Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 600 beoordelingen
5 Stars
 
491
4 Stars
 
98
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Sylvia uit Amstelveen
Testimonial Thermografie-Amsterdam
23 maart 2018

Een volkomen pijnloze, contactloze methode, die naast de bekende, bestaande methoden mijns inziens een belangrijke om tijdig mogelijke afwijkingen te constateren.

Betty uit Akersloot
testimonial Thermografie Amsterdam
23 maart 2018

Duidelijk uitleg, prettige benadering, veel extra, nuttige informatie over gezond leven en supplementen.

Veronica uit Zoetermeer
Testimonial Thermografie Amsterdam
23 maart 2018

Birgitte is een expert in hormonen, heeft passie voor borstgezondheid en overziet het grote plaatje.
Fijn dat ze ook gelijk mijn Vitamine D heeft geprikt. Wist niet dat dit zo BELANGRIJK was.
Ik zou iedereen adviseren om naar Birgitte te gaan.
TOP locatie!!! Thanks. Alles TOP 🙂

Mieke uit Den Bosch
Testimonial Thermografie Amsterdam
23 maart 2018

Ik vind het een fijn gevoel om op regelmatige basis een thermogram te laten maken. Je kunt al in een vroeg stadium zien of er iets niet helemaal goed gaat in je lichaam en dan de passende actie ondernemen.

Sandra uit Gronsveld
Testimonial Thermografie Amsterdam
23 maart 2018

Voor mij betekent de thermografie een “extra” zekerheid om te checken of de borstkanker niet terug is gekomen, ik vind het fijn dat veranderingen in het borstweefsel al in een vroeg stadium kunnen worden opgemerkt.

Jessica uit Amersfoort
Testimonial Thermografie Amsterdam
21 maart 2018

Mijn bezoek aan Thermografie Amsterdam was in meerdere opzichten verhelderend en bevestigend voor mij. Ik kreeg duidelijke uitleg op mijn vragen en de extra testen die naast de thermografie gedaan kunnen worden bieden een mooi beeld van verdere lichamelijke conditie op een aantal vlakken. Blij mee.
Mijn bezoek aan Thermografie Amsterdam was in meerdere opzichten verhelderend en bevestigend voor mij. Ik kreeg duidelijke uitleg op mijn vragen en de extra testen die naast de thermografie gedaan kunnen worden bieden een mooi beeld van verdere lichamelijke conditie op een aantal vlakken. Blij mee.

Jacqueline uit Huizen
Testimonial Thermografie Amsterdam
21 maart 2018

Het is een gerustellende gedachte dat ik 1x in een jaar een thermografische foto
van mijn borsten kan laten maken, ter controle van eventuele afwijkingen.

Judith uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
20 maart 2018

Vrouw vriendelijke behandeling. Er zijn geen pijnlijke handelingen. Duidelijke weergave.

Marianne uit Driehuis
Testimonial Thermografie Amsterdam
16 maart 2018

Thermografie is pijnloos.

Het leert mij anders te kijken naar mijn lichaam.

Al heel wat jaren een kritische kijk op en steeds minder vertrouwen in onze reguliere medische wetenschap.
Op advies van Birgitte 2 jaar geleden begonnen met voor mij geschikte voedingssupplementen, met als gevolg beter in mijn vel en veel meer rust in mijn hoofd.

Mariska uit Portugal
Testimonial Thermografie Amsterdam
14 maart 2018

Ik kom nu alweer een aantal jaren bij Birgitte voor de jaarlijkse controle. Naast dat ik thermografie een pijnloze aanvullende methode vind op borstonderzoek, ben ik heel tevreden over de zeer persoonlijke benadering van Birgitte. Je kunt met alle vragen op gezondheidsgebied bij haar terecht.

Saskia uit Heemskerk
Testimonial Thermografie Amsterdam
14 maart 2018

Voor mij werkt een mammografie niet, met mijn kleine borsten is het een beproeving die gewoon niet goed voelt, op een dusdanige manier dat ik denk dat het mijn borsten eerder kapot maakt, 3 maanden na een mammo nog naar de huisarts vanwege pijn, dat voelde voor mij verkeerd.
En je wilt ook niet helemaal niets doen, vandaar dat ik na lang zoeken op deze methode kwam, geeft ook geen 100 procent zekerheid, maar dat doet een mammo ook niet, voor mij is een thermografie voldoende voor mijn gemoedsrust en ik zal geen controle missen.

Maud de Jager uit Den Haag
Testimonial Thermografie Amsterdam
14 maart 2018

Allereerst het feit, dat de borsten niet als pannenkoeken plat gedrukt worden, wat een pijnlijke ervaring was.
Het veel prettiger en pijnloze onderzoek bij de thermografie, de metingen die er aanvullend plaats kunnen vinden.
De zorgvuldige toelichting, uitleg en informatie, supplementen en voeding.
De makkelijke bereikbaarheid en de parkeerruimte voor de deur.
En bovenal de zakelijke, deskundige maar zeer invoelende & vriendelijke persoon die Birgitte zelf is.

Joke uit Leidschendam
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Margreet uit Veenendaal
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Duidelijke uitleg.
Veel verstand van zaken.
Prettige gesprekken er wordt alle tijd genomen.

Marian uit Almere
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Ik ben erg enthousiast over het preventief kunnen waarnemen van de processen in je borsten, zodat je een kans hebt de ziektes/kanker aan de borsten voor kunt zijn.

Nike uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Thermografie zie ik als een goede check-up voor gezondheid van de borst en informatie over de gezondheid van de mond (Parodontitis screening).

Ina uit het Gooi
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Thermografie een prettige, vrouwvriendelijke manier om je borsten en veranderingen in je borsten te laten checken.

Annoniem
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 maart 2018

Veel vrouwen willen ondanks dat ze gezond zijn toch een mammografie, omdat ze hiervoor verzekerd zijn denk ik

Brigitte uit LISSE
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 maart 2018

Chantal
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 maart 2018

Hier wordt in alle rust de tijd voor u genomen

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]