Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 625 beoordelingen
5 Stars
 
513
4 Stars
 
101
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Nike uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Thermografie zie ik als een goede check-up voor gezondheid van de borst en informatie over de gezondheid van de mond (Parodontitis screening).

Ina uit het Gooi
Testimonial Thermografie Amsterdam
13 maart 2018

Thermografie een prettige, vrouwvriendelijke manier om je borsten en veranderingen in je borsten te laten checken.

Annoniem
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 maart 2018

Veel vrouwen willen ondanks dat ze gezond zijn toch een mammografie, omdat ze hiervoor verzekerd zijn denk ik

Brigitte uit LISSE
Testimonial Thermografie Amsterdam
12 maart 2018

Chantal
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 maart 2018

Hier wordt in alle rust de tijd voor u genomen

Marjan uit Zaandam
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 maart 2018

Thermografie zou ik elke vrouw aanraden.
Je hoort snel het resultaat van de foto’s. Het is pijnloos en je krijgt heel

veel goede adviezen

Ik ga met een

tevreden gevoel

naar huis.

Naomi uit Zaandam
Testimonial Thermografie Amsterdam
9 maart 2018

Alexandra uit Bergen
Testimonial Thermografie Amsterdam
8 maart 2018

Het is als een warm bad. alles wordt secuur en goed uitgelegd. Je kunt overigens altijd met vragen komen over supplementen of voeding- en leefstijladvies.

Nel uit Naaldwijk
Testimonial Thermografie Amsterdam
8 maart 2018

Ik zou het aanraden om dit als aanvullend onderzoek te laten uitvoeren, is niet pijnlijk en

je wordt op een prettige manier benaderd en met goede uitleg erover.

Anoniem
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 maart 2018

Vrouwvriendelijke pre-screening; ideaal voor als je nog geen 50 bent.

Gea uit Meppel
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 maart 2018

Prettig onderzoek met duidelijke uitleg. Zeer klantvriendelijk en de adviezen zijn geheel verblijvend.

Anne Marie uit Tuk
Testimonial Thermografie Amsterdam
7 maart 2018

Met een moeder die voor haar 50ste kanker kreeg, en daarmee het advies om mijzelf regelmatig te controleren, voel ik mij veiliger door de thermografie.
Vooral de uitgebreide kennis van Birgitte is zeer prettig.
Zo heeft zij veel goede info over evt klachten (die overigens niet zozeer gerelateerd zijn aan de borsten) en tips om aan de algehele gezondheid te werken, wat uiteindelijk de borstgezondheid ook ten goede komt.

Gerda
Leeuwarden
5 maart 2018

Ben drie keer voor thermografie in Gorredijk geweest. Alle keren ben ik op een zeer prettige en persoonlijke manier benaderd, met ruim voldoende aandacht en uitleg. Daarbij is ook de nodige informatie per mail zeer duidelijke en uitgebreid.
Heb alweer een afspraak staan voor volgend jaar.

Johanna
Barsingerhorn
4 maart 2018

Voor mij is thermografie een manier om op een andere manier naar mijn borsten te kijken.
Of er veranderingen zijn te zien in weefsel,klieren warmte enz. Voor mij geeft dit een goed gevoel.

Dinie
Alkmaar
3 maart 2018

Voor mij is het een prettige aanvullende manier voor een preventief onderzoek. Vooral omdat ik al borstkanker heb gehad. Het is een geruststellend gevoel dat eventueel in een vroeg stadium er al een afwijking ontdekt kan worden.

Ria Bouwman
Vianen
2 maart 2018

Sinds enkele jaren ga ik voor thermografie, omdat ik in de “borstenbus”al verschillende keren bijzonder onvriendelijk was bejegend en daarbij blauwe plekken had, vanwege de snelheid waarmee dat allemaal moet gebeuren en ze absoluut niet kijken naar je cupmaat! Ik vind de bejegening bij Birgit geweldig, het is of je bij een goede vriendin langs gaat. Was de laatste keer te laat vanwege een onverwachte file bij Amsterdam, maar zij liet me toch nog langskomen. Super!!
Het onderzoek is pijnloos en totaal niet belastend.
Het is een totaal andere invalshoek van screening, maar ik heb er het volste vertrouwen in, dat bij twijfel vervolgonderzoek volt. Ik ben zeer tevreden!!

Ivonne Timmermans
Veghel
2 maart 2018

Goede zorg voor eigen lichaam vraagt de juiste, lichaamsvriendelijke zorg. Angst omzetten naar vertrouwen kan met de juiste behandelwijzen door de juiste persoon met zo nodig, de juiste (liefst) natuurlijke middelen. Birgitte is zo iemand. Overziet, als goede therapeut, veel meer dan allen borsten of klacht. Het hele lichaam vraagt vaak al lang aandacht. Ik kom al jaren bij Thermografie Amsterdam en zal dit nog heel veel jaren blijven doen. Juist omdat hier een perfecte combinatie te vinden is tussen behandeling, kennis en therapeut.

Marianne
Tilburg
23 februari 2018

Na een onprettige ervaring gehad te hebben bij een collega van je dichter in de buurt bij mij ben ik toch heel blij dat ik de reis naar jou heb gemaakt.
Duidelijke en heder zo veel meer en nog een stuk goedkoper ook.
Dank!!

Mieke
Nijmegen
23 februari 2018

Ik ervaar thermografie als heel vrouw vriendelijk.

Tilly
Uden
23 februari 2018

Ik vind thermografie een bijzonder prettige manier van preventief onderzoek,
Het is niet belastend voor je borsten, terwijl je wel in een korte tijd een mooi borst en lymphe overzicht krijgt hoe het met je lichaam gesteld is.
Heel goed dat via de mail de foto‘s en het verslag toegestuurd worden zodat je ook later dit nog een na kunt lezen en kijken.
Mijn ervaring met thermografie in Amsterdam zijn zeer professioneel en goed.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon