Loading...
Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen2018-03-30T21:34:21+00:00


Gemiddeld  4.82
 op een totaal van 412 beoordelingen
5 Stars
 
340
4 Stars
 
68
3 Stars
 
4
2 Stars
 
0
1 Star
 
0

Marian
Purmerend
7 juli 2017

Vriendelijk, persoonlijk en niet-belastend consult. Er wordt goede informatie gegeven en er wordt tijd aan je besteed.

Ina
Zandvoort
7 juli 2017

Winni
Harlingen
5 juli 2017

Nicole
Nederweert
1 juli 2017

Saskia
Den Bosch
28 juni 2017

Zojuist weer bij Birgitte geweest voor de jaarlijkse controle. Altijd weer veel persoonlijke aandacht. Veel nuttige informatie die Birgitte je meegeeft. Echt een aanrader.

Annemieke
Roerade
28 juni 2017

Fijne afspraak gehad met veel informatie.

Irene
Drachten
8 juni 2017

Fijn dat er tips en adviezen worden gegeven betreffende gezondheid I.v.m borstgezondheid!
Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om jaarlijks een thermografie te laten doen. Het geeft mij het gevoel dat ik zelf de verantwoording voor mijn lichaam voor een deel kan nemen en dat is fijn!

Ingrid
Rolde
8 juni 2017

Voelt goed! Birgitte is ter zake kundig, ze legt veel uit en straalt gedrevenheid voor haar vak uit.
Ik vind persoonlijk de locatie in Gorredijk erg rommelig. Dat doet voor mij de professionele uitstraling van Birgitte te kort.

Ankie
Ten Boer
8 juni 2017

Hilga
Zuidlaren
8 juni 2017

Karin
Groningen
8 juni 2017

Er is een hoge mate van perfectie in het organiseren van en tijdens het bezoek aan Brigitte. Ik heb geen aanvullende wensen.

Fenna
Kloosterburen
8 juni 2017

Ik ben erg tevreden, duidelijkheid, extra informatie, de zorgvuldigheid!
Regelmatige controle van je bosten is belangrijk, daarnaast is thermografie een pijnloze methode om eventuele afwijkingen op te sporen.
Ik ben blij dat ik hier gebruik van kan maken.

Akke
Meppel
7 juni 2017