Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 804 beoordelingen
5 Stars
 
659
4 Stars
 
134
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Astrid uit Holten
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 februari 2019

De thermografie is een prachtig, niet pijnlijk onderzoek, die na een aantal keren een goed beeld geeft van de stofwisseling van de eigen borsten en deskundig wordt begeleid door Birgitte!

Lizzie
Testimonials Thermografie Amsterdam
14 februari 2019

Birgitte is/heeft een rustige, prettige persoonlijkheid.

Je voelt je bij haar op je gemak.

Krijgt ook goede uitleg.

Fijn dat ze op orthomoleculaire basis werkt.

Danielle uit Wormer
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Annemiek uit Barsingerhorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Inge uit Zandvoort
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Ik vind niet alleen de thermografie belangrijk maar ook de voedingsadviezen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van magnesium, zeer waardevol.

JvdV
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Ik kom nu een paar jaar met volle tevredenheid om thermische foto’s te laten maken.

Een prettige sfeer.

Vol respect voor de je.

Duidelijke uitleg en tips.

Tessa uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Birgitte is een erg prettig persoon met veel kennis.

Stelt je op je gemak en legt goed uit.

Ik vond deze afspraken veel onrust bij mij wegnemen en een goede reminder voor mijn eigen levensstijl en gewoonten om gezond te blijven.

Miriam uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Birgitte is rustig en professioneel, de ruimte is prima, er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoe dat werkt en dat thermografie uitsluitend gezien moet worden als aanvulling op de mammografie.

Ilona uit Hazerswoude
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Birgitte is belangstellend en gedreven.
Thermografie is een makkelijke en vooral pijnloze methode.
Ik vind het fijn om jaarlijks mijn borsten op deze manier te controleren.
Ook de extra controles (vit D, Ages, vit K2) zijn fijn om gelijk mee te nemen.
Dit past helemaal in deze tijd van preventie en zelf verantwoording nemen.

Elizabeth vd Meulen uit Zevenaar
Testimonials Thermografie Amsterdam
13 februari 2019

Uit de thermografie bleek duidelijk dat ik als de sodemieter naar de mammapoli moest.

De diagnose van de artsen was er binnen 2 dagen.

Geweldige vrouwvriendelijke methode.

Ilona uit Uithoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 februari 2019

Wat een prettige praktijk!!!

Alles TOP

Tania uit Egmond
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 februari 2019

In de verwarrende wereld van borst onderzoeken is het heel fijn om ook een thermografie te kunnen doen en daarbij op een holistische manier naar de situatie te kijken.
Het is fijn om het van meerdere kanten te bekijken.

Judith uit Zuid Scharwoude
Testimonials Thermografie Joure
12 februari 2019

De borstcontrole is pijnloos en redelijk snel.

Het is fijn dat er ook de mogelijkheid is om extra testen te laten uitvoeren op het gebied van vitaminen en mineralen.

Sandy uit Yerseke
Testimonials Thermografie Joure
12 februari 2019

Thermografie is voor mij een geruststellende aanvullend onderzoek.

Hele prettige sfeer, er wordt tijd voor je genomen en er altijd ruimte om zelf vragen te stellen.
Ik laat al jaren thermografische foto’s maken en kan iedereen het aanraden.

Anita uit Alkmaar
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 februari 2019

Ik ga al een aantal jaren naar Brigitte voor een thermoscan.
Ze heeft alle tijd voor je en geeft ook waardevolle adviezen op gebied van voeding en leefstijl.

Inge uit Beverwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 februari 2019

Thermografie Amsterdam is voor mij een goede methode om te monitoren wat er zich afspeelt in mijn lichaam en mijn borstweefsel en daarop actie te kunnen ondernemen met bv voeding en/of supplementen

Ellen Uelsen Duitsland
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 februari 2019

Ik vind het zelf erg prettig dat er een lichaamsvriendelijke methode is om veranderingen in je lichaam te kunnen waarnemen.

Mariska uit Bergen (NH)
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 februari 2019

Duidelijk, veilig, overzichtelijk en blij dat ik dit regelmatig kan doen.

Janny uit Beverwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
11 februari 2019

Thermografie is een vrouwvriendelijke manier om “iets” in een zeer vroeg stadium op te sporen voordat het probleem er is!

Joke uit Delft
Testimonials Thermografie Amsterdam
8 februari 2019

Ik ben tevreden over de uitleg en de controle die de praktijk mij bied.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon