Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 739 beoordelingen
5 Stars
 
606
4 Stars
 
122
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Jessica Young Utrecht
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 oktober 2018

Elk jaar ga ik voor (preventief) borstonderzoek naar Birgitte in Amsterdam.
Ik kan het echt iedereen aanraden.
Het is een vrouwvriendelijk onderzoek waar ik mij volledig op mijn gemak voel.
Weet dat het niet schadelijk is én waar de tijd genomen wordt om te luisteren en mogelijkheid is om vragen te stellen.

Nadien uit Amsterdam
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 oktober 2018

Zo veel respect voor je hoe je thermografie naar Nederland hebt gebrachte en je staande houdt.

Evelien uit Castricum
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 oktober 2018

Zo fijn dat deze methode er is. Birgitte legt alles heel goed uit en ze is heel professioneel. Zowel bij de thermografie als de adviezen die ze geeft op orthomoleculair gebied

Lisette uit Den Haag
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 oktober 2018

Voor mij is thermografie een pijnloze manier om de ontwikkelingen in het gebied in en rond mijn borsten in kaart te brengen. Ik geloof heel erg in deze methode en Birgitte heeft veel kennis van zaken. Zij benadert de mens als geheel en niet als een medische casus en dat vind ik erg belangrijk.

Lenie uit Velp
Testimonial Thermografie Amsterdam
23 oktober 2018

Birgitte heeft kennis van zaken, stelt je op je gemak en geeft veel extra info tijdens de afspraak.

Fia uit Putten
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 oktober 2018

Het was fijn om uitgelegd te krijgen waar thermografie voor staat.
Dat het een preventie onderzoek is, heel natuurlijk en logisch uitgelegd.
De aanvullende tips en adviezen waren zeker welkom en nuttig.

Zeker een aanrader voor vrouwen die hun gezondheid serieus nemen.

Ellen uit Hoofddorp
Testimonials Thermografie Amsterdam
20 oktober 2018

Birgitte is vakkundig en dat merk je meteen.
De thermografie is ongevaarlijk en is preventief.

Ik zou het iedereen aanraden.

Esther Hesselink uit Apeldoorn
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 oktober 2018

De screening vindt plaats op een rustige plek, waar  Birgitte alle tijd voor je heeft.
Deskundig advies wat betreft voeding en supplementen.
Waardevol!

Jacquelien uit Enschede
Testimonials Thermografie Amsterdam
16 oktober 2018

Na een mammografie naar aanleiding van erg pijnlijke Borsten heb ik besloten om mijn Borsten niet meer te laten “pletten”.
Als alternatief heb ik de Thermografie gevonden waar ik jaarlijks een controlefoto laat maken.
Ik ben me wel bewust dat als er veranderingen te zien zijn ik alsnog een mammografie moet laten maken maar zolang er geen bijzonderheden of veranderingen te zien zijn vertrouw ik op de bevindingen van de Thermografie en het onderzoek van de arts die foto’s beoordeeld.

Lisette uit Lochem
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 oktober 2018

Thermografie is een bijzondere fijne manier om te checken of je borsten gezond zijn.
Je lichaam geeft je een signaal waar eventuele knelpunten zitten.
Daar kun je dan wat aan doen.
Heel fijn om dit voor jezelf te doen.

Manda uit IJsselmuiden
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 oktober 2018

Ik ben heel fijn en professioneel geholpen.
Ik heb veel informatie gekregen over bepaalde zaken wat betreft mijn lichaam en de uitslag van de thermografie.
Mij heeft het gerust gesteld, omdat alles er goed uit zag.
Ook vind ik het een heel fijn idee dat dit geen schade kan aanrichten.

Marleen uit Sint Oedenrode
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 oktober 2018

Het geeft me echt zoveel meer rust door me elk jaar te laten checken!!

Marianne uit Breda
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 oktober 2018

Het is verstandig om naast de mammografie een thermografisch onderzoek te laten verrichten. Een soort van dubbel check.

Leonie
Testimonials Thermografie Amsterdam
12 oktober 2018

Nu ruim 1,5 jaar in Amsterdam en ik vind het een zeer prettig onderzoek.
Ik val nog niet in de leeftijd groep voor mammografie maar ik vind het toch fijn mijn borsten al regelmatig te laten onderzoeken.
Ook fijn vind ik dat er gekeken wordt naar het gebruik van vitamine en mineralen.

Kortom top adres waar iedere vrouw naar toe zou moeten gaan!

Heidi uit Weteringbrug
Testimonials Thermografie Amsterdam
6 oktober 2018

Ik vind het gewoon prettig om 1x per jaar deze controle puur voor mezelf te laten uitvoeren.

Susanne uit Krommenie
Testimonials Thermografie Amsterdam
2 oktober 2018

Het is altijd belangrijk om je gezondheid te checken, zo vroeg mogelijk in te kunnen spelen op veranderingen. Je hebt maar één lijf en daar moet je het mee doen.

Fokje Adema uit Garyp
Testimonials Thermografie Amsterdam
2 oktober 2018

Ik ben zeer tevreden over de thermografie, geen pijnlijk onderzoek, de uitslag op de mail zodat je ook zelf kunt zien of er verschillen zijn met de vorige foto’s. Goede uitleg wat er gedaan wordt en hoe het beoordeeld wordt.

Emmy uit Steenwijk
Testimonials Thermografie Amsterdam
23 september 2018

Prima persoonlijk contact en borstvriendelijk!

Claudine uit Purmerend
Testimonial Thermografie Amsterdam
22 september 2018

Thermografie is een mooie aanvulling voor preventief borstonderzoek. Het is vrouwvriendelijk .
Ik raadt het iedereen aan.

Nicole uit Gouda
Testimonial Thermografie Amsterdam
22 september 2018

Voor mij is thermografie een fijne manier om mijn (borst) gezondheid te monitoren en goed voor mezelf te zorgen.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon