Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 611 beoordelingen
5 Stars
 
501
4 Stars
 
99
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Mariska uit Portugal
Testimonial Thermografie Amsterdam
14 maart 2018

Ik kom nu alweer een aantal jaren bij Birgitte voor de jaarlijkse controle. Naast dat ik thermografie een pijnloze aanvullende methode vind op borstonderzoek, ben ik heel tevreden over de zeer persoonlijke benadering van Birgitte. Je kunt met alle vragen op gezondheidsgebied bij haar terecht.

Saskia uit Heemskerk
Testimonial Thermografie Amsterdam
14 maart 2018

Voor mij werkt een mammografie niet, met mijn kleine borsten is het een beproeving die gewoon niet goed voelt, op een dusdanige manier dat ik denk dat het mijn borsten eerder kapot maakt, 3 maanden na een mammo nog naar de huisarts vanwege pijn, dat voelde voor mij verkeerd.
En je wilt ook niet helemaal niets doen, vandaar dat ik na lang zoeken op deze methode kwam, geeft ook geen 100 procent zekerheid, maar dat doet een mammo ook niet, voor mij is een thermografie voldoende voor mijn gemoedsrust en ik zal geen controle missen.

Maud de Jager uit Den Haag
Testimonial Thermografie Amsterdam
14 maart 2018

Allereerst het feit, dat de borsten niet als pannenkoeken plat gedrukt worden, wat een pijnlijke ervaring was.
Het veel prettiger en pijnloze onderzoek bij de thermografie, de metingen die er aanvullend plaats kunnen vinden.
De zorgvuldige toelichting, uitleg en informatie, supplementen en voeding.
De makkelijke bereikbaarheid en de parkeerruimte voor de deur.
En bovenal de zakelijke, deskundige maar zeer invoelende & vriendelijke persoon die Birgitte zelf is.

Joke uit Leidschendam
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Margreet uit Veenendaal
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Duidelijke uitleg.
Veel verstand van zaken.
Prettige gesprekken er wordt alle tijd genomen.

Marian uit Almere
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Ik ben erg enthousiast over het preventief kunnen waarnemen van de processen in je borsten, zodat je een kans hebt de ziektes/kanker aan de borsten voor kunt zijn.

Nike uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Thermografie zie ik als een goede check-up voor gezondheid van de borst en informatie over de gezondheid van de mond (Parodontitis screening).

Ina uit het Gooi
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Thermografie een prettige, vrouwvriendelijke manier om je borsten en veranderingen in je borsten te laten checken.

Annoniem
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 maart 2018

Veel vrouwen willen ondanks dat ze gezond zijn toch een mammografie, omdat ze hiervoor verzekerd zijn denk ik

Brigitte uit LISSE
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 maart 2018

Chantal
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 maart 2018

Hier wordt in alle rust de tijd voor u genomen

Marjan uit Zaandam
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 maart 2018

Thermografie zou ik elke vrouw aanraden.
Je hoort snel het resultaat van de foto’s. Het is pijnloos en je krijgt heel

veel goede adviezen

Ik ga met een

tevreden gevoel

naar huis.

Naomi uit Zaandam
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 maart 2018

Alexandra uit Bergen
Testimonial Thermografie Amsterdam
8 maart 2018

Het is als een warm bad. alles wordt secuur en goed uitgelegd. Je kunt overigens altijd met vragen komen over supplementen of voeding- en leefstijladvies.

Nel uit Naaldwijk
Testimonial Thermografie Amsterdam
8 maart 2018

Ik zou het aanraden om dit als aanvullend onderzoek te laten uitvoeren, is niet pijnlijk en

je wordt op een prettige manier benaderd en met goede uitleg erover.

Anoniem
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 maart 2018

Vrouwvriendelijke pre-screening; ideaal voor als je nog geen 50 bent.

Gea uit Meppel
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 maart 2018

Prettig onderzoek met duidelijke uitleg. Zeer klantvriendelijk en de adviezen zijn geheel verblijvend.

Anne Marie uit Tuk
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 maart 2018

Met een moeder die voor haar 50ste kanker kreeg, en daarmee het advies om mijzelf regelmatig te controleren, voel ik mij veiliger door de thermografie.
Vooral de uitgebreide kennis van Birgitte is zeer prettig.
Zo heeft zij veel goede info over evt klachten (die overigens niet zozeer gerelateerd zijn aan de borsten) en tips om aan de algehele gezondheid te werken, wat uiteindelijk de borstgezondheid ook ten goede komt.

Gerda
Leeuwarden
5 maart 2018

Ben drie keer voor thermografie in Gorredijk geweest. Alle keren ben ik op een zeer prettige en persoonlijke manier benaderd, met ruim voldoende aandacht en uitleg. Daarbij is ook de nodige informatie per mail zeer duidelijke en uitgebreid.
Heb alweer een afspraak staan voor volgend jaar.

Johanna
Barsingerhorn
4 maart 2018

Voor mij is thermografie een manier om op een andere manier naar mijn borsten te kijken.
Of er veranderingen zijn te zien in weefsel,klieren warmte enz. Voor mij geeft dit een goed gevoel.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon