Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 711 beoordelingen
5 Stars
 
581
4 Stars
 
119
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Rahel uit Eindhoven
Testimonial Thermografie -Amsterdam
21 september 2018

Vriendelijk, betrokken, enorm informatief, persoonlijk, geëngageerd, vanuit holistische kijk, kortom: uitstekend!

Bedankt, Birgitte!

Eva uit Leiden
Testimonial Thermografie-Amsterdam
15 september 2018

Een goede manier om de vinger aan de pols te houden m.b.t. eventuele problemen aan de borsten, zonder de agressieve mammografie.

Daarnaast wordt er meegedacht over gezondheidsvraagstukken in zijn algemeenheid.

Met name over voedingssupplementen, zonder dat dit wordt opgedrongen.

Prettig!

Nelleke Opdam uit Doorn
Testimonial Thermografie-Amsterdam
12 september 2018

Thermografie biedt mij duidelijkheid over de kwaliteit van mijn borsten.
Dat gevoel heb ik helaas niet als ze platgedrukt zijn bij een mammografie.

Winny uit Beverwijk
Testimonial Thermografie-Amsterdam
12 september 2018

In tegenstelling tot de mammografie is de behandeling pijnloos en 100% veilig.
Het is zeker geen vervanging van de mammografie.

Er worden temperatuurmetingen van de huid gedaan.

Gonne Klein uit Rolde
Testimonial Thermografie -Amsterdam
8 september 2018

Hoop op eerder tegenkomen van veranderingen en niet aan röntgenstralen blootgesteld hoeven worden…
« Benadering van Birgitte is persoonlijk en vriendelijk.

Ze neemt de tijd voor je en heeft een brede kennis van verder gezondheidszaken »

Melinda van Rossen – Boost your Health uit Barendrecht
Testimonial Thermografie -Amsterdam
7 september 2018

Mijn eerste ervaring met een thermografie was heel erg fijn.

Alles werd goed uitgelegd en ook kreeg ik handige tips om mijn gezondheid nog meer te verbeteren.

Ook tijdens de thermografie was Birgitte heel duidelijk en vriendelijk, waardoor ik meer tot rust kwam en ik niet meer zo zenuwachtig was.

Een aanrader voor iedere vrouw die haar gezondheid wilt optimaliseren.

Janet uit Hoogezand
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 september 2018

Ik kom inmiddels al een paar jaar voor controle in Gorredijk.

Ze nemen daar echt de tijd voor je.

Ik ben er heel tevreden over.

Hermien uit Espel
Testimonial Thermografie -Amsterdam
5 september 2018

Thermografie vind ik een mooie niet belastende methode om je borsten goed in de gaten te houden.

Sylvia uit DRACHTEN
Testimonials Thermografie Amsterdam
4 september 2018

Het is jammer dat deze manier van borstonderzoek niet wordt vergoed door het ziekenfonds.
Er zijn meer vrouwen zoals ik die in het verleden bij het bevolkingsonderzoek in de borst bus zijn geweest en daar een zeer pijnlijke ervaring hebben gehad.
Vreemd dat er na al die jaren geen vergoede vrouwvriendelijke onderzoek is.

Philomène uit Landgraaf
Testimonials Thermografie Amsterdam
27 augustus 2018

Vriendelijke ontvangst, geen wachttijden, er wordt ook voldoende tijd genomen voor een duidelijke uitleg.

De bevindingen worden zeer snel doorgestuurd.

Anne-May Kloos uit Krimpen aan den IJssel
Testimonial Thermografie Amsterdam
26 augustus 2018

Blijft voor mij een verademing om op deze manier eventuele veranderingen te controleren en binnen enkele dagen de uitslag van de thermografie, bedankt voor je uitleg over mijn vragen mbt lymfeklieren.

Ga zo door Birgitte en tot volgend jaar.

Anoniem uit Alkmaar
Testimonial Thermografie-Amsterdam
26 augustus 2018

Ik ben enorm blij dat ik Thermografie ben gaan doen en vind Birgitte heel kundig en in verbinding met mijn vragen.
Ze heeft veel kennis over het hele metabolisme en kan goed uitleggen waar mijn disbalans is en wat ik er aan kan doen om met beter te voelen.

Ria uit IJsselstein
Testimonial Thermografie Amsterdam
26 augustus 2018

,
Ik ben uiterst tevreden, over de behandeling.
De uitleg en resultaat, naast de controle van het landelijk borstonderzoek.

Ik heb zeer gevoelige borsten, dus ik doe met het landelijk onderzoek niet mee.

Bij een andere uitslag met een verdenking van onregelmatigheid, ben ik voornemens om n echo van de borst(en)
te laten maken.

Irene
Testimonial Thermografie Amsterdam
24 augustus 2018

GEWELDIG!! Ik had de volgende dag al de uitslag binnen!

Was helemaal verbaast. Moest hier bij je collega 2 weken op wachten.

Helemaal blij, je bent een fijn mens.

Ik kan iedereen Thermografie Amsterdam aanbevelen.

Dank!

Tamara uit Schagen
Testimonials Thermografie-Amsterdam
24 augustus 2018

Zo blij verrast het rapport de volgende dag al te ontvangen!!!

Heel aangenaam.

Dank.

Joyce Visser Uit Bergen
Testimonials Thermografie-Amsterdam
24 augustus 2018

Goede uitleg voor je vragen over vitamines en de foto’s.

Goed bereikbaar
Ben zeer tevreden

Annemarie uit Woerden
Testimonials Thermografie-Amsterdam
24 augustus 2018

Fijn dat deze aanvullende manier van controle bestaat.
Professioneel en vriendelijk zijn kernwoorden die bij Thermografie Amsterdam passen.

Petra
Testimonial Thermografie-Amsterdam
24 augustus 2018

Ik vind het een enorm mooie methode om samen met deskundigen de gezondheid van de borsten te monitoren.

Wat normaal verborgen is, wordt nu zichtbaar door temperatuurverschillen.

Ik krijg hierdoor een betere connectie met de gezondheid van mijn borsten en mijn gezondheid in het algemeen.

Lilian Hettinga-de Laat uit Breda
Testimonial Thermografie-Amsterdam
17 augustus 2018

Birgitte is een vakvrouw!

Ze weet waar ze het over heeft en dan heb ik het niet alleen over de thermografie.
Daarnaast is ze heel vriendelijk, rustig en zeer empatisch!
Ondanks dat er collega’s in de buurt wonen, is het mij de afstand rijden meer dan waard!!
Ik kan haar van harte aanbevelen!

Sylvia uit Haarlem
Testimonial Thermografie Amsterdam
10 augustus 2018

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon