Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 544 beoordelingen
5 Stars
 
442
4 Stars
 
92
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Astrid
Rijssen
2 november 2017

Een weinig belastend onderzoek, dat een goed beeld geeft van de doorbloeding van de borst en je op het spoor kan zetten van afwijkingen

Jolanda
Kamperland
2 november 2017

Drie jaar geleden ben ik via de Energieke Vrouwenacademie van Marjolein Dubbers bij Birgitte terechtgekomen. Thermografie is voor mij een fijne manier om jaarlijks te controleren of er iets in mijn borsten verandert. Het mag dan wellicht niet worden gezien als vervanging van mammografie, maar voor mij voelt het als een gezondere en fijnere manier van controle. Birgitte neemt de tijd voor je, ze luistert en ze weet veel over een gezonde leefwijze.

Ankie
Ten Boer
3 oktober 2017

Mijn ervaringen bij Thermografie Amsterdam zijn er prettig. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en gelijk op je gemak gesteld. Het onderzoek zelf is heel ontspannen, je merkt er gewoon niets van. Op afstand worden de foto’s gemaakt. Natuurlijk kan niet alles met de thermografie worden ontdekt, maar datzelfde geldt voor de mammografie. Van belang blijft gewoon alert te zijn op wijzigingen zodat je gelijk aan de bel kunt trekken. Ik kan iedereen de thermografie aanbevelen.

Anke
Noordwolde
3 oktober 2017

Ik zou anderen Thermografie-Amsterdam aanraden

Veronica
Mantgum
3 oktober 2017

Aanrader!

Anke
Noordwolde
3 oktober 2017

Ria. K
Enschede
2 oktober 2017

Aanrader!

Conny
Schelluinen
29 september 2017

Biljana
Leiden
29 september 2017

Maloush
Amsterdam
28 september 2017

Birgitte heeft heel veel kennis van natuurgeneeswijzen en geeft naast de thermografie zelf veel adviezen.

Mirella. B
Amsterdam
28 september 2017

TOP:
– De tijd die er genomen wordt voor iemand.
– Ik was deze keer te verhit. Mocht een half uurtje wachten en daarna werden de foto’s opnieuw gemaakt.
– De uitgebreide bibliotheek in de wachtruimte
Nog nadrukkelijker het belang van rustig en koel binnenkomen.

Sandra
Hoogvliet
28 september 2017

Ik voel me altijd super opgelucht dat ik daar mag komen.

Nicole
Gouda
28 september 2017

Advies en begeleiding in een rustige sfeer op een prettige plek.

Ina
Zandvoort
28 september 2017

Aanbeveling!

Lilian
Enter
27 september 2017

Je wordt ontvangen in een mooie ambiance. Birgitte werkt heel professioneel en is heel kundig, je wordt goed geïnformeerd over gezondheid en hoe die evt. te verbeteren.

Susan
Voorburg
26 september 2017

Op verschillende momenten krijg je de gegevens wat wel/niet te doen voorafgaand aan de afspraak. Deze zijn niet gelijk. Met name over het wel of niet gebruiken van crème op de dag van de afspraak.
Geldt overigens geheel geen crème die dag? Dus ook geen dagcrème? En make-up?

Irma
Amsterdam
24 september 2017

Ik had op de foto een warmteplek rond mijn rechter nek, en bij de 2e foto kennelijk ook; daarna realiseerde ik me dat ik een zware handtas rond die schouder droeg onderweg naar de afspraak. dat zou het kunnen verklaren. Misschien handig om te vermelden en volgende keer denk ik erom niets zwaars om mijn schouders te dragen.

Monique
Amsterdam
24 september 2017

Thermografie is voor mij een manier om aanvullende informatie te geven over mijn borsten. Het is een andere blik die toevoegt. Fijn!

Francis
Hoorn
22 september 2017

Ik zou u anderen zeker Thermografie-Amsterdam aanraden als een preventief aanvullend onderzoek

Marieken
Lage-Vuursche
21 september 2017

Ik zou graag meteen een mogelijkheid hebben om een echo te laten maken.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]