.
Mijn moeder heeft twee keer borstkanker gehad terwijl het beide keren nog niet zichtbaar was op de mammografie, ze voelde beide keren zelf de knobbel, daarom voor mij deze dubbele controle.

Margit uit Sneek
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juni 2018

Ik vind het een vrouwvriendelijke manier om vinger aan de pols (borst) te houden

Dorien uit Heteren
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juni 2018

Jullie zijn vriendelijk en prettig. Ik heb dat wel eens anders meegemaakt bij borstonderzoek. Ook door vrouwen.

Jessica uit Hem
Testimonial Thermografie-Amsterdam
19 juni 2018

Na mijn eerste oproep om deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek naar borstkanker middels een mammo, ben ik me gaan verdiepen in de voor- en nadelen van een mammografie en de alternatieven. Hierbij had ik direct een heel goed gevoel over een thermografie aangevuld met een jaarlijkse echografie. 2 ontspannen en pijnloze onderzoeksmethoden waarbij afwijkingen snel geconstateerd kunnen worden.
Na mijn eerste oproep om deel te nemen aan het bevolkingsonderzoek naar borstkanker middels een mammo, ben ik me gaan verdiepen in de voor- en nadelen van een mammografie en de alternatieven.

Hierbij had ik direct een heel goed gevoel over een thermografie aangevuld met een jaarlijkse echografie. 2 ontspannen en pijnloze onderzoeksmethoden waarbij afwijkingen snel geconstateerd kunnen worden.

Dorien uit Heteren
Reverentie Thermografie-Amsterdam
12 juni 2018

Jullie zijn vriendelijk en prettig.
Ik heb dat wel eens anders meegemaakt.
Ook door vrouwen.

Sandra uit Hengelo
Testimonial Thermografie-Amsterdam
11 juni 2018

Wat fijn dat thermografie bestaat.
Pijnloos en preventief.
Ik en mijn borsten worden hier heel blij van.

Anja uit Oegstgeest
Testimonial Thermografie Amsterdam
11 juni 2018

Vind het zeer prettig om door Birgitte het onderzoek te laten doen
voelt vertrouwd en ben altijd weer blij als ik de deur uitga met de mededeling dat alles goed is

Mariette uit Lanaken
Testimonial Thermografie Amsterdam
11 juni 2018

Fijne en ontspannen ontvangst, zeer goed advies; Birgitte neemt de tijd en stelt je op je gemak, ze heeft begrip voor alles.
Ik ben overtuigd van een even goede en zorgvuldige begeleiding in geval van minder goed nieuws.

Karin uit Heerhugowaard
Testimonial Thermografie Amsterdam
11 juni 2018

Wat ik als heel fijn ervaren heb is dat er tijd voor je is, dat je een duidelijke uitleg krijgt van wat je kan verwachten en wat er gaat gebeuren.
Dit op het gebied van wat er op de foto’s te zien (kan) zijn en wat dit in kan houden maar ook welke tijdlijn er is en hoe je de resultaten krijgt.
Heel vrouwvriendelijk en geen enkel moment ongemakkelijk.

Carla uit Almere
Referentie Thermografie-Amsterdam
11 juni 2018

Birgitte is heel duidelijk begaan met haar werk. Ze neemt de tijd en geeft veel informatie en duidelijke toelichting.

Ik kan haar zeker aanraden.

 

Joyce uit Groningen
Testimonial Thermografie-Amsterdam
5 juni 2018

Ik vind het fijn om veranderingen in mijn lichaam bij te houden. Thermografie kan mij dat bieden. Ik hoop op deze manier zorgwekkende veranderingen vroegtijdig te kunnen ontdekken.

Fijn dat er alle tijd wordt genomen en mee gedacht wordt in gezondheidsvragen.

Fenna uit Kloosterburen
Testimonial Thermografie Amsterdam
4 juni 2018

Een extra aanvulling, naast de ziekenhuisbezoeken .
Het geeft me een veilig gevoel dat er met een andere techniek naar mijn borsten en omgeving wordt gekeken. Duidelijke uitleg en altijd snel een antwoord op een mail !

Marian uit Delft
Testimonial Thermografie-Amsterdam
4 juni 2018

Blij dat ik bij jou gekomen ben en je met een originele echte medische camera werkt. Ik had er namelijk veel vragen over nadat ik elders ook geïnformeerd had naar thermografie. Birgitte werkt als enige in Nederland met een speciale camera voor het maken van thermische foto’s van het lichaam. Deze worden uitgelezen met speciale software door zeer ervaren artsen op 1 honderdste graad nauwkeurig waarin elke pixel een meeting is waardoor er geen drift kan ontstaan (beetje ingewikkeld, ik heb het door mijn man nog eens uit laten leggen)

Daarnaast is Birgitte heel kundig nauwkeurig en heeft ze zo veel kennis van het lichaam.

Spijtig om te zien hoe misleidend en concurrerend je collega’s zijn.

Thanks!!!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon