Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 600 beoordelingen
5 Stars
 
491
4 Stars
 
98
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Margreet
Veenendaal
14 december 2017

Ik heb gevoelige borsten en daarom enorm angstig voor de pijn van een mammografie.
Aan de andere kant komt borstkanker best vaak voor en daarom heb ik voor een thermografie gekozen. Voor mij is dit de manier om meer over mijn borsten te weten te komen. Geen enkel onderzoek is 100% betrouwbaar maar thermografie is een goede graadmeter. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden.

Ilona
Hazerswoude
14 december 2017

Het is een vrouwvriendelijke pijnloze behandeling.
Met een goede informatieve begeleiding van Birgitte

Jolanda
Badhoevedorp
12 december 2017

Op rustige wijze wordt alles je uitgebreid uitgelegd. Birgitte neemt echt de tijd voor je.

Charlotte
Den haag
12 december 2017

Relaxte omgeving.
Heb me geen moment ongemakkelijk gevoelt

Marian
Almere
8 december 2017

Fokje
Drogeham
6 december 2017

Thea
Assen
6 december 2017

Voor mij is thermografie een een prettige manier om de gezondheid van mijn borsten te volgen. En als er veranderingen zijn kan ik daar op inspelen. Het geeft mij een goed gevoel om eens per jaar mijn borsten te laten screenen en een advies te krijgen.

Elisabeth
6 december 2017

Omdat ik nogal grote borsten heb (Cup G/H) is deze methode van onderzoek een verademing!
Het thermografisch onderzoek voelde goed, het enige min puntje is dat je de kosten zelf moet betalen maar dat heb ik er graag voor over.
Luister naar je gevoel.

Jenny
Rotterdam
2 december 2017

Ik ben erg blij dat ik drie jaar geleden deze aanvullende onderzoeksmethode ontdekt heb. Birgitte is, en werkt, prettig en vakkundig in een ontspannen sfeer op een goed bereikbare locatie in Amsterdam. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een aanvullende onderzoeksmethode.

Ella
Uitdam
26 november 2017

Zeer prettig persoonlijk contact en duidelijke uitleg. Zo fijn!

Jannie
Alblasserdam
24 november 2017

Een heldere uitleg over wat wel en wat niet naar voren komt bij een Thermografie.
Je weet precies waar je aan toe bent.
 

Jeannette
Hendrik Ido Ambacht
24 november 2017

De thermografie is pijnloos, totaal niet vervelend. Er is een zeer goede begeleiding met tips en gezondheidsadviezen. Je kunt evt. Nog andere testjes laten uitvoeren.
Kortom, ik ben er heel blij mee!!!!!

Koos
Naarden
21 november 2017

Ik ben erg blij met de zorgvuldige analyse van mogelijke ontstekings-haarden d.m.v. het thermografisch onderzoek.

Melissa
Utrecht
19 november 2017

Zeer tevreden.

Nicolette
Velserbroek
19 november 2017

Zorgen voor je lichaam en je borsten om die zo gezond mogelijk te houden. Goede adviezen. De aanvullende onderzoeken zijn ook de moeite waard. Er wordt rustig de tijd voor je genomen en je kunt je vragen stellen.

Anja
Amsterdam
19 november 2017

Prettig om mee te kijken met de foto’s, het geeft je direct inzicht in aandachtspunten. Birgitte geeft daarnaast fijn advies zonder opdringerig te zijn.

Heidi
Weteringbrug
17 november 2017

Voor mij is het een aanvulling op de maandelijkse zelf controle van mijn borsten!
Het geeft mij meer inzicht over mijn borsten!

Ine
Brielle
17 november 2017

Het bezoek voor de thermografie heeft mij een goed gevoel gegeven. Er wordt goed uitgelegd over de werking ervan.

Hanneke
Rhenen
17 november 2017

Het is zeer fijn om op deze manier (mede) een controle te hebben over de gezondheid van mijn borstweefsel. Daarnaast weet Birgitte ook veel over de biochemie in het lichaam en kan ondersteunen en helpen met het hele lichaam gezond en sterk te houden.
Bedankt Birgitte!

Annemiek
Barsingerhorn
17 november 2017

Fijn idee om op een andere manier de borsten te controleren, zodat je veranderingen in de cellen vroegtijdig kunt waarnemen.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]