Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 625 beoordelingen
5 Stars
 
513
4 Stars
 
101
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Anja
Amsterdam
19 november 2017

Prettig om mee te kijken met de foto’s, het geeft je direct inzicht in aandachtspunten. Birgitte geeft daarnaast fijn advies zonder opdringerig te zijn.

Heidi
Weteringbrug
17 november 2017

Voor mij is het een aanvulling op de maandelijkse zelf controle van mijn borsten!
Het geeft mij meer inzicht over mijn borsten!

Ine
Brielle
17 november 2017

Het bezoek voor de thermografie heeft mij een goed gevoel gegeven. Er wordt goed uitgelegd over de werking ervan.

Hanneke
Rhenen
17 november 2017

Het is zeer fijn om op deze manier (mede) een controle te hebben over de gezondheid van mijn borstweefsel. Daarnaast weet Birgitte ook veel over de biochemie in het lichaam en kan ondersteunen en helpen met het hele lichaam gezond en sterk te houden.
Bedankt Birgitte!

Annemiek
Barsingerhorn
17 november 2017

Fijn idee om op een andere manier de borsten te controleren, zodat je veranderingen in de cellen vroegtijdig kunt waarnemen.

Lizet
Reusel
12 november 2017

Een prettige manier van controle vooral als je veel klierweefsel hebt.

Claudia
VELSEN-ZUID
12 november 2017

Daar een mammografie voor mij zeer pijnlijk is heb ik besloten voor thermografie. Ik weet dat het geen vervanging is.
Naar mijzelf toe heb ik dan toch het gevoel dat ik in de gaten wordt gehouden, op de preventie van borstkanker. Helemaal geen controle is voor mij geen optie.
Het is pijnloos, ze neemt de tijd, en geeft tips om vragen te beantwoorden.

Claudia

Lidewij
Wageningen
12 november 2017

Het bewust bezig zijn met (borst) gezondheid geeft mij het gevoel zèlf aan het roer te kunnen staan. Voeding als medicijn bv en zelf verantwoordelijk zijn voor je lichaam, dàt wordt in deze praktijk ondersteund.

Jolanda
Ede
11 november 2017

Corrie Haagsma
Garyp
10 november 2017

Fijne ontvangst in zeer prettige rustgevende wachtruimte,
Goede uitleg en het maken van de foto’s wordt op rustige respectvolle manier gedaan.

Karin Schluter –
Enkhuizen
10 november 2017

Snel, goed advies en een goede aanvulling voor borstonderzoeken.

Tanja
De Kwakel
10 november 2017

Het is een prettige manier om activiteit in een deel van je lichaam in de gaten te houden. Daarnaast is het een jaarlijkse reminder om he scherp te houden t.a.v. je gezondheid.

Sieta
Leek
8 november 2017

Deze methode geeft een goed inzicht over hoe jou gezondheid ervoor staat.

Marja
Dordrecht
6 november 2017

De ontvangst was vriendelijk en informeel. Zo ook de wachtruimte en op het toilet brandden zelfs kaarsjes. Eerst kreeg ik uitgebreide uitleg over vitaminen en mineralen, waarbij een paar tips waarmee ik mijn voordeel kan doen.
De thermografie zelf bestond uit het nemen van een heleboel “opnames” (ik weet het juiste woord niet) vanuit diverse hoeken. Het hele bezoek aan het Centrum heb ik als zeer vrouwvriendelijk ervaren. Ook de website van het centrum vind ik heel informatief en gedetailleerd. O.a. de aanwijzingen voor de route en het parkeren.

Lucy
Perugia, Italy
6 november 2017

I had a very interesting talk with Birgitte about my health in general and in particular on how to prevent illness using natural remedies when possible. I especially liked how personalized her approach is, adapting advice according to my specific needs.

Norma
Hilversum
6 november 2017

Ik raad alle vrouwen aan om te over wegen deze methode voor borst controle te ondergaan. Het is meer een gevoel van algemeen zorg specifiek gericht op de vrouw. Het is zeer comfortabel. Absoluut geen pijn, geen beschadiging van weefsel. Ik vind ‘t heel leerzaam en krijg het gevoel dat ik meer controle over mij lichaam heb. Brigitte is zeer zorgvuldig en bekwam.

Ria van den Brink
Amsterdam
5 november 2017

Als aanvulling op mammografie heel fijn, niet belastend voor het borstweefsel!
Preventief geruststellend onderzoek en advies mbt leefstijl en voeding.

Marianne
Winterswijk
3 november 2017

Deze manier van onderzoek is prettig. Ook de voorlichting is goed. Vooral de tips over voedingssupplementen. Ze hebben veel tijd voor je.

T
Apeldoorn
3 november 2017

Afspraak verliep op prettige wijze. Ik voelde me erg op mijn gemak. Daarnaast ook veel advies over voeding, supplementen etc. Zeer tevreden!

Morena
Amstelveen
3 november 2017

Fijn dat er naast de traditionele methodes ook een pijnloze thermo foto gemaakt kan worden ter controle van mijn borsten. Een goed gevoel dat ik dit zelf kan inplannen.

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon