Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 625 beoordelingen
5 Stars
 
513
4 Stars
 
101
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Renske uit Drachten
Testimonial Thermografie-Amsterdam
10 mei 2018

Jellie uit Katlijk
Reverentie Thermografie Amsterdam
10 mei 2018

Dit is een prettige manier van borst onderzoek. Duidelijke uitleg.

Paulien uit Vleuten
Reverentie
10 mei 2018

Reverenties Thermografie- Amsterdam:

Niet alleen de thermografie maar ook het delen van haar kennis met betrekking tot de andere testen.
Al babbelend maakt Birgitte het tot een fijn moment waar ik weer veel wijzer vandaan gekomen ben.

 

Teun uit Weesp
Reverentie Thermografie Amsterdam
9 mei 2018

Blij met je 🙂 Ik ga mijn dochters van 25 en 27 naar je toesturen!!

Rina vd Meulen uit Ureterp
Reverentie Thermografie Amsterdam
9 mei 2018

Hele fijne ervaring!
Er wordt super goed naar je geluisterd en meegedacht.
Blij dat ik het gedaan heb en blijf dit zeker ieder jaar herhalen!

Annie uit Vledder
Reverentie Thermografie-Amsterdam
9 mei 2018

Pijnloze screening met eerbied voor je lichaam en eerlijke voorlichting. Je bent geen nummer maar een persoon; een goed gesprek van vrouw tot vrouw en een deskundig rapport na de screening.

Dineke uit Hoogeveen
Reverentie Thermografie-Amsterdam
9 mei 2018

Ik zou het iedereen aanraden, het is een pijnloze behandeling de borsten worden niet plat gedrukt!
Goed advies, Birgitte is heel vriendelijk, en snel uitslag met foto en uitleg. Helaas in het Engels maar Birgitte wil altijd telefonisch uitleg geven!
Je kunt ook verschillende testen laten doen, gewoon prettig om dingen even te laten checken!
Ik ben een tevreden klant!

José uit ‘s-Hertogenbosch
Reverentie Thermografie-Amsterdam
9 mei 2018

Mijn ervaring met borst thermografie is zeer positief, het gaat niet alleen over de gezondheid van mijn borsten maar over mijn gezondheid als geheel.  Krijg feedback op vragen die voor mij van belang zijn, Birgitte geeft duidelijke uitleg en adviezen over o.a. leefstijl en het gebruik van supplementen.

Jeannette
Oostvoorne
23 april 2018

Na een zeer vervelende ervaring met een mammografie te hebben gehad, heb ik besloten thermografie uit te laten voeren. Wat een verademing! Goede uitleg van Birgitte, goede nazorg!
Na een zeer vervelende ervaring met een mammografie te hebben gehad, heb ik besloten thermografie uit te laten voeren. Wat een verademing! Goede uitleg van Birgitte, goede nazorg!

Ans
Leeuwarden
20 april 2018

Ik ervaar het heel positief!
Dit is denk de eerste stap om je veilig te voelen je krijgt zelf alles te zien en er is een goede uitleg bij!
Dit was mijn 2 de keer en mijn borsten zagen er beter uit dan de eerste keer!
Ik heb zelf mijn suiker uit mijn eten gegooid en voel me daardoor lichamelijk een stuk beter en extra magnesium citraat genomen.
Mijn borsten waren aanzienlijk verbeterd bij 3 maanden geleden.
Ik ben heel blij Thanks

Annette
AMSTERERDAM
20 april 2018

Wat ben ik blij 🙂 met de behaalde resultaten.

Heb totaal geen klachten meer.

Tot volgend jaar!

THANKS.

20 april 2018

Dank!!!!
Wat heb ik lang gezocht naar iemand zoals jij Birgitte.
Ik heb meer en duidelijke gekregen dan in jaren bij mijn orthomoleculair arts. Vooral over de interacties.
Ik weet nu wat ik kan doen.
Geen nonsens geen zweverigheid.
Duidelijke taal.

Corrie
Weesp
18 april 2018

Prettig informatief gesprek vooraf.

Marja
Appingedam
16 april 2018

Bij mij is een mammografie erg pijnlijk en ik vind het erg vrouwonvriendelijk.

Dan is thermografie een goed alternatief om toch onder controle te blijven.
Ik weet dat het geen vervanging is.

Corrie Wouters uit Uithoorn
testimonial Thermografie Amsterdam
13 april 2018

Ik vind dit een fijne methode van borst onder zoek.
En er word goed naar je geluisterd.
En veel uitgelegd.

Mandy uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 april 2018

Ik heb om persoonlijke redenen gekozen voor borstonderzoek via deze methode.

Birgitte legt alles heel duidelijk uit en voor vragen neemt zij alle tijd.
Ik ben dan ook zeer blij dat deze methode bestaat en vooral op de manier hoe Birgitte er mee omgaat!

Jeltje Leeuwrik uit Wognum
testimonial Thermografie Amsterdam
12 april 2018

Nelly
Noordwijk
12 april 2018

Om persoonlijke redenen heb ik gekozen voor preventief thermografisch borstonderzoek.
Ik heb ervoor gekozen om middels deze methode mij borsten jaarlijks preventief te laten checken.
Birgitte geeft een ontzettend goede uitleg als je voor de eerste keer komt en ook bij de vervolgafspraken krijg je een heel goede uitleg over het rapport en de foto’s.
Je krijgt antwoord op al je vragen en je krijgt van Birgitte ook nog veel tips die betrekking hebben op je borsten of op je gezondheid in het algemeen.
Ze neemt alle tijd voor je; en dat voelt goed.

Sonja Verberne
Abbekerk
12 april 2018


Bij thermografie Amsterdam voel ik me echt in goede handen.
Aanvullende informatie die gegeven wordt door Birgitte maakt dat ik ook procesmatig inzicht heb.
Plus dat een regelmatige check up maakt dat de angst voor borstkanker verdwijnt en dat ik gericht mijn gezondheid kan ondersteunen.
Ik vind het een aanrader voor elke vrouw.

 

Cathy
Hoorn
9 april 2018

Goed idee voor borstcontrole. Wel duur.
Goed idee voor borstcontrole. Wel duur.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon