Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.79
 op een totaal van 544 beoordelingen
5 Stars
 
442
4 Stars
 
92
3 Stars
 
9
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Pascale
Rosmalen
30 juli 2017

Absolute aanrader!

Johanna
Sint Maartensbrug
29 juli 2017

Aanrader!

Jessica
Utrecht
29 juli 2017

De locatie is erg fijn.
Goed te bereiken qua ov en hartelijk ontvangst.
Het onderzoek was ook erg prettig. Ik krijg het gevoel serieus genomen te worden.
Naast onderzoek krijg je ook aanvullende tips mee, op het gebied van voeding en suppletie.

Lidewij
Wageningen
28 juli 2017

Fijne echte aandacht voor persoonlijke situatie.
Fijn om met mijn (voor)naam ontvangen te worden…

Anja
Schoonhoven
28 juli 2017

Angelique
Volendam
23 juli 2017

Aanrader!

Frea
Castricum
22 juli 2017

Ik ben erg tevreden dat Birgitte met mij de medicatie en voedings-supplementen besprak en me daarbij adviseerde.

Ria
IJsselstein
22 juli 2017

Zeer prettige en pijnloos.
Voldoende tijd om vragen te stellen.
Zeker doen.
Een echte aanrader.
Het is een fantastische plek.
Dichtbij de snelweg en uitstekende parkeermogelijkheden.

Marianne
Winterswijk
21 juli 2017

Thermografie- Amsterdam kan ik iedereen aanraden. Het is ook erg deskundig en rustig uitgelegd.
Was helemaal goed.

Janet
Zwolle
21 juli 2017

Naast de thermografie heb ik voor een aantal aanvullende test kunnen kiezer.
Heel fijn om op deze manier een totaalplaatje te krijgen.
Tip. De ontvangst iets persoonlijker.

Cornelia
Oostzaan
20 juli 2017

Aanrader.

Astrid
ZOETERMEER
20 juli 2017

Aanbeveling!

Hilda
Vooronder
20 juli 2017

Uitleg is duidelijk en uitgebreid ook veel info over andere zaken zoals bijvoorbeeld welke vitamine supplementen zijn specifiek m.b.t. jouw gezondheid goed om aan te schaffen.

Corina
Steenbergen
20 juli 2017

Joke
Horn
19 juli 2017

Een aanbeveling.

Marlies
Amsterdam
17 juli 2017

Ik voel me op mijn gemak wanneer ik voor de afspraak kom, goed uitgelegd. De nieuwe locatie is heel prettig, warm, fijn. Ik heb meerdere keren in mijn omgeving thermografie aangeraden en het stuk uit Medisch Dossier van een aantal jaren laten lezen.

Natasza
Apeldoorn
16 juli 2017

Birgitte is heel attent en zij legt alles goed uit. Wel moet een vrouw openstaan voor een alternatieve methode.
De thermografische methode is pijnloos. De foto’s van borsten worden door een specialist bestudeerd en beoordeeld.
100 % garantie geeft geen enkel onderzoek. Alleen biopsie.

Ik ben blij dat ik de thermografie heb ontdekt!

Ellen
Delfgauw
16 juli 2017

Mooi, overzichtelijk en non invasief onderzoek met respect voor de borsten.

Liane
Enschede
15 juli 2017

Prettige benadering, duidelijke uitleg bij alles wat gedaan word, er word de tijd voor je genomen.

Nu op de nieuwe plek is er meer ruimte voor wachtenden en parkeerruimte voor de deur, prima!

Carla
Castricum
15 juli 2017

Bij een vervelende ervaring is thermografie een echte aanrader!

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]