Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 625 beoordelingen
5 Stars
 
513
4 Stars
 
101
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Anke
Alkmaar
25 januari 2018

Ik ben zo blij met jullie onderzoek omdat dit preventief is daar ben ik super blij om.

Tamara van Blijswijk
Moordrecht
25 januari 2018

Een fijn ontvangst met voldoende tijd voor uitleg en adviezen.

Nellie
Nieuwkoop
25 januari 2018

Kreeg rustige, goede uitleg en aandacht, en dat er daarna geen pijnlijk en gevaarlijk stralingsonderzoek nodig was, was een verademing.
En passant tijdens de foto opnames, werd er een spierknobbel tussen de schouderbladen opgemerkt, toch mooi meegenomen……

Lucy
Almere
25 januari 2018

Het was heel duidelijk allemaal. Alles wordt goed uitgelegd. Ook als je zelf vragen hebt.

M.Kok
Heemstede
24 januari 2018

Ik was voor de eerste keer voor de thermografie. De hele procedure is rustig en zeer uitgebreid uitgelegd. Daarnaast kreeg ik ook nog diverse waardevolle tips mee voor een gezonder leven.

Esther
ALKMAAR
24 januari 2018

Goed bereikbaar met de auto.
Vriendelijk en goede uitleg.
Zeker tevreden!

Gerda
Vaassen
24 januari 2018

Thermografie is voor mij een uitkomst. Op deze wijze worden borstontstekingen (vroeg) tijdig gezien en Birgitte heeft mij van veel waardevolle info voorzien!

Aagje
VOLENDAM
23 januari 2018

Het is mijn eerste keer dat ik bij U ben geweest voor thermografie te laten maken van mijn borsten. Alles was nieuwe voor mij. Het is allemaal op een ontspannen manier gegaan.

Marjolein
Baarn
19 januari 2018

Ik voelde me echt op mijn gemak. Alle onderdelen van de thermografie werden duidelijk uitgelegd en ik kreeg tips om mijn gezondheid te verbeteren..

Anne
Noordwijk
18 januari 2018

Na behandeling van borstkanker zou ik nooit zomaar meer een mammografie laten maken, ik vind het levengevaarlijk. Een echo in combinatie met thermografie geeft mij meer een geruststelling. Wel lastig vind ik het om iedere keer in het ziekenhuis uit te leggen waarom ik alleen een echo wil omdat zij andere richtlijnen hebben. Ik zeg dan altijd dat ik heel nauwkeurig mijn eigen borsten controleer en ik heel bang ben voor de pijn van een mammografie na alle behandelingen.

Conny
Schelluinen
18 januari 2018

Prettige behandeling. Duidelijke uitleg.

Hanneke
Lansingerland
16 januari 2018

Voor het vierde jaar op rij heb ik Birgitte Brouwer/Thermografie Amsterdam bezocht. In een ontspannen omgeving word ik keer op keer geholpen, wordt er tekst en uitleg gegeven en is er ruimte om vragen te stellen.

Martje
Olst
16 januari 2018

Deskundige en zeer vriendelijke begeleiding door Birgitte
Ook uitstekend advies over supplementen!

Ans
Nijmegen
13 januari 2018

Ik laat jaarlijks een thermografie maken, dit naast de reguliere controles na de borstkanker. Het is een pijnloos onderzoek, het geeft extra informatie over eventuele afwijkingen in mijn borsten in een vroeg stadium. Ik denk dat ik hierdoor het meest volledige beeld krijg over de status van mijn borsten en dat geeft rust.

May
Wijk bij Duurstede
12 januari 2018

Amber
GOSPORT
12 januari 2018

Thea
IJlst
11 januari 2018

Goed contact. Duidelijke uitleg. Relaxte sfeer. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en er is tijd om vragen te stellen.

Lorien
Naxos
11 januari 2018

Een betere methode om borsten te laten onderzoeken omdat er naar het allereerste stadium wordt gekeken en ook omdat het fysiologisch gericht is en niet pathologisch dus wordt er ook naar andere oorzaken gekeken. Het kijkt meer naar het geheel. En je wordt ruim van te voren gewaarschuwd als er echt iets aan de hand is. Je blijft zoals Birgitte het zo mooi zegt voor de kar lopen.

Rina vd Meulen
Ureterp
9 januari 2018

Hele prettige onderzoeksmethode om veranderingen op te sporen.
En ook de aanvullende tests die jullie aanbieden zijn erg nuttig. Zorg voor je hele lijf en daar is thermografie een heel belangrijk onderdeel van.

Corrie
Bolsward
8 januari 2018

Een goede en pijnloze manier van borstonderzoek. Goede uitleg ontvangen. Er is ruimte voor vragen.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon