Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 530 beoordelingen
5 Stars
 
430
4 Stars
 
90
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Norma
Hilversum
6 november 2017

Ik raad alle vrouwen aan om te over wegen deze methode voor borst controle te ondergaan. Het is meer een gevoel van algemeen zorg specifiek gericht op de vrouw. Het is zeer comfortabel. Absoluut geen pijn, geen beschadiging van weefsel. Ik vind ‘t heel leerzaam en krijg het gevoel dat ik meer controle over mij lichaam heb. Brigitte is zeer zorgvuldig en bekwam.

Ria van den Brink
Amsterdam
5 november 2017

Als aanvulling op mammografie heel fijn, niet belastend voor het borstweefsel!
Preventief geruststellend onderzoek en advies mbt leefstijl en voeding.

Marianne
Winterswijk
3 november 2017

Deze manier van onderzoek is prettig. Ook de voorlichting is goed. Vooral de tips over voedingssupplementen. Ze hebben veel tijd voor je.

T
Apeldoorn
3 november 2017

Afspraak verliep op prettige wijze. Ik voelde me erg op mijn gemak. Daarnaast ook veel advies over voeding, supplementen etc. Zeer tevreden!

Morena
Amstelveen
3 november 2017

Fijn dat er naast de traditionele methodes ook een pijnloze thermo foto gemaakt kan worden ter controle van mijn borsten. Een goed gevoel dat ik dit zelf kan inplannen.

Monique
Kaag en Braasem
2 november 2017

Warm persoonlijk ontvangst al bij de voordeur.
Prettige sfeer in de praktijkruimte.
Hierdoor voel je je snel op je gemak.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor het onderzoek ook om alle vragen te beantwoorden.

Astrid
Rijssen
2 november 2017

Een weinig belastend onderzoek, dat een goed beeld geeft van de doorbloeding van de borst en je op het spoor kan zetten van afwijkingen

Jolanda
Kamperland
2 november 2017

Drie jaar geleden ben ik via de Energieke Vrouwenacademie van Marjolein Dubbers bij Birgitte terechtgekomen. Thermografie is voor mij een fijne manier om jaarlijks te controleren of er iets in mijn borsten verandert. Het mag dan wellicht niet worden gezien als vervanging van mammografie, maar voor mij voelt het als een gezondere en fijnere manier van controle. Birgitte neemt de tijd voor je, ze luistert en ze weet veel over een gezonde leefwijze.

Ankie
Ten Boer
3 oktober 2017

Mijn ervaringen bij Thermografie Amsterdam zijn er prettig. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en gelijk op je gemak gesteld. Het onderzoek zelf is heel ontspannen, je merkt er gewoon niets van. Op afstand worden de foto’s gemaakt. Natuurlijk kan niet alles met de thermografie worden ontdekt, maar datzelfde geldt voor de mammografie. Van belang blijft gewoon alert te zijn op wijzigingen zodat je gelijk aan de bel kunt trekken. Ik kan iedereen de thermografie aanbevelen.

Anke
Noordwolde
3 oktober 2017

Ik zou anderen Thermografie-Amsterdam aanraden

Veronica
Mantgum
3 oktober 2017

Aanrader!

Anke
Noordwolde
3 oktober 2017

Ria. K
Enschede
2 oktober 2017

Aanrader!

Conny
Schelluinen
29 september 2017

Biljana
Leiden
29 september 2017

Maloush
Amsterdam
28 september 2017

Birgitte heeft heel veel kennis van natuurgeneeswijzen en geeft naast de thermografie zelf veel adviezen.

Mirella. B
Amsterdam
28 september 2017

TOP:
– De tijd die er genomen wordt voor iemand.
– Ik was deze keer te verhit. Mocht een half uurtje wachten en daarna werden de foto’s opnieuw gemaakt.
– De uitgebreide bibliotheek in de wachtruimte
Nog nadrukkelijker het belang van rustig en koel binnenkomen.

Sandra
Hoogvliet
28 september 2017

Ik voel me altijd super opgelucht dat ik daar mag komen.

Nicole
Gouda
28 september 2017

Advies en begeleiding in een rustige sfeer op een prettige plek.

Ina
Zandvoort
28 september 2017

Aanbeveling!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]