Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 530 beoordelingen
5 Stars
 
430
4 Stars
 
90
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Odette
Den Haag
19 augustus 2017

Thermografie biedt voor 90% zekerheid. Net als mammografie. Dit laatste wordt nooit gemeld!
Thermografie is pijnloos en vrouwvriendelijk.

Hanneke
Maria Hoop
18 augustus 2017

Therese
Barneveld
18 augustus 2017

Aanbeveling!

Eefje
Castricum
18 augustus 2017

Ik had mijn eerste afspraak bij Thermografie Amsterdam. Werd zeer behoorlijk geïnformeerd over wat thermografie wel en niet kan ten opzichte van de mammo. Ook werd ik geïnformeerd over hoe ik eventuele supplementen zou kunnen uit proberen en waar ik op moet letten. Dat ga ik nu uitproberen… Al met al kwam een en ander goed op me over. Ik het tot dusver een uitstekende ervaring. Die pas afgerond is na de tweede afspraak wat mij betreft.

Marianne
Nistelrode
16 augustus 2017

Een persoonlijke benadering waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een duidelijke uitleg over thermografie en voldoende tijd om vragen te stellen.
De thermografie geeft niet alleen informatie over de borsten maar ook over bijv. de schildklier. De orthomoleculaire kennis over supplementen en voeding is een mooie aanvulling voor een gezonde leefstijl als preventie.

Ana. B
Badhoevedorp
16 augustus 2017

Margreeth
Nunspeet
16 augustus 2017

Aanrader! Er wordt naar het hele lichaam gekeken.

Fransien
Zuidoostbeemster
14 augustus 2017

Wat weer een warm welkom, op deze nieuwe, prachtige plek!

Dank Birgitte, voor je goede advies, je mooie manier van werken en dat fijne gevoel, altijd serieus genomen te worden!

Daphne
Amsterdam
14 augustus 2017

Zeker een aanrader.

Marit
Hoevelaken
13 augustus 2017

Aanrader voor andere vrouwen.

Marenka
Limburg
12 augustus 2017

De Thermografie is een pijnloos preventief onderzoek in een mooie omgeving. Vriendelijke benadering van personeel. Goede adviezen

Simone
Schagen
12 augustus 2017

Birgitte neemt de tijd voor je, geeft goed advies, in een relaxte sfeer.

Marja
Ankeveen
12 augustus 2017

Ik zou andere vrouwen thermografie zeker aanraden.

Alejandra
Roosendaal
11 augustus 2017

Professioneel geluisterd en ook professioneel behandel, ik kwam thuis met een rustig en vertrouw gevoel.

Melissa
Utrecht
11 augustus 2017

Alles is goed geregeld.
Aanrader!

Brechthild
Wolvega
9 augustus 2017

Zeker een aanrader!

Yke
Valthe
8 augustus 2017

Er werken vriendelijke betrokken mensen, je wordt op een plezierige manier op je gemak gesteld zonder betutteling. Je krijgt een gedegen en duidelijke uitleg, ook over de verschillen tussen thermografie en mammografie.

Berty
Ruinerwold
8 augustus 2017

Ik zou andere vrouwen thermografie zeker aanraden.

Wilma
Berlicum
7 augustus 2017

Tip. Bij de basischeck ook even de bloeddruk meenemen.

Mijn man heeft een uur op mij gewacht in de wachtkamer en miste het aanbod van een kop koffie.

Maria
Hellevoetsluis
6 augustus 2017

Ik vond het een prettige sfeer en fijn om zo rustig en duidelijk uitleg te krijgen.
ook was er voldoende tijd en ruimte voor mijn eigen vragen en ik kreeg ook diverse tips over nog gezonder eten/drinken/leven. Praktische tips waarmee ik meteen aan de slag ben gegaan. Heel nuttig en eigenlijk zou iedere vrouw dit zichzelf moeten gunnen….. onze auto’s gaan wel elk jaar naar de garage voor controle en een beurt. Wij vrouwen zouden ook elk jaar een check moeten laten doen. en daarnaast weer goede info ter verbetering van onze leefstijl.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]