Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 661 beoordelingen
5 Stars
 
543
4 Stars
 
107
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Anomiem
Referentie Thermografie-Amsterdam
1 juni 2018

Cisca uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Voor mij belangrijk dat thermografie niet schadelijk is, en daarbij geheel pijnloos.

Natalja van Weerlee uit Niebert
Testimonial Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Ik heb goede ervaring met deze afspraken, het verloopt heel plezierig en je krijgt altijd goede tips en antwoorden op je vragen.

Eliza uit Purmerend
Testimonial Thermografie-Amsterdam
25 mei 2018

Thermografie is voor mij preferente zorg. Liever voorkomen dan genezen is dan ook mijn motto. Bij thermografie Amsterdam krijg je naast alle informatie over de thermografie zelf ook aanvullende informatie over gezondheid en welzijn. Daarnaast bevalt mij de persoonlijke aandacht en tijd die er in gestoken wordt en in de haastige tijd waar we nu in leven is dat een zeer fijne bijkomstigheid.
Thermografie is voor mij preferente zorg. Liever voorkomen dan genezen is dan ook mijn motto.
Bij thermografie Amsterdam krijg je naast alle informatie over de thermografie zelf ook aanvullende informatie over gezondheid en welzijn.
Daarnaast bevalt mij de persoonlijke aandacht en tijd die er in gestoken wordt en in de haastige tijd waar we nu in leven is dat een zeer fijne bijkomstigheid.

Nelly van Tongeren uit Heerlen
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Alles SUPER.

Karlie uit Apeldoorn
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Bij met het onderzoek bij je. Blij met de warme en persoonlijke benadering.
Wat heb ik veel van je geleerd.  Je kennis is echt UNIEK 🙂
Dit zou iedere vrouw moeten doen lang voor hun 50ste.

Thanks!

Marion uit Apeldoorn
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Ik ben blij met deze methode omdat het op een vrouwvriendelijke manier een beeld geeft van signalen die het lichaam geeft als er een disbalans ontstaat.
Dat dit in een vroeg stadium opgemerkt kan worden. En indien nodig verder onderzocht kan worden.
Ook is het fijn dat er een persoonlijk beeld wordt waargenomen.
Geen mens is immers hetzelfde.

BM uit Laren
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Ik ervaar de thermografie als zeer prettig.
Ik kom jaarlijks.
Er is genoeg ruimte om vragen te stellen ook na ontvangst van het rapport.
Gisteren werd zichtbaar hoe mijn lijf was opgeknapt na een stressvolle periode.
Bijzonder om te zien!

Marja uit Zevenhoven
Referentie Thermografie- Amsterdam
25 mei 2018

Als extra borst controle naast de controle in de bus of Z-H is dit een heel fijne en veilige controle.
Geen pijn en geplet van de borsten maar met respect werd ik behandeld.
Ik ben op een heel prettige manier geholpen.

Roos uit Lekkerkerk
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Heel vriendelijk en er wordt alle tijd genomen voor het maken van de foto’s. Van te voren een leuk gesprek en daarna ook.

Brigitte uit Heemskerk
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Fijn om weer even een controlemoment te hebben.

Tips te krijgen en de uitgebreide keuzes in testen zijn een waardevolle aanvulling.

Philomene uit Landgraaf
Testimonial Thermografie-Amsterdam
25 mei 2018

Een pijnloze scan. In een betrouwbare omgeving. Er wordt voldoende ruimte gegeven om eventuele vragen te stellen.

Fleur uit Amsterdam
testimonial Thermografie-Amsterdam
24 mei 2018

lydia uit Weesp
Testimonial Thermografie Amsterdam
18 mei 2018

Zo blij dat ik bij je ben geweest Birgitte. Wat een kennis heb jij! Er is mij zo veel duidelijk geworden.
Had alleen foto’s verwacht maar jij geeft zo veel meer.

Ik ben je heel dankbaar.

Luciana uit Amsterdam
Reverentie Thermografie-Amsterdam
18 mei 2018

I really like to get checked every year, this give me some peace on mind on the health of my breast as well as my general health!
Brigitte is extremely nice and she didn’t mind when I asked her if we could speak English (because I feel unsure of my Dutch and this time I really need to understand).
She is very professional and accurate during the pictures, I would reccommend this exam to everyone.

Alexandra uit Amsterdam
testimonial Thermografie-Amsterdam
10 mei 2018

Is het goed als ik het rapport afwacht? Dan kan ik nog meer inhoudelijk commentaar leveren.

Renske uit Drachten
Testimonial Thermografie-Amsterdam
10 mei 2018

Jellie uit Katlijk
Reverentie Thermografie Amsterdam
10 mei 2018

Dit is een prettige manier van borst onderzoek. Duidelijke uitleg.

Paulien uit Vleuten
Reverentie
10 mei 2018

Reverenties Thermografie- Amsterdam:

Niet alleen de thermografie maar ook het delen van haar kennis met betrekking tot de andere testen.
Al babbelend maakt Birgitte het tot een fijn moment waar ik weer veel wijzer vandaan gekomen ben.

 

Teun uit Weesp
Reverentie Thermografie Amsterdam
9 mei 2018

Blij met je 🙂 Ik ga mijn dochters van 25 en 27 naar je toesturen!!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon