Wat andere vrouwen zeggen

over Thermografie Amsterdam

Birgitte Brouwer

  • Level II Clinical Thermographer
  • Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI)
  • Hormoonspecialist.


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 611 beoordelingen
5 Stars
 
501
4 Stars
 
99
3 Stars
 
10
2 Stars
 
0
1 Star
 
1

Ellen
Wassenaar
15 september 2017

Thermografie is een aanvullend onderzoek naast uw eigen borstonderzoek, start er indien mogelijk zo jong mogelijk mee

Nicoline
Zandvoort
15 september 2017

Een hele fijne praktijk waar heel rustig wordt verteld wat je oa kan doen om gezonder te leven. Thermografie is een fantastische en pijnloze manier om de borsten te onderzoeken. Zeker een aanrader, ook de testen die men erbij kan doen.

Annemieke
Hoofddorp
14 september 2017

Voelt als thuiskomen.
Het voelt allemaal wel erg commercieel. En misschien is dat alleen maar wennen hoor, dus niet per sé negatief.

Lennie
Velp
14 september 2017

Bij Thermografie Amsterdam is er alle aandacht voor je, krijg je naast borstonderzoek ook tips mee voor een gezonder leven.
Aanrader als je gezondheid je lief is!

Akke
Akmarijp
14 september 2017

Anja
Hergaarden
14 september 2017

Aanbeveling!

Marja
Blaricum
13 september 2017

De thermografie en het gesprek worden duidelijk doorgesproken. Fijn om te weten dat je gehoord wordt en goed advies krijgt.

Elske
Leiden
13 september 2017

Birgitte hanteert een prettige persoonlijke benadering, gepaard met goede adviezen en duidelijke uitleg. Heel fijn.

Ramona
Rotterdam
10 september 2017

Ik ben zeer blij met de adviezen die ik krijg om de spanningen in mijn lichaam te verminderen. Het consult is heel persoonlijk en je krijgt een duidelijke uitleg van wat ze zien op je foto’s.

Anne
Soest
9 september 2017

Borstonderzoek verbinden met algehele gezondheid, voeding en kennis is wat ik hier krijg. Ik ben ook meer dan mijn borsten 🙂
Dank voor de professionele aanpak.

Monique
Haarlem
8 september 2017

Goede voorlichting. Fijne ontspannen sfeer.

Jeannete
Leek
5 september 2017

Wordt bijzonder goed geïnformeerd over je gezondheid en krijgt veel tips hoe deze nog te verbeteren. Ook over hoe je je borsten kunt onderzoeken en lymfeknopen kunt masseren.

Joanna
Almere
3 september 2017

Fijn ontvangen in een ontspannen sfeer. Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Maria
Rotterdam
2 september 2017

De testen vind ik een waardevolle aanvulling!

Thermografie vind ik een prachtige manier om voor m’n borsten te zorgen. Het is een positieve manier. Ik doe het niet uit een gevoel van angst. Het geeft me juist een gevoel van vertrouwen, want veranderingen in m’n borsten kan ik met thermografie nauwkeurig volgen. Het geeft je de tijd om door verandering van je leefwijze (potentiële) ontsporingen zo veel mogelijk te voorkomen of te keren.
Birgitte legt prima uit wat ze doet, deelt al haar bevindingen met je en geeft heldere adviezen waarmee je je borsten zo gezond mogelijk kan houden.

Iza
De Meern
28 augustus 2017

Petra
Barneveld
28 augustus 2017

Laurie
Maasdam
26 augustus 2017

Brigitte neemt zeer uitgebreid de tijd voor je. Legt veel uit en heeft een brede kennis van zaken. De foto’s worden je later met een rapport en duidelijke uitleg toegestuurd. Wat prettig is, is dat ze zelf een rust uitstraalt. Dit zorgt ervoor dat je je snel als cliënt vertrouwd en begrepen voelt.

Jolanda
Badhoevedorp
25 augustus 2017

Charlotte
Den Haag
25 augustus 2017

Bij aankomst was het makkelijk om te parkeren. Ik werd netjes ontvangen door een mevrouw.
Het liep allemaal vlot en ik heb genoeg informatie gekregen

Nelleke
Nieuwkoop
24 augustus 2017

Zo belangrijk andere vrouwen te laten weten dat thermografie gelukkig hier in Nederland wordt aangeboden. Veel aandacht voor lifestyle en advies

contact: doe een terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden dan kan dat. Laat jouw nummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen twee werkdagen terug te bellen.

uw email
bevestig email

© 2019 Thermografie Amsterdam | Alle rechten voorbehouden | [email protected]

wpChatIcon